Atrix24 Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Musim uznat, je to nádhera, ten výkon, to je necoooo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Nadhera ty svetla fakt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 super to ladíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Super!!! Musíme se sejít abys mi to ukázal naživo:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 Pekne udelana prace Vsak se snad uvidime mas to na fb i Martin i Ty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 28, 2013 Sdílet Odesláno Květen 28, 2013 pěkná kokta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 jeste jeden dotaz,kdes kupoval ty asfericke skla do zrcatek a jaka cena prosim?Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Hodně velká paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Díky chlapi. s těma foliema to bylo taky pěkný ale zase nefunkční, ale těd bych řek že to vypadá lépe a hlavně to svítí stejně jako originály. Práce to byla hrozná, hlavně mi bylo líto řezat ty světla , má to pár chyb v detailu co mi tam vadí , ale to asi vidím jenom já. Princi : Na světlých barvách se mi moc ty velký zrcátka nelíbej, proto jsem volil černou aby to opticky zmenšilo. Jinak ty asferický sklíčka jsem objednával přes CC-Autodíly, myslím že je měly i skladem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Miso diky ;-) Napisu Jeldovi ;-) Co rikas mam dat ty cerne zrcatka k moji barve?Porad nevim a ty jsi takovej tuner tak bys mozna vedel kdyz je mas ty ;-) diky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Květen 29, 2013 Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Uz mas pod diskami tie podlozky? Vyzera to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Květen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2013 Princi: prej tuner :lool: , klidne bych je dal do cernyho lesku,mas strechu,lizo a masku a myslim si ze se to k tomu bude hodit,tot muj nazor,rozhodne tim nic nezkazis. pod Podlozky mam zatim vzadu 10mm s osazenim,ted jeste budu davat na predek taky 10mm. Vzadu nic neskrta,tak uvidim jak to bude vepredu,snad to taky nebude skrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 30, 2013 Sdílet Odesláno Květen 30, 2013 Miso dik! ;-) U tebe to vypada brutalne ;-) Zkusim dat na jedno folii a podle toho se rozhodnu ;-) Do Zamberka jedes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Srpen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Nevíte kde by mi zrepasovali podvozek? Jedna se mi o zadní tlumič, mám ho vytekly. Podvozek mám KWcko var2,mám ho skoro tři roky, takže bohužel nemůžu reklamovat. A co jsem koukal tak asi nejdou sehnat jen zadní tlumice. Tak kdyby jste i někom věděli kdo děla repase tak budu rad. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Zkus HP Sporting, dřív repasovali všechny tlumiče, jaký je momentální stav nevím :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 Kw varianta 2 pouziva tlumice KONI, takze si normalne objednej zluty koni a jsi doma. Nejsou ani drahy. 80-2859Sport 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 http://www.kwsuspensions.com/spare_parts/ tady si muzes najit presny dil pod KW a v escapu objednat. Ale myslim, ze kdyz si objednas ty koni rovnou tak to bude levnejsi. Docela by me zajimala cena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Dlouho jsem nic nepřidal, dnes jsem přivezl nové zimaky Škoda Turini 18", zítra půjdou na auto, foto dodám :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 "najs" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Pěkně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Listopad 22, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2013 Moc pěkný kolo, v jednoduchosti je síla.. ;-) Jsem zvědavej, na káře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2013 Chlapi diky :-) . Ani jsem nepremyslel o 18" na zimu,mel jsem 17" uz na aute,nove vyvazene,ale auto cca pri 120 vibrovalo. Tak jsem shanel 17disky,ale zadne se mi nelibily,pak se vyskytla nabidka na tyto kola,tak jsem nevahal :D . Uz jsou na aute,ale jeste jsem to nevyblejsk,tak snad dnes pres den. Podvozek KWcko jsem dal pryc,ted na zimu jsem na seriov podvozku a to je pohodly :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 gazík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 krásná a výkon taky pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 čéče a jak pod ty kola chceš dát brzdy? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Pěkná a výkonná éReSka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Moc pěkná kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Po delší době nějaké novinky . Zítra se bude pár věcí na autě vyměnovat, jedná se o zástavbu turba K04 z audi S3 atd. za seriový turbo K03 které má každé RSo v originále. Dále ještě výměna vstřiků z S3 a vše co je na foto :D . Doufám, že vše půjde bez problému a motor neklekne :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Jsem zvědavej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Tak po delši době aktualizace. Proběhlo na autě pár menších větších změn :D . Po zástavby turba a vstřiků co je na předešlých fotkách , tak vše proběhlo v pořádku . Až na prasklý první díl výfuku u příruby na turbo, výfuk se povařil tak snad nějakou dobu zase vydrží ;) . Dalo se s tím jezdit bez problému, akorát to nebylo ono, chtělo to nahrát pořádnej soft, tak po chvilkách bádáních jsem se rozhodl pro úpravu od APR ( www.hothatchshop.cz ) ladilo se v pátek, po nahrání softu auto neuvěřitelně ožilo, hlavně na 3st a 4st to má moc pěkné zrychlení (na 5st a 6st jsem to ještě ani pořádně nevyzkoušel ) , takže s úpravou od APR jsem MAXIMÁLNĚ spokojen a jen mohu doporučit a tím poděkovat Bořkovi , a Vaškovi za doporučení . Plus navíc mám nahrané 3 typy map. V sobotu jsem s tím jel na brzdu k Petrovi z MOTORPOWER do Třebotova na změření výkonu , sám Petr chválil úpravu softu a na brzdě změřeno pěkných 348 koní a 471 krouták ( viz graf ) . Dále další změna jsou přední brzdy . Montáž brzd z Audi TTRS 4pístkové 370mm . Nové kotouče, destičky, krycí plechy a pancéřové hadičky . O proti předchozích brzd co jsem měl S3 345mm je to obrovská změna. Tímto chci poděkovat opět Vaškovi brzdařovi za sehnání a dodání komponent . Menší repase komplet podvozku, vyčištění závitů , nové dorazy + uložení tlumičů + přední nové ložiska . Zadní tlumiče jsem měl vyteklé , tak se kupovali nové od Koni. A poslední viditelná úprava jsou kola, pro tento rok jsem se rozhodl pro Tomason TN5 19" ET40 8,5J s pneu Falken 215/35 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.