Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

hmm akorát motor 3.6 se prý moc nepovedl ...některé už kolem 80 tisíc km jde srát a oprava nejde...

No zatím to má 25tkm, tak to nás asi nepotká :palec: Co se kaká na tom?

ty vole díler fijat .. to chcípám ... já .. ijm mekanik .. jako automechanik jo ... golden cheek hende ... :angry: :D

:P :D

Odkaz ke komentáři
No zatím to má 25tkm, tak to nás asi nepotká :P Co se kaká na tom?

;) ;)

nějaké problémy s pístama a blokem motoru .. co jsem slyšel tak wv vymyslel nějaké new materiál na písty .. akorát ,že to nic nevydrží .. za chvilku to budou dělat s plastu ..

jinak jeden zákoš uhrál new motor na záruku .. to se mu to pojebalo po 80 tisíc .. druhej motor odešel okolo 200 t km .. to si ho šel uš koupit sám asi za 350 tisíc ... :) :lol:

Odkaz ke komentáři

no doufam ze garny to jeste nejak rozlouskne, ale proc sakra posledni motory ktery mi u skodovky pripadaji zajimavy maji nejakej problem

2.0 TDI BKD

1.8 TSI pred FL

a ted i moje zboznovana a radoby budouci 3.6ka

proccc? asi mi nezbude nic jineho nez skoncit na 2,0 EcoBoost SCTi

Odkaz ke komentáři
Já myslím, že Audi motory 1,8TSi a 2,0TSi jsou povedený. 3,6 není špatná ... ale škoda, že nemámá SII taky 220kW.

To že se občas někde něco zařve to už tak prostě bude. A stěžovat si, že při 300 000 se něco vysype mi přijde úsměvné.

já nevím ale já jsem o 300 km nic nepsal ..

Zlaté podstivé TDI 500 tisíc se stím dá najet v pohodě ... a i více .. a spotřeba 5 litrů je prostě nejvíc ...

Jinak ta 3.6 ..jsem byl nedávno v Porsche praha a na dílně A6 s motorem 3.6 a rozebranej ... a najak tam na to dívně koukaly ;) ;)

a Porsche cayenne motory V6 3.2 taky nebrat, dobré motory 4.5 V8 a S Turbo jsou nejlepší ..

Odkaz ke komentáři

Pokračovíní foto seriálu bobíkova lahváče ... auto už je hotové ..a dokonce dneska tomáš vyrazil do ždáru na prube fare a dojel .. tak jsem to asi opravil dobře .. ;) ;)

nová nápravnice a další díly .. na přání tvrdé puky do ramen .. nové tlumiče , foto před lakovnou ..

101_2614.JPG

101_2615.JPG

101_2616.JPG

101_2617.JPG

101_2618.JPG

Odkaz ke komentáři
já nevím ale já jsem o 300 km nic nepsal ..

Zlaté podstivé TDI 500 tisíc se stím dá najet v pohodě ... a i více .. a spotřeba 5 litrů je prostě nejvíc ...

Jinak ta 3.6 ..jsem byl nedávno v Porsche praha a na dílně A6 s motorem 3.6 a rozebranej ... a najak tam na to dívně koukaly ;) ;)

a Porsche cayenne motory V6 3.2 taky nebrat, dobré motory 4.5 V8 a S Turbo jsou nejlepší ..

Ani jeden tedle motor nemá nic kontrukčne společného s 3,6 co je v SII to jsou všechno klasické Vmotory. SII má VR (10,6°).

Je pravda že stary chrochtaky jsou kusy co najezdi klidně i ten milion. Ale dělat takovydle auta tak jsme brzo všichni bez prace.

Mě spíš rozčiluje když někdo napíže ,že nový motory mají problém najezdit 100. Když už tak minimální kilometry jsou teď 160 a to je hranice do ktery musi fungovat vsechno na 1, aby vysly emise podle EU5.

Odkaz ke komentáři
Je pravda že stary chrochtaky jsou kusy co najezdi klidně i ten milion. Ale dělat takovydle auta tak jsme brzo všichni bez prace.

Mě spíš rozčiluje když někdo napíže ,že nový motory mají problém najezdit 100. Když už tak minimální kilometry jsou teď 160 a to je hranice do ktery musi fungovat vsechno na 1, aby vysly emise podle EU5.

jj, to je to co jsem už někde psal, de facto sníženám životnosti se automobilky udržují prodejnost. Je to sice smutný, ale asi to ani jinak nejde

160t. když vezmeš není moc, ale chápu, že ekologie tlačí životnost dolů .....

Odkaz ke komentáři

tak 160K nepovažuju za zázrak, vezmu to takhle, najezdím pracovně 50.000 cca za rok, tzn., že každé tři roky měnit auto? to je pěkná blbost, a to nepíšu o případném dalším prodeji jako ojetinu, hranici bezprobémovosti bych viděl někde na 250.000 km, což je v mém případě cca pět let, což je rozumná doba na výměnu auta, jinak je to trochu ekonomická divočina.

jinak HTP 6V co jich máme, tak se nejdále dostaly na 120.000 km než se posraly hlavy, šest kousků, moje vydržela 250.000 km, páč to je 12V, navíc tahle porucha nemá nic společnýho s emisemi EU

uvidíme co další auta, ale Touareg se vracel s najetými 57.000 km, druhej má okolo 80.000 km a pořád se něco rozsvěcuje a řeší, Roomstery s 51 kW zatím drží, ale ti mají jen 60.000km, tak uvidím

no nakonec se teď koupily montérům Logani, tak jsem zvědavej, páč už nevím co jinýho koupit,

jinak nej držáky co jsme měli a máme je 1,9tdi 81kW, 2,5tdi 103kW, a staré MPI z Feldy

Garny: ty motory 4,5 V8 a S-turbo jsou od Porsche že?

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

D Ě K U J E M E :palec: A V Ř E L E D O P O R U Č U J E M E

díky, za fotky, díky za práci, díky za odvoz dovoz, prostě díky.

Auto super klidný, tvrdý, madlo jsem našel pod spolujezdcovou sedajdou - již nainstalováno.

Jen detailíky na laku, ale to dořešíme :)

(nateklina na nárazníku, vnitřní strana dveří a rozleštit zadní nárazník)

Odkaz ke komentáři
Ani jeden tedle motor nemá nic kontrukčne společného s 3,6 co je v SII to jsou všechno klasické Vmotory. SII má VR (10,6°).

tak jsem se dozvěděl více .. jedná se o motory 3.6 FSI .. a problémy hlavně s Audi A6 co má sup si nejsem jist .. už možná soudruzi polepšily ... jinak se vydírají ne písty ale blok motoru .. což spůsobí rachocení ,malé tlaky v pístech a slále svítící žluté kontrolce ... ten blok je znějakého matroše bohužel název jsem si už nezapamatoval ... oprava nemožná ... výmněna jistá ...

PS: nechci tady nic hanit .. jen píšu co jsem slyšel .. každý si muže koupit co chce .. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...