garny Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Garny: díky za spolupráci před koncem roků .Až pojedu okolo tak se Ti určitě ozvu,potřebuju s Tebou mluvit pardale :) O.k. tak škoda že akce beroun nevyšla ...ale někdo mi říkal ,že bude něco lepšího .. tak jsem ti pak už ani nevolal ... Mimochodem velká gratulace,at slouží .. Ps: asi si budu muset taky koupit nějakej jinej šuplík .. ale bohužel se mi nechce jinej prodat .. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Tak zase s takového horšího soudku .. opel days servis jedné podivné corsy s nejsilnějším motorem co tam mněly .. alias HTP od opel ... celkový servis a komplet new výfuk .. nejvíc byla oprava parohu i když majitel říkal ,že klidně i nové ... :-) no nové .. 8000 kč .. tak říkal a nešlo by to nějak opravit ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 (upraveno) Garny: nevyšlo to ale vyšlo mnohem zajimavější dovoz z DE.Jak řikaji rodiče: všechno špatné k něčemu dobré" Dovezl jsem toto: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16783&view=findpost&p=1320417 Upraveno Leden 29, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 no a tak s lepšího . tak trochu lepší vůz na servis.... standart servisní prohlídka plus komplet brzdy atd... jinak mněl jsem tu čest se s autem svést a nějaká pecka to zase není .. jede to pěkně ..ale turbo je turbo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 no to nesmíš jezdit se základem , takový Turbo S .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Únor 4, 2013 Sdílet Odesláno Únor 4, 2013 Čaues, Garny přestalo mi jet RSo, v sobotu jsem zaparkoval, šel jsem nakoupit a když jsem chtěl odjet tak auto vůbec nenastartovalo, startér vůbec netočí. Mysleli jsme že to je baterka, ale ani startování přes kabely nepomohlo. Ozval bych se ti ve čtvrtek nebo v pátek a domluvili bysme se co a jak, musel bych ti to tam nechat odtáhnout od nás z Miškovic Dan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 no to nesmíš jezdit se základem , takový Turbo S .... však ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 10, 2013 Sdílet Odesláno Únor 10, 2013 Musim pochvalit Garnyho za perfektni praci na mem dedeckovi. To co vyndal ze zadnich bubnu snad nevemou ani na srotaku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 Musim pochvalit Garnyho za perfektni praci na mem dedeckovi. To co vyndal ze zadnich bubnu snad nevemou ani na srotaku :D jo jo byl to masakr ..nějaké foto dodám .. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomíno18 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 Ahoj. Jaké jsou ceny za opravu laku? Jde spíše o drobné věcí (pod klikou od klíčů) slabší škrábance od keřu. Hodil bych foto. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 18, 2013 Sdílet Odesláno Únor 18, 2013 S tím jdi radeji za leštiči. Myslím že Garny je spíš na mechaniku a funkčnost než na vzhled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Ahoj. Jaké jsou ceny za opravu laku? Jde spíše o drobné věcí (pod klikou od klíčů) slabší škrábance od keřu. Hodil bych foto. Díky no tak tohle taky řeším ... ale spíše přes profi lakovnu ,kde se řeší co rozleštit jde a co nejde ... cena je invidual..takle těžko říct.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 24, 2013 Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 Dobrej pane mekanik, muzu ti tam v dubnu soupnout stribrnaka na pozimni prohlidku? Celou zimu stala a na jare pojede zase do Svajcu, tak aby bylo vse TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2013 vaškovo VW caddy .. zadní a přední brzdy komplet K.O. více foto nemám .. nějak jsem nestíhal fotit ... už nebyla síla ... hard -core ... :-) zadní pakny trochu více zmizely Dobrej pane mekanik, muzu ti tam v dubnu soupnout stribrnaka na pozimni prohlidku? Celou zimu stala a na jare pojede zase do Svajcu, tak aby bylo vse TOP ty vždycky ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 děkujeme za fušku na našem TT už to nedrncá a čidlo je taky o.k. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 děkujeme za fušku na našem TT už to nedrncá a čidlo je taky o.k. :) nemáš zač ... hodím nějaké foto .. už máš O.P. ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 já vím, že ti to je hovno platné, ale přesto všechno ještě jednou moc díky Petře, člověk je rád, že má kolem sebe i super lidi, ještě jednou moc děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Foto tomášovo audi TT ... trochu se poladil podvozek .. jinak pro mně to auto teda není .. dostat se do něho je docela fuška .. no to je tak pro babajse akorát ... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 pan palo .. nové turbo do jeho lízi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 hmm, tak ten silentblok byl solidně k.o. teď už je krásně tichounko :) díky za fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Vojtova OII ... výmněna super silemboku za RS .... no takovejch peněz a pak to nic nevydrží ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 1, 2013 Sdílet Odesláno Duben 1, 2013 Ja uz k tobe jezdim jak pro housky do kramu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 2, 2013 Sdílet Odesláno Duben 2, 2013 akorát se ti ty siláče musej blbě žvejkat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2013 Ja uz k tobe jezdim jak pro housky do kramu no tak to není divu ,že jsi tak pohublej ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 tak zase vojta v servise ... tak taky trochu aktual ... nová spojková sada a podvozeček na letní sezonu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 :lool: zase Vojta To je koukam dobra rozebiracka... Zatim jsem s tim jel jen tech cca20km domu ale rozdil jak krava, prijde mi to jak novy auto Musim ti sklonit pochvalu hlavne za rychlost necekal jsem ze to jde stihnout za jeden den ;) Btw. Co tam je teda za znacku sachs nebo luk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 tak jsem trochu prohledal starší foto : prohlídka tunele blanka minulej rok .. docela masakr .. další 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Tak to je asi jedinej tunel s kterým mají naši politici problém,jinak jim tunely jdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 kamarád přijel na servis s A5 ..prej to soudruzi moc neuměj .. jo jinak pěkná kára .. akorát do života trochu nepoužitelné ... obzvlášt verze cupéééé ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 dva krát tempomatík .. OI a OII ... pěkné kilometry u OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.