Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o měsíc později...

hezky to prokouklo panáčkovi, ty chladiče v začínaj docela odcházet, spodek většinou rozežere sůl

jo jo standart u modelu 2004 - 2006 ...

Posílal jsem Ti SZ ale máš plnou schránku.

už jsem to napravil .. ale jak jsem už říkal .. lepší je do servisu volat .. internet moc nestíhám .. jsem tu nebyl 14 dní ...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Přátelé,kamarádi,členové atd ...

několik pár dní se tu vede nějaká nelichotivá debata tohoto tématu .. a proto ,že tu spousto lidí zajímá jak to tedy je, tak vám k tomu napíšu pár vět i když jsem s toho už znechucen a otráven ..

jinak ve skratce jedná se o toto:

jeden zákazník ,který ke mně do servisu jezdil cca 3 roky s vozem škoda octavia 1 1.9 tdi rok výroby 2001 a najeto 400 000 km mně žádal o nějaké servisní úkony.

tet se tu skrz forum ozval a napsal tu nějakou nespokojenost ,což by nebylo nějak divné .

divná byla jen komunikace a hlavně formulace celého příspěvku se kterou jsem částečné nesouhlasil s důvodu nepravdy.

celkem šlo o tři body :

1,neodstraněna závada vrzání zadní nápravy

2,neodstranění závady rosení oleje s motoru

3, video : jízda vozem ,projetí na červenou přes přechod pro chodce ovládán chodcem na tlačítko v naší obci.

něco tu překopíruji z jiného tématu :

"

ahoj smazání příspěvku má svoje opotstatnění .... myslím si ,že to tu nemá co dělat ... at se to klidně dá někam do sekce black list a podobně ... a je to jen proto že celá pravda a skutečnost je někde jinde jediné co je fakt průser tak to je to video a ta červená ...ano řídil jsem to já a na to není co říct to se fakt nedělá ... tak dle videa jsem nikoho neohrozil ani neomezil ale to není omluva to je jasný ...

JInak jsem se snažil s panem nespokojeným spojit a bohužel nebere telefony ,neodepisuje na sms. jezdil ke mně asi 3 roky vždy se tvářil spokojeně ..nevím co se stalo .. kazdopádně jsem mu na autě nic nezmršil a vše jsem mu dělal zodpovedně je pravda ,že ne všechny úkony jsem prováděl já sám a to že píše že jsem auto převážel tajně do jiných dílen je taky pravda .. akorát ,že ne tajně ale dobře pan korbelář věděl ,že nekteré úkony nedělám já osobně a tudíš logicky je musel udělat někdo jiný a někde jinde ... no nesrovnalostí je mnoho a nechápu pánovo jednání ... samozřejmně je jasný ,že každý zákazník nemůže být spokojen na 100 procent .. ale když mně něco vadí tak to řeknu .. vše má své řešení

"

K bodu 3, no na to není co říct ,jen možná to ,že video je staré 2 roky..jak jsem psal víše. :(

bod 2. rosení oleje :

motor byl celej dost zaolejovanej a řekl jsem ,že by bylo zapotřebí motor kompletně přetěstit coz samozřejmně stojí nějaké finance .. po konzultaci s panem majitelem jsme usoudily ,že ztráta oleje byla zanedbatelná a proto jsme zatím tuto opravu odložily

nespokojenost pana majitele byla v tom ,že mu v jiném servise řekli .že je olej i v rozvodech a to samozřejmně je špatné .. jenže když bylo auto u mně v servisu tak jsem rozvody kontroloval s důvodu zájmu ze strany pana majitele o stavu po případnou výmněnu a olej či zaolejovanej řemen tu nebyl ... musím ještě dodat ,že poslední návštěva pana majitele byla někdy v červnu tohoto roku a to se tento problém neřešil .. tudíš se jednalo už o starší záležitost .. určite vím ,že unik tam byl už před temi 3 roky ..

bod 1:

vrzání zadní náprava .. je pravda ,že mi to říkal pan majitel asi 3 krát vždy když tu byl .. ono to auto přijelo třeba na opravu výfuku a při té příležitosti at se podívám co to tam vrže .. no ssamo jak je známo když bylo auto v servise nic nevrzalo .. když tu bylo naposled .. červenec .. tak jsem projížděl s panem majitelem auto a docela dost dlouho jsme hledali místo než bylo opravdu slyšet něco podivného,tak jsem celou z.nápravu důkladně prohlížel a bohužel jsem nic nenašel ..

nespokojenost pana majitele byla v tom ,že mu řekli v jiném servise ,že byla prasklá zadní pružina .. já jsem teda neviděl prasklou pružinu je možné ,že jsem si nevšiml ale je to takovééé no nevím ..

tak to je asi tak vše co bych k tomu chtěl říct ..víc už asi nic at si k tomu každý udělá názor sám .. zdar všem ...

