michalRS2 Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Jj, díky,zvuk se mi taky líbí, ale kdyz jedu tak nak predpisove kolem tech 130km tak to hrozne duni. Tak to ses me drzel statecne . Kdyz jsem jel v poledne do tech Příšovic tak za sjezdem na mnichovo hradiste jak je ta dlouha rovinka smer liberec tak sem vytahl z octy 260km/h . Ta R10 je paradní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 16, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 tak byl docela provoz :))) měl jsem OII 2,0 TDI.. až zas budeš v Příšovicích, tak dej vědět, rád bych Octu okouknul naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2012 Jo,neni problem,jezdím tam tak zhruba kazdych 14dni. Nebo muzem dat spicha nekde na pumpe. Dam ti vedet az zase pojedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Proběhl menší upgrade zrcátek. Výměna klasickým sklíček za modré :) a dodělání elektrického sklapění . Jinak taky už přezuto na 17" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 23, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Predpokladam ze ty modre sklikla jsou samoztmivaci ;) je k tomu potreba nejaka elektrika, kodovani nebo tak? Nebo jen vymena kus za kus? Docela o nich premyslim protoze s mym snizenim me oslnuje kazdy 2 auto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2012 Ne, jsou jen vyhrivane. Ty zatmavovací stojí raketu. Ale něco do sebe budou mít taky tyhle modrý, s klasickýma mě to víc oslnovalo kdyz za mnou jelo auto. Jinak výměna kus za kus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
apfo Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Peknééé autíčko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Velmi pekna rs-ka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 Se dívám , na ty přední okna dolepils znovu nějakou folii ? Se mi to zdá nějaké tmavší , než je na té fotce , kde jsi se ptal , jestli sundat i ten zadek ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Michale, nepotkali jsme se v patek 28.12. nahore na proseku na krizovatce Vysocansky a Lovosicky? Tak kolem 18-19 hod..Ja odbocoval do Lovosicky, tys jel po vysocansky smer Ladvi..? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Petas : Ne,uz jsem tam zadnou nedaval, to bude delat ten odraz svetla ze se to zda byt tmavsi . Martyp : Jj, mozne to je, uz si vybavuju ze jsem jel za kamaradem na Ladvi . Po praze potkavám už hrozně moc RSek , spíš teda překopávek z klasicky na RS, a to mě docela štve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 hned se jí zbavim.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Tebe samozrejme nemyslim . Ty semnou nechces zavodit , horsi je kdyz se na me lepi radoby RS blika na me at ho pustim , tak ho necham at me predjede a pak se jenom smeju. Obyc svetly interier, zadni serie naraznik , predni teda RS a i se znackem na masce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Tak takova oktavka 2.0tdi precipovana muze naftovou RSu potrapit ne? Ale ty znacky na masce apod. se mi taky nelibi, jak to lidi davaji na neRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 No já radši ty halogeny pro tu ostudu vypínám :lool: Abych řekl pravdu, tak bych radši lepší výbavu a pryč ty RS prvky! Chápu tě Michale, takovejch lidí je ted poměrně hodně.. P.S. jednou jsem se tě statečně držel z kopečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Petas : Ne,uz jsem tam zadnou nedaval, to bude delat ten odraz svetla ze se to zda byt tmavsi . Martyp : Jj, mozne to je, uz si vybavuju ze jsem jel za kamaradem na Ladvi . Po praze potkavám už hrozně moc RSek , spíš teda překopávek z klasicky na RS, a to mě docela štve Nejsi jediný tohle me taky štve . