feki Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 ma to tak uvedene vecsina eshopov, ze vyrobca je nemecko, co ale asi neznamena ze sa tam aj vyrabaju a ktomu mi aj pan z eshopu odpisal, ze sa stale moje disky vyrabaju v nemecku, takze kvalita je velmi dobra... to mi uz pride ako znacne zavadzanie... a este mi ani nedodali vymedzovacie kruzky sa tesim ked budu po mne chciet ohodnotenie na heureke a ako su na tom s kvalitou tie znacky co spominas? mam ich teda vratit alebo ich mozem obut? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 je to německý korporát , pod který patří zminované značky, kvality jsou normální střední cesty, některé typy se dávají i do prvovýroby, stejně jak u koncernu je to v největším Ronnal, u fiatu je to třeba speedline, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 takze by som sa ich nemal bat? pan z eshopu mi uz tiez telefonoval, a ze vraj nevedel o tom, ze niektore modely sa robia v polsku a tak, ze sa mam rozhodnut, ze nie je problem ich vratit, ale ze v tej cene nezozeniem nic ine lepsie atd atd, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 rozhodně jsou lepší jak Lantisti, RSW, Advan ragin (china) atd. všechny ty ala líbívé. Já bych se toho nebál být to v 19" tak bych asi zvažoval ale v 16 na 205/55 bych to neřešil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Moje Skoda-orginal Pallasy vyraba ATS - a tiez je na nich vyrazene Made in Poland :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 třeba :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 to je to same jak octavia se vyrabi v polsku! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Zdravím. Na léto si vybírám kola na bílou rsku, ale potřeboval bych poradit. Dlouho jsem se díval po kolech, 18" ale ta cena, tak jsem se rozhodl, že si nechám přelakovat svoje Zenithy (origo RS). Teď ale řeším, jestli lesklé nebo matné. Budu si dávat černou lesklou střechu a nějaké spoilery. (Jde mi o to, aby se to netlouklo:matná X lesklá). Nemáte někdo nějaké fotky/zkušenosti s výběrem? Díky za jakékoliv návrhy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Tak jestli budeš dávat lesklou tak ji dej i na kola. Ale dal bych aspon 18". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest cenda90 Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Docela pěkné a levné kolo je DOTZ Shuriken jinak největší výběr je asi na tuning-in, ale ty ceny ,už jsou horší.Nebo by jsi mohl vyzkoušet tuto barvu,která je snadno odstranitelná. Foliatec - fólie ve spreji ZLATÁ METALICKÁ ten foliatec drží i při přezutí kol? uvažuji o nastříkaní aez Wawe ale mam strach aby mi to kolik v pneuservise neodrbal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Tak jestli budeš dávat lesklou tak ji dej i na kola. Ale dal bych aspon 18". Jo. Ja ted mam 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Tady máš foto jak to bude vypadat je to spíš takový pololesk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crewe Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Díky za obrázek . Vypadá to pěkně. Mě osobně se zalíbili Kola: Eta Beta (jofiel, tetsutt) - Bohužel jsem je nikde bazarový nenašel a na nový kašlu (Do 20 bych se nevešel - včetně pneu) Další věc řeším, když mám lesklou bílou, tak jestli jít i do lesklý černý. (známej v pneuservisu mi říkal, ať nejdu do lesklý černý na kolech) - Že matná vypadá hodně luxusně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 30, 2013 Sdílet Odesláno Březen 30, 2013 Hoši alu kola 16" ET33 šíře 6,5 pneu 205/55 co myslíte ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Takže nikdo neporadí :) Děkuju ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak disky ti pojdu von oproti serii o 17 mm. Cize sa to tam zmesti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Podpořil jsem jaro přezutím na letní pneu. Tím jsem i vytáhl své PEGASUSY BLACK. Někdo se mě na to ptal tak sem dávám zatím tyto fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tuning Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Ahojte, ...jen pro inspiraci, koho zajímá jak vypadají S-Line kola z Audi S6... Octavka má sportovní pružiny Eibach Federn - 35 mm P/Z + tyto alu z Audi S6 (2006) - 8x18, ET 43, pneu 225/40r18 Naprosto v pohodě i při maximálním zatížení + střešní box... