Přejít na obsah

Veverka

Jim

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

tak včera jsem ji dovez od mechanika blikalo mi za tepla mazání příčina kulička a pružinky v olejové vaně(moc tomu sakfa nerozumím), sešteloval ventyly a moje nadšení nezná mezí :) :) :D

HALT mr René umí

jen škoda že ted nemám ani benzín :lol: , svině jedny zlodějský v po mi šlohli notas a 22 táců za novej halt v rozpočtu chybí

th_01042011784.jpg

a barevně ted ladíme s naším autpořírustkem pro maminu :D

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

407 km se přitočilo na tachometru Rudé střely, v pátek jsem s kolegou ze seatu vydal na sraz škoda techwebu, pěkně přes Vysočinu ke Kutné Hoře

hned po 30 km se v kopci po předjetí motorkáře se ozval "tink" a auto spadlo do nouzáku :), já spěchajíc provést diagnostik do motoru si vyrval táhlo dvěří takže zbytek výletu jsem musel machrovsky otvírat zvenku :palec:(tím naštěstí závady skončili), na sraze jsem předal další fázi úprav auta, odborníkovi a bud se těšit na jaře na repas x (a to vám neřeknu :palec:), cesta zpět probíhala za místy deště a taky s již překročení 2000km na motoru takže jsem se odvážil více užívat otáčkového spektra a ono to jde, takže nejen že jsme statečně drželi kolonu vč kopců, někdy jsme i hrdinsky předjížděli :P

prostě jsem domů přijel s velkou radostí z motoru, a pocit že zase o něco lépe jde což jsme si vyzkoušel na poslední úseku cesty kde ve 2 na pohodu mírné stoupání udržela 5 110km/h což nebývalo zvykem, halt měl opět pan motorář pravdu chce to delší štreku a honit km at lépe chodí

a něco zase přibylo do galerie

http://s702.photobucket.com/albums/ww27/SEATJim/Veverka/

Upraveno uživatelem Jim
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...