Jim Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 MATTESS Čistý hliník nepůsobí tak "pouťově" nemá tam teda být působí? jako ano, přev je pod autem, nikdo ji nevidí, u motoru jsem spěchal, abych mohl jezdit, takže určo není v glancu, u přev jsem si říkal že to udělám už pořádně-jak píše Giancarlo, aby vypadala jak nová, tzn vyleštit a stříknout klarlakem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Právě že pouťově působí vyleštěný. Je to už moc, jako nějaká cingrlátka. Stejně tak leštěný blok. Silichrom mi hned zakázal na hliník používat člověk, co mi leštil límce ;) Pokud s tím nebudeš jezdit v zimě (resp. podobný provoz jako já), myslím, že lak ani není třeba. Takhle vypadá moje po pěti letech a i dnes vypadá stejně. Jen trošku více propouští, hlavně v zimě http://img.skoda-virt.cz/vase_auta_upload/4/29/029_2009-11-19_19-33-03_3.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 takhle by mi to stačilo, já ji večer vyfotím a ukážu co mám ale to p21s http://www.autogeek.net/p21s.html asi tohle nebude že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Toto: http://www.pv-obchod.cz/data/eshop_sym/product/5596/dr-o-k-wack-p21s-alu-lestenka.jpg Auto Unger jí má kolem 200,- Kč. Past na hliník je na trhu docela dost, Pragochema má docela široký sortiment 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 tenhle kousek je nejlepší, zkoušel jsem i šmirgl, ale je vidět jakoby struktura hliníku nebo co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MATTESS Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Při detailním pohledu ta moje vypadala podobně. Povrch je pórovitý a musel bys to vybrousit úplně do hladka a pak vyleštit. Děsná práce bez vybavení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 byl čas, udělat si zase radost :D http://aukro.cz/skoda-105-120-125-130-135-136-garde-rapid-cssr-i3074844488.html doufám že o víkendu bude trochu slušně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 slušně nebylo :(, ale udělal jsem inventuru a vypadá to že mi nechybí nic moc podstatného, takže jen zkusit sehnat pár věcí převodovka už je u pana Vrbického, ve sklepe "nové" papučky správného rozměru 185/70 r13 od barumu byť z roku 2005 a obligátní otázka na konec NEMÁ DOMA NĚKDO NĚCO NA ŠÁDE? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Začneme s dobrými zprávami-spodek je zdravý :D, přežil i zvedák :D. Obuty nové papučky 185/70 R13 a protestováno na prvních 60 km-nezapomněl holka přes zimu nic a špatnou zprávou jsem dostal od pána převodovkáře, který mi skládá z rezervní přev novou na montáž s nápravou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Kurnik teť kolega koupil Rapida ve stavu A1 a asi ho prodá protože má Erko nechce držet dvě auta už ho mám zamluvené doufám že to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 A už je hotová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 130 km s rapidem a hned mám lepší náladu. Po naladění od mistra Reného jsem si to opravdu užíval. Asi budu muset jezdit na projížďky častěji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 a do auta putoval kapitalistický příjmač kupodivu možná díky manuálním ladění, hraje i líp :D, bohužel jen na 2 repro, ted jen vymyslet kam a jak zakopat druhé radio na cd/mp3/aux které mám s DO a napojit ho na zbývající 2 repro, které zbyli a mít na výběr poslechu :D také dorazily poloosy takže ted je poslední fáze shánění: šroubky a věci na GO řazení a první zářijový týden jde pod kudlu a možná když se bude dělat v Brně, tak se zučastní i mého vykročení do manželského života B) :wub: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 a v kufru už je balíček s tužšíma předníma tlumičema B) a 2ka je tento měsíce zase v rapidu :(, kurna to auto leze ale do penez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 To tě veverka nepoveze vyprovodit ze svobody? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 to by musela bejt po celolaku náhodou chlapi nevíte o nějakém krytím stání stačí do září v brně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 9, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2013 Nj, koníček leze do peněz :) Ale zase pak ta radost, když se s tím projedeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2013 (upraveno) se musím pochlubit, v rámci přesunu na kolegovu párty do FM jsme to švihali po 2proudovce od hranic hlava, nehlava bez zaváhání jsme drželi cestovní rychlosti na úrovni povolených rychlostí, některý kopce sice za 4, ale i tak :wub: a uplně nejvíc teču z rádia, je prostě užasné, má lepší signal jak dosavadaní a to je o 10 let starší 8) mno a v neděli jsem Veverce šlohnul přední narazník na rande se šmirglem a barvou, abych se pořád jen nevozil :lool: Upraveno Červenec 22, 2013 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 o víkendu došlo i veveřici nic velkého jen prostě natřená výztuha narazníku ale potěší to :( a za 14 dní velká očista a pokus aby to vypadalo repre a na srazu jsme nedělaly ostudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2013 tak celá sobota strávená čištěním -ať nedělá holka ostudu na Octavia Srazu, vy zkoušel jsem leštěnku od Velvanu a vosk s carnaubou a tak ze 3 kroku úplně super. což jsem si samo nevyfotil :( dneska ráno přehození obrouček budíků, kurna já tu ele, fakt miluju, to zas byl boj, ale všecko funguje :D a protože, rodiče jsou s LR na dovči, musel rapid jako jediné vozidlo s tažným odvézt vozík, než nám rozeberou příjezdovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Tak rapid na sraz nedojel, moje "štěstí" na motor je opravdu veliké-7km od baraku se vyvalil bílý dým a šlusu-prozatimní result než se to v po rozhodí-je utopená vložka válce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 tak to nebyla vložka, ale zase těsnění :( zítra by měl vrčet preventivně jsme dali rezervní hlavu, nové šrouby, Victor Reinz těsnění a doufám že už se mi nestane :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Jo, tohle je peklo u 120kovejch motorů :( Těsnění nebo termostat :( Ale hlavně že zas bude v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 No a mas tu hlavu srovnanou kdyz ji tam davas??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 rezervní hlava prošla samo repasem-přeskladaní nových částí s puvodní, tlak zkouškou a srovnáním ;) nakonec jsem se domluvul že mechanik si ho týden nechá v provozu a pak se podivá znovu na šrouby, protože prdlo těsnění mezi 2 a 3 válcem :( no měla být náprava a je zase prd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Klasická nemoc těchto motorů, buď rád že je hlava OK (ráda praská) a že to bylo ''jen těsnění'' ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Držíme palce v brzké "uzdravení" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2013 děkuju za podporu kucííííííí, ono to spíš zamrzí když to člověk šlechtí a letos měl být OC jedinej sraz kam jsem chtěl a rup ho, zase kč v řiti, který měli jít na něco jiného byť na tom autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 a už zase vrčíííííííííííííííí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.