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Malé zvíře Odesláno Duben 23, 2013 Sdílet Odesláno Duben 23, 2013 Ahoj vespolek, dočetl jsem se něco o nekompatibilitě 17" kol s paketem pro špatné cesty. Přitom v TP je zapsané mám?! Mohl by mi někdo fundovaně odpovědět jak to doopravdy? Mám možnost koupit levně originální 17" kola a nerad bych abych s tím potom neměl nějaké problémy. Díky. PS: pokud jsem ve špatné sekci tak se omlouvám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Pokud tento rozmer mas v TP tak problem nebude. Jak to bude vypadat je vec druha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 (upraveno) Alu kola Octavia Vrs Limited Edition 18" Monza R Hi Power Silver...pouze UK edice čísla dílů Wheel: ZGB1Z0071499 Centre Cap: ZGB1Z0071491 Upraveno Duben 24, 2013 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Malé zvíře Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 Jak to bude vypadat je vec druha. Mám pocit že pořád líp než s plechovými 15" co tam mám teď ;) Šlo mi o to aby potom nebyly nějaké problém se sjížděním gum, abych nemusel dělat při každém přezutí léto 17"/zima 15" geometrii, nebo s něčím podobným. Už jsem v TP pár "haluzí" viděl tak abych tam neměl taky jednu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Duben 24, 2013 Sdílet Odesláno Duben 24, 2013 kluci asi prusvih! koupil jsem si litaky keskin KT4, 8J/17R a uplne jsem nezvlad ET coz jsem si fakt nedal, predni kola mi koukaji asi o 1,5 cm z blatniku ven a to me jako dost stve. jake ma byt spravne ET na octavii 2. diky. (takze je asi budu prodavat) chcete? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Na 8" pokud nechces problemy tak et45 a vetsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 Na 8" pokud nechces problemy tak et45 a vetsi a jaky problemy by se mohly vyskytnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 No pokud to tam necháš, tak PČR si smlsne, další neprojdeš STK, a ta nejdůležitější při havárii ti pojišťovna nedá ani korunu. Navíc ti to bude škrtat o blatník při pro-pružení či naložení a změní se geometrie. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavius4x4 Odesláno Duben 25, 2013 Sdílet Odesláno Duben 25, 2013 No pokud to tam necháš, tak PČR si smlsne, další neprojdeš STK, a ta nejdůležitější při havárii ti pojišťovna nedá ani korunu. Navíc ti to bude škrtat o blatník při pro-pružení či naložení a změní se geometrie. ;) tak ja mam 4x4 takze to skrtani o blatnik je asi mimo, ale to ostatni je na ouda. takze sbohem kolecka ale jinak jsou pekny no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 kluci asi prusvih! koupil jsem si litaky keskin KT4, 8J/17R a uplne jsem nezvlad ET coz jsem si fakt nedal, predni kola mi koukaji asi o 1,5 cm z blatniku ven a to me jako dost stve. jake ma byt spravne ET na octavii 2. diky. (takze je asi budu prodavat) chcete? :D A ake tam mas ET teraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 inak ked sa mozem vyjadrit k tym diskom anzio co som kupoval... tak snad za vsetko odpovedia gramaze potrebne na vyvazenie(obute conti premium takze pneu su ok)... skoro kazde koleso si pytalo 40-60gramov na kazdu stranu... mechanik nechapal, co robi zle, ze to od neho pyta az tolko.... tak teraz mam na disku nalepeny tak 10-15cm pasik malych zavazi .... no som zvedavy aspon na to, kolko vydrzia... lutujem ze som ich nevratil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 feki : ja som vyvazoval origo skoda zenithy a pneu contisportcontact 5 17ky a pytali si max 20g zavazia na kolo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.