Přejít na obsah

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth

Doporučené příspěvky

Guest aldo345

Nevíte kde by mohl být problém? Mám Samsung NOTE 3 android 4.3, proto jsem vyměním jednotku 5N0 035 730D za 3C8 035 730D s wifi, nyní se telefon spáruje, připojí se krátce k sim kartě a následně se telefon odpojí a maxi dot napíše vložte sim kartu do zařízení. Je možné že je sim stará? Děkuji

Odkaz ke komentáři

Takze zistil som ze zoznam je prazdny lebo to tak ma byt. Prisiel som na to az ked mi prisla SMS a ta sa v zozname ukazala, nie vsak v telefone. Radsej sa vzdam tejto funkcionality ako mat cast sprav v aute, cast v telefone.

Není problém SMS zkopírovat do telefonu - budeš ji mít na SIM.

Odkaz ke komentáři

Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat ci je mozne domontovat BT gsm II / III do OII / r. v. 2010 bez maxidotu iba PC , navigacia Amundsen /fw 351/ Otazka? Ci je to mozne bez maxiku s tym ze by sa to ovladalo iba cez nav. Ak ano, co vsetko k tomu treba? Za Vase rady vopred dakujem.....

Odkaz ke komentáři

Zdravím vás,

potřeboval bych poradit, jak nastavit HF se Samsung galasy mini s5570, abych viděl na maxi dotu i kdo mi volá, ne jen číslo. . Mám HF s označením 5P0 862 335 B Dočetl jsem se o aplikaci pro android a stáhl jsem ji a HF mi postahoval seznam , volané a odchozí hovory. Volat ze seznamu můžu, když vytočím číslo, zobrazí se i jméno. Ale naopak to nefunguje. Prostě se zobrazí jen číslo beze jména. Mohl by mi někdo poradit, jak docílím v příchozím hovoru bylo i jméno?

Předem moc děkuji za radu

Odkaz ke komentáři

Tahle jednotka by měla na 99% číst kontakty jen ze SIM. Zkoušel sem bez indexu i s indexem a vždy mi načetla jen ze SIM ale zase jak s kterýho mobilu. S poslední verzí Symbianu úplně bez problému ze SIM bez toho abych musel mít v telefonu nastaveno zobrazení kontaktů ze SIM, prostě nakopírovaný čísla na SIM zobrazí (čísla v celým formátu), s Androidem už to záleželo na verzi ale to už z hlavy nevím. U jednoho sem mohl nastavit co sem chtěl a nezobrazilo, bylo to nějaký Sony s upravenou Rom, další byl Samsung Galaxy S Advance (verze co byla těsně před Jelly Bean) a když se nastavilo v telefonu zobrazení kontaktů ze sim a telefonu tak to fungovalo ale to zobrazení bylo dost kostrbatý, s dalším levným Samsungem a Androidem už sem se nechytal ani na volání - hodně to haprovalo. Spíš bych začal hledat jinou GSM která si s Androidem rozumí, tahle bohužel moc ne.

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás,

potřebuji poradit, chtěl bych si dodělat do O II pred FL (MR06) handsfree sadu, která by mi fungovala na maxi dotu RNS510 s iPhone 5S. Aby to šlo ovládat přes RNS510 a měl jsem tam telefonní seznam. Hudbu ani sms nepotřebuji. Děkuji za radu

Mám možnost mít HF s jednotkou 1K0 035 729 B, tak hlavne jestli tahle vyhovuje.

Odkaz ke komentáři

Skúsim este raz...

Zdravim vsetkych. Chcel by som sa spytat ci je mozne domontovat BT gsm II / III do OII / r. v. 2010 bez maxidotu iba PC , navigacia Amundsen /fw 351/ Otazka? Ci je to mozne bez maxiku s tym ze by sa to ovladalo iba cez nav. Ak ano, co vsetko k tomu treba? Za Vase rady vopred dakujem

Odkaz ke komentáři

Ano. HF jednotku: 7P6 035 730 index: C nebo D nebo J nebo K nebo jednotka: 5K0 035 730 A nebo F. Pak ještě mikrofon, kabeláž a držák:

3C0 919 935 A držák hf jendotky 1x
N 909 460 01 matice rozpínací 2x
N 909 899 01 šroub pro uchycení držáku k podlaze do těch rozpínacích matic 2x
N 906 674 02 šroub pro uchycení hf jednotky 3x
1K0 971 813 C 9B9 kryt hf jednotky 1x

3B0 035 711 B B41 microfon 1x

1J0 973 119 konektor k mikrofonu 1x

4E0 972 144 konektor k HF sadě 1x

3B7 035 447 B zelený konektor do kostky za rádiem 1x

Piny do konektoru mikrofonu(lze objednat jen u VW):

N 103 357 06 2x

PINy do konektoru do HF sady nejdou objednat musí se koupit v servise PIN s drátem:

000 979 010E 5x

PINy do zeleného konektoru za rádiem(lze objednat jen ve Škodovce):

N 907 647 01 4x

Odkaz ke komentáři

Zdarec borci po přečtení celého tématu a načerpání nějakých vědomostí tady jsem chtěl udělat dobrej skutek a rozchodit bluetooth kamošovýmu taťkovi.

Jednotka: 3C0 035 729 G (nikde jsem tu o ní nečetl)

rádio: RNS 300

volant: bez multifunkce

Maxidot: červený

V jednotce jsem přes diagnózu úspěšně aktivoval bluetooth takže už jde v telefonu vyhledat ale při pokusu o spojení to selže. To mě vedlo k tomu že se to musí nějak spárovat pomocí maxidotu nicméně v něm není položka telefon. Takže předpokládám že ta se musí taky nějak aktivovat. Tak jestli mi můžete poradit jak. Nebo jestli je tam jinej zádrhel.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,potreboval bych take poradit s BT HF,mam OII pred FL MR 07 bez MF volantu s Maxidot,puvodne tam byla navi Nexus a jednotka HF 1Z0035729 ta se pokazila stejnou jsem nesehnal tak jsem ji nahradil jednotkou 5P0862035 vsechno funguje az na dve veci pri prichozim hovoru nejde zadny vyzvaneci ton,pouze se ztisi radio a na Maxidotu neukazuje diakritiku.Nedavno jsem poridil do auta Columbus na nem se me nic z telefonu nezobrazuje nejde ani ovladat hlasem,pouze se pri hovoru ztlumi zvuk.Tak se chci zeptat jak to poresit aby vse korektne fungovalo.Abych nezapomnel tel. mam galaxy SII a gateway s indexem L.Diky!!!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...