hacman Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Zdravím, má niekto skúsenosť s takýmto prídavným kúrením http://nahrejto.cz/files/88970581528974261444.jpg, čo si myslíte o funkčnosti, oplatí sa také niečo kúpiť alebo je to len nejaký oblbovák na peniaze? Ide zima, tak by sa niečo také do auta hodilo. Vďaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 To s tou baterií podle mě nemusí být marné. Taky jsem na něj koukal mají ho v makru za 1700Kč. Jde to načasovat a na baterku to hřeje hodinu. Takže si to večer nastavíš a ráno sedneš do teplíčka. Taky by mě zajímala zkušenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 To s tou baterií podle mě nemusí být marné. Taky jsem na něj koukal mají ho v makru za 1700Kč. Jde to načasovat a na baterku to hřeje hodinu. Takže si to večer nastavíš a ráno sedneš do teplíčka. Taky by mě zajímala zkušenost. Tak to kup a hoď sem poznatky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bad_messiah Odesláno Listopad 21, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2010 To s tou baterií podle mě nemusí být marné. Taky jsem na něj koukal mají ho v makru za 1700Kč. Jde to načasovat a na baterku to hřeje hodinu. Takže si to večer nastavíš a ráno sedneš do teplíčka. Taky by mě zajímala zkušenost. Cez zimu ráno sadneš do teplého auta, ale nenaštartuješ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 a co takhle bufik nebo Autoalarm Magicar M870AS CAN s automat startem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.