Odkaz ke komentáři

A je to venku,ale ten kdo je schopen si něco udělat na autě tak určitě ví že nejde všechno jednoduše a né vše se dá napoprve nalézt a závadu odstranit.A potom to je jen na zákazníkovi aby se dožadoval provedení opravy opakovaně a sto procentně.Tak že dle mého názoru bude pravda někde mezi.Ale dívím se že pokud byl dlouhodobě nespokojen s prací Garnyho tak proč se tam stále vracel.Ono jednou mě někdo vdr..a už tam nejedu.

Odkaz ke komentáři

No vidíš, to jsi mohl napsat rovnou a ušetřil by jsi se podlomení důvěry a ...

Prosim te ty chytry reci co ty vedes to je na lizatko a odchod zpatky do skolky...

Petr ani nevedel ze se to resi i tady, v tematech jako nejaka kriminalni ustrednaapod blbosti... proto jsem s nim mluvil, aby to vedel a zareagoval.

nechapu jak se ti muze podlomit duvera v nekoho kdo nemel sanci se zatim vyjadrit...

nezbudes mudrovat, moralizovat a placat kraviny tak se nejdriv dvakrat zamysli...mam nejradsi lidi co se hned po nekom muzou povozit i kdyz vedi o veci totalni hovno, coz je presne tvuj pripad. by me zajimalo kolikrat si ty byl u petra na servisu apod.

takze asi tak.jsem rad ze petr napsal svuj pohled a muzeme vesele pokracovat dal.

Odkaz ke komentáři

TVL, si asi lehnu pod MOKROU deku... :D

Ke Garnymu jezdim pouze s VETSIMY prusery na aute a vzdy odvedl 100% praci. Ze si nekdo stezuje na jeho praci, proc ne, kdyz se mu odvedena prace nelibila. Ale snad mu to muze rict hned a ne k nemu porad jezdit, kdyz vi ze mu neco posral = tedy jedu k nekomu jinemu "LEPSIMU". To mi prijde od toho nespokojeneho zakaznika zvlastni...

Jo KRITIKU tu kazdy RESI. Ale, kdyz Garny udela praci, kterou by ostatni sotva ZVLADLI, tak to tu nikdo neresi... ;)

Odkaz ke komentáři

Jo KRITIKU tu kazdy RESI. Ale, kdyz Garny udela praci, kterou by ostatni sotva ZVLADLI, tak to tu nikdo neresi... ;)

sejvi tak jsme přece Češi. Takhle to funguje všude - rok děláš něco perfektně. Pak jedna chyba a pět let se o tom ještě mluví. :wallbash:

Jinak k tématu. Garniho osobně neznám, auto jsem u něj, neměl bydlí asi 3 km odemne :lol:, každopádně je tu víc pozitivních komentářů a spokojených zákazníků než negativních takže za mě asi tak.

Nejvíc mě pobavilo, že se to řeší teď. Video z 1.3.2010 :lol:

Odkaz ke komentáři

Nemám čas pročítat celé fórum, ale musím na toto něco napsat:

kdo u Garnyho byl, tak ví jak to tam funguje a viděl i jeho dílnu.

Těžko bude dělat všechny úkony u sebe v garáži.

Každopádně jsem si vždy vymyslel pořádnou ptákovinu na autě a vždy to bylo k mé spokojenosti.

Ať už se jednalo o rozvody, výměnu zadní nápravy, dodělávku Webasta, elektriky na Fabii, zprovoznění Toyoty a opravu naftového čerpadla... Vždy jsem byl s prací spokojen.

Jezdím k němu asi 5 let,většinu základních věcí si dělám sám. Na Garnyho si většinou chystam to co neumím nebo nechci dělat.

Oprava auta po havárii také v pohodě. Pochybuji že lakování a geometrii dělal doma v garáži :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...