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 7, 2013 Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Petas : Ne,uz jsem tam zadnou nedaval, to bude delat ten odraz svetla ze se to zda byt tmavsi . Martyp : Jj, mozne to je, uz si vybavuju ze jsem jel za kamaradem na Ladvi . Po praze potkavám už hrozně moc RSek , spíš teda překopávek z klasicky na RS, a to mě docela štve Tak to by sedelo,byl jsem cumakem najetej do krizovatky.. Hele,ty prekopavky mě taky serou, nebo serou, spis se jim kolikrat smeju..A ani tak mi nevadi narazniky,jako ty znacky RS nalepeny jak vpredu,tak vzadu..(proto mam v podpisu to,co tam mam.. :D ) Ale vis jak,kdyz prijde usek,kde se "deli zrno od plev",tak to mě baví..Treba nějakej utahovák kopec, nebo zrychlovani na dalnici z poza kamionu a tak, o klikatejch usecich ani nemluvim.. ;) Nastesti lidi nedosli zatim tak daleko,ze by strikali treba 1,9TDI do RS modry race blue.. :) To uz by bylo moc.. I kdyz musim rict,ze jsem jednou videl karu, rikam si OI RS, zlutej kombik relativne "rarita", prijdu k tomu, frajer to nadloubne a vony pod kapotou vařený brambory.. :( To už bylo fakt "moc"..Ale voni maj pak eLko na čele,když jim to nejede.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2013 Tak přečipovany TDi asi nejspíš 2litr potkávám často, hulí mu to jak blázen ale je pravda že to docela i jede, ale problémy s ním nemém . Hurik : jo tebe nejde přehlídnout , hlavně večer, to tě poznám na dálku, jak svítí bíle slabě to denni svícení a do toho žlutě halogeny . To bylo ze Zdib na Líbeznice ne ? To sem jel volnou nohu . Martyp : Jj, ten podpis sedí , naprosto s tebou souhlasím. Taky mám rád kopce, tam se ukáže kdo má výkon. Ale s těma rádoby RS se nezabívám. Rád porovávám síly třeba s BMW 530D , nissan 350Z , audi A6 3Tdi to pak frajírci koukají že se jich furt držím nebo dokonce že i jim ujíždím. V létě jsem se proháněl s 350Z , pak sem sjel na pumpu a frajer za mnou, šel za mnou a ptal se mě co v tom mám , říkám 2.0T 200koní tak na mě čuměl a nechápal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 9, 2013 Sdílet Odesláno Leden 9, 2013 Tak ja myslel spise 2.0tdi precipovana vs naftova RSa :D . S benzinem se to neda rovnat no . Seriovou RSu v benzinu jsem tedka podelal na semaforu, asi do 130 a nedojizdel me , tak to nevim, jaktoze jim nekdy ujizdis :D . Kazdopadne treba takova Vaskova by me setrela jak nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 No tak myslim že s Vaskem budeme na tom podobně výkonově. Já v tom mám ted zatím 200Kw , ale na jaře snad to dobře dopadne a půjde se s výkonem ještě nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Jo tak to pak joo, to jsem nevedel . To je pak jasne, to ten muj autobus(vahove) pak nemuze mit sanci. 200kw uz je solidni porce na oktavku. Ja mam casem v planu dieselpower na 206kw, az me to omrzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Až dá Michal ten jarní upgrade tak mu tu nebude stačit nikdo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Leden 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Jen doufám že mi pak neklekne spojka , nevím co bych tam pak dal . Snad to vydrží ten výkon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Dal bys tam Sachs performance do 550nM verzi bez setrváku, ten bys nechal origo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Nekdy bych se rad takovou oktavkou nechal svezt, musi to jet fakt paradne. Jinak ja jsem se upsal, dieselpower na 306k (tedy nejakych 225kw). To uz by mi mohlo stacit, ale vaha tam bude porad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 no ja se tou vaskovou vezl a jeste tyden se mi o tom zdalo :prcprc: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Co chystáš za jarní upgrade? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Ahoj, je mozny ze jsem te nedavno (v posednich 2 tydnech), potkal v okoli Melnika? Pochybuju, ze jeste nejaka RSka ma tak fajn zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Co chystáš za jarní upgrade? Já myslim, že to je jasný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 10, 2013 Sdílet Odesláno Leden 10, 2013 Bohužel nevím co má naistalováno a co ne takže nevím, ale tipnul bych to na nějaký foukátko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.