chjetjov Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 ale šuplerou umím ale nevěděl jsem kde to měřít :) bratře jaký nový stěrače? ty co jsem kupoval s gumama na zličíně jsem ti přece dal já žádný nový nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 hmm akorát motor 3.6 se prý moc nepovedl ...některé už kolem 80 tisíc km jde srát a oprava nejde... No zatím to má 25tkm, tak to nás asi nepotká Co se kaká na tom? ty vole díler fijat .. to chcípám ... já .. ijm mekanik .. jako automechanik jo ... golden cheek hende ... :D :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 jj panacek je díler fijatu, punto club koukam bratre ja myslel ze sis objednal taky nejaky stiratka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 No zatím to má 25tkm, tak to nás asi nepotká :P Co se kaká na tom? ;) ;) nějaké problémy s pístama a blokem motoru .. co jsem slyšel tak wv vymyslel nějaké new materiál na písty .. akorát ,že to nic nevydrží .. za chvilku to budou dělat s plastu .. jinak jeden zákoš uhrál new motor na záruku .. to se mu to pojebalo po 80 tisíc .. druhej motor odešel okolo 200 t km .. to si ho šel uš koupit sám asi za 350 tisíc ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 jj panacek je díler fijatu, punto club koukam ;) bratre ja myslel ze sis objednal taky nejaky stiratka ;) hmmm dailer fííjat .. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 nějaké problémy s pístama a blokem motoru .. co jsem slyšel tak wv vymyslel nějaké new materiál na písty .. akorát ,že to nic nevydrží .. za chvilku to budou dělat s plastu .. Hezký teda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 jinak jeden zákoš uhrál new motor na záruku .. to se mu to pojebalo po 80 tisíc .. druhej motor odešel okolo 200 t km .. to si ho šel uš koupit sám asi za 350 tisíc ... :D to jako ta 3.6ka co je v SupuII ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 že by to vyřešilo policejní R36-ky a zmizely by z dálnic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 ...to je škoda, že ty 3.6 nic nevydrží - sem chtěl až mi doslouží Golfík koupit jetýho Supa v kombíku 3.6 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 no doufam ze garny to jeste nejak rozlouskne, ale proc sakra posledni motory ktery mi u skodovky pripadaji zajimavy maji nejakej problem 2.0 TDI BKD 1.8 TSI pred FL a ted i moje zboznovana a radoby budouci 3.6ka proccc? asi mi nezbude nic jineho nez skoncit na 2,0 EcoBoost SCTi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 no vítej tedy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates_XIV Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Já myslím, že Audi motory 1,8TSi a 2,0TSi jsou povedený. 3,6 není špatná ... ale škoda, že nemámá SII taky 220kW. To že se občas někde něco zařve to už tak prostě bude. A stěžovat si, že při 300 000 se něco vysype mi přijde úsměvné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 1.8TSi s tema dvouma olej cerpadlama uz bude asi OK. 2.0 TSi (TFSI) je asi zatim jedinej motor na kterej jsem nic neslysel. Tusis jestli 2.0 TSi bude v SUP II s 4x4 a DSG? Jinak mas pravdu po 300 000 km je narok na to aby se neco posralo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Já myslím, že Audi motory 1,8TSi a 2,0TSi jsou povedený. 3,6 není špatná ... ale škoda, že nemámá SII taky 220kW. To že se občas někde něco zařve to už tak prostě bude. A stěžovat si, že při 300 000 se něco vysype mi přijde úsměvné. já nevím ale já jsem o 300 km nic nepsal .. Zlaté podstivé TDI 500 tisíc se stím dá najet v pohodě ... a i více .. a spotřeba 5 litrů je prostě nejvíc ... Jinak ta 3.6 ..jsem byl nedávno v Porsche praha a na dílně A6 s motorem 3.6 a rozebranej ... a najak tam na to dívně koukaly ;) ;) a Porsche cayenne motory V6 3.2 taky nebrat, dobré motory 4.5 V8 a S Turbo jsou nejlepší .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Vojtova new kára ... odhodil seata ... octu vrátil presidentovi a osedlal OII ... ;) Jen škoda toho podvozku .. tak příště... Nejaký ten servísek .. výmněna volantu za O II face jo kůže je kůže ... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 Pokračovíní foto seriálu bobíkova lahváče ... auto už je hotové ..a dokonce dneska tomáš vyrazil do ždáru na prube fare a dojel .. tak jsem to asi opravil dobře .. ;) ;) nová nápravnice a další díly .. na přání tvrdé puky do ramen .. nové tlumiče , foto před lakovnou .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 po lakovně .. dokončení .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mates_XIV Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 já nevím ale já jsem o 300 km nic nepsal .. Zlaté podstivé TDI 500 tisíc se stím dá najet v pohodě ... a i více .. a spotřeba 5 litrů je prostě nejvíc ... Jinak ta 3.6 ..jsem byl nedávno v Porsche praha a na dílně A6 s motorem 3.6 a rozebranej ... a najak tam na to dívně koukaly ;) ;) a Porsche cayenne motory V6 3.2 taky nebrat, dobré motory 4.5 V8 a S Turbo jsou nejlepší .. Ani jeden tedle motor nemá nic kontrukčne společného s 3,6 co je v SII to jsou všechno klasické Vmotory. SII má VR (10,6°). Je pravda že stary chrochtaky jsou kusy co najezdi klidně i ten milion. Ale dělat takovydle auta tak jsme brzo všichni bez prace. Mě spíš rozčiluje když někdo napíže ,že nový motory mají problém najezdit 100. Když už tak minimální kilometry jsou teď 160 a to je hranice do ktery musi fungovat vsechno na 1, aby vysly emise podle EU5. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Je pravda že stary chrochtaky jsou kusy co najezdi klidně i ten milion. Ale dělat takovydle auta tak jsme brzo všichni bez prace. Mě spíš rozčiluje když někdo napíže ,že nový motory mají problém najezdit 100. Když už tak minimální kilometry jsou teď 160 a to je hranice do ktery musi fungovat vsechno na 1, aby vysly emise podle EU5. jj, to je to co jsem už někde psal, de facto sníženám životnosti se automobilky udržují prodejnost. Je to sice smutný, ale asi to ani jinak nejde 160t. když vezmeš není moc, ale chápu, že ekologie tlačí životnost dolů ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 160t mam za 3000 km tak snad se dostanu pres 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Mě spíš rozčiluje když někdo napíže ,že nový motory mají problém najezdit 100. Když už tak minimální kilometry jsou teď 160 a to je hranice do ktery musi fungovat vsechno na 1, aby vysly emise podle EU5. tak 160K nepovažuju za zázrak, vezmu to takhle, najezdím pracovně 50.000 cca za rok, tzn., že každé tři roky měnit auto? to je pěkná blbost, a to nepíšu o případném dalším prodeji jako ojetinu, hranici bezprobémovosti bych viděl někde na 250.000 km, což je v mém případě cca pět let, což je rozumná doba na výměnu auta, jinak je to trochu ekonomická divočina. jinak HTP 6V co jich máme, tak se nejdále dostaly na 120.000 km než se posraly hlavy, šest kousků, moje vydržela 250.000 km, páč to je 12V, navíc tahle porucha nemá nic společnýho s emisemi EU uvidíme co další auta, ale Touareg se vracel s najetými 57.000 km, druhej má okolo 80.000 km a pořád se něco rozsvěcuje a řeší, Roomstery s 51 kW zatím drží, ale ti mají jen 60.000km, tak uvidím no nakonec se teď koupily montérům Logani, tak jsem zvědavej, páč už nevím co jinýho koupit, jinak nej držáky co jsme měli a máme je 1,9tdi 81kW, 2,5tdi 103kW, a staré MPI z Feldy Garny: ty motory 4,5 V8 a S-turbo jsou od Porsche že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 no je fakt, že my máme v práci auta na operativák a km strop kdy se auto vrací leasingovce je 140t. km a pak se prodávají. ASi taky vědí proč ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ááá pozor fotos akorát Petr se nechce fotit u práce no jinak za volant díkes je to lepší než předtím jak to táhlo doleva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ááá pozor fotos akorát Petr se nechce fotit u práce no jinak za volant díkes je to lepší než předtím jak to táhlo doleva jo tak to bylo na 100% volantem Vojto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 i Garny mi to řikal že to není ideální řešení ale ten volant byl malinko nakřivo danej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 D Ě K U J E M E A V Ř E L E D O P O R U Č U J E M E díky, za fotky, díky za práci, díky za odvoz dovoz, prostě díky. Auto super klidný, tvrdý, madlo jsem našel pod spolujezdcovou sedajdou - již nainstalováno. Jen detailíky na laku, ale to dořešíme :) (nateklina na nárazníku, vnitřní strana dveří a rozleštit zadní nárazník) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 prube fahre 600 km na jednu nádrž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Ani jeden tedle motor nemá nic kontrukčne společného s 3,6 co je v SII to jsou všechno klasické Vmotory. SII má VR (10,6°). Je pravda že stary chrochtaky jsou kusy co najezdi klidně i ten milion. Ale dělat takovydle auta tak jsme brzo všichni bez prace. Mě spíš rozčiluje když někdo napíže ,že nový motory mají problém najezdit 100. Když už tak minimální kilometry jsou teď 160 a to je hranice do ktery musi fungovat vsechno na 1, aby vysly emise podle EU5. tak jsem se dozvěděl více .. jedná se o motory 3.6 FSI .. a problémy hlavně s Audi A6 co má sup si nejsem jist .. už možná soudruzi polepšily ... jinak se vydírají ne písty ale blok motoru .. což spůsobí rachocení ,malé tlaky v pístech a slále svítící žluté kontrolce ... ten blok je znějakého matroše bohužel název jsem si už nezapamatoval ... oprava nemožná ... výmněna jistá ... PS: nechci tady nic hanit .. jen píšu co jsem slyšel .. každý si muže koupit co chce .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 i Garny mi to řikal že to není ideální řešení ale ten volant byl malinko nakřivo danej... tak hlavně ,že to funguje ... jan časem koukni na přední pneu zda nejsou nějaké divně sjeté hrany atd.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.