milhausek Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 mikrofon vůbec nejde do radia ani žádné mute nejde do radia 0 Quote Link to comment
Lobus Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 A kam teda jde mic přímo do jednotky ?? 0 Quote Link to comment
Lobus Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Tak zprovozněno, mi nedošlo že to bylo tažený do rádia protože to mělo hlasové ovládáni a samozřejmě jiné rádio.Ale díky. 0 Quote Link to comment
Kačka Hrůzová Posted March 26, 2021 Share Posted March 26, 2021 Ahoj, mám podobnej probém. Koupila jsem octavii II rok 2009 s columbusem a nejde mi připojit iphone 8. Četla jsem tady, že nějaká ta jednotka je u spolujezdce, ale jsem v tom nová, nevím jak to vypadá nebo co s tím udělat? Prosím pomooc:D 0 Quote Link to comment
astinek Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Zdravím,mám O2 r.v2008 předfl,maxidot ,multifunkční volant.Rádio Columbus. V autě mám jednotku 1Z0035729B ,volání a zobrazení maxidot+ rádio.Funguje. Chci ,ale i přehrávat hudbu A2DP, Bude mi fungovat jednotka 1K8035730C ,popřípadě doporučíte mi nějakou jinou.Děkuji za odpověd. 0 Quote Link to comment
DiKey Posted August 30, 2021 Share Posted August 30, 2021 Než sponzorovat vyžírky co chtějí za megastarý Bluetooth 3000Kč tak jsem připojil na aux BT adaptér od Xiaomi a má A2DP. Podmínka je ovšem že zařízení má AUX nebo MDI. 0 Quote Link to comment
Vlad Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 (edited) Ahoj, ocitavie 2, asi FL, myslím, že poslední rok výroby, swing, nastaveni bt je jen na display mezi budíky (asi mu říkáte maxidot), nefunguje ovládání z volantu nebo radia, myslíte, že je šance, že když koupim ten modul co má na konci N nebo M tak to bude fungovat a je pak šance prodat ten starý? Bez toho je ta cena prostě nesmysl. Edited December 17, 2021 by Vlad 0 Quote Link to comment
Vlad Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Které jednotky fungují s radiem swing a mají AVRCP? Nebo to ma BT přímo v sobě radio? V autě funguje A2DP, ale prostě tlačítka next a prev. ne. Jde případně do jednotky nahrát novější FW který by to zapl, nebo to nějak "nakodovat"? 0 Quote Link to comment
milhausek Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Musí podporovat rádio, bt jednotka i telefon 0 Quote Link to comment
milhausek Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 Mužu aktualizovat fw radia i bt jednotky pokud existuje 0 Quote Link to comment
Vlad Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 (edited) On 6/28/2018 at 11:06 PM, veigy said: na 100% ti v pohodě pojede jen první jmenovaná (5P0862335A).... druhá je pro FL auta, takže by nešel maxidot a u třetí si nejsem jistý, ale pravděpodobně neumí maxidot vůbec... dál potřebuješ jen kabeláž, popřípadě držák jednotky pod sedačku.... a v případě nutnosti dokodovat... v tabulce v příloze máš pravděpodobně funkční jednotky pro tvé auto... ale radši ať se k tomu vyjádří někdo erudovanější 🙂 Co je zdroj těchto tvých screenshotů spreadsheetu? Chybí tam třeba ten sloupeček co je dole popsán jako BT version. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting toto asi není zdroj, že? Čínskému rádiu bych se rád vyhl. Ty "RCD360" apod. to budou taky asi čínské kopie, že? Že to má integrovaný mikrofon atd. to je takové podezřelé. Edited April 3, 2022 by Vlad 0 Quote Link to comment
Vlad Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 (edited) On 3/8/2022 at 5:47 PM, milhausek said: Mužu aktualizovat fw radia i bt jednotky pokud existuje gw: 7N0907530h sw version: 1620 tel: 5K0035730e sw version: 2902 radio: 1Z0035161f sw version: 0065 instrument: 1Z0920843s sw: 0607 steering wheel: 1k5959521AK sw: 0140 Edited April 3, 2022 by Vlad 0 Quote Link to comment
milhausek Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 hf by podporovat mělo, radio má poslední sw.. dle mého nepodporuje radio 0 Quote Link to comment
DiKey Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 Ahoj ta jednotka má na bocích nějaké konektory kromě antény? 0 Quote Link to comment
Eddie29 Posted April 8, 2022 Share Posted April 8, 2022 No ano, klasický originál, nebo chceš přesně vyfotit, kolik je tam pinů? 0 Quote Link to comment
mhradim Posted May 21, 2022 Share Posted May 21, 2022 Zdravím pánové, odešla mi bt jednotka, mám tam 5P0 862 335 C, mohu tuto jednotku nahradit stejným označením jen s písmenem B? Octavia II, 07 Děkuji za pomoc 0 Quote Link to comment
mhradim Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Děkuji za odpověď, pomohla! 👍 0 Quote Link to comment
ScofieldCZ Posted June 11, 2022 Share Posted June 11, 2022 (edited) Ahojte mám octavii 2 RS předFL (MR08) s maxidotem, columbusem a bez MF volantu. Chci dodělat BT jednotku. Vzhledem k tomu, že jich je obrovská hromada tak nevím co tam dát. Vesměs mi jde jen o A2DP + aby se na columbovi zobrazil název skladby a šlo to i přes něho přepínat. Telefon iPhone XS Volání, či nějaké ovládání nebo zobrazování přes maxidot nepotřebuju. Díky za tipy Edited June 11, 2022 by ScofieldCZ 0 Quote Link to comment
ScofieldCZ Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Takže, konečně jsem se do toho pustil a napíšu sem svoje poznatky. Může to někomu pomoct Mám Octavii 2 RS MR08 (Předfacelift). Podařilo se mi sehnat jednotku GSM II 7P6 035 730 J a provedl jsem montáž. (Tu tady popisovat nebudu, návodů je dost, a hlavně to není nic složitého.) Columbuse mám HW H03 a FW 5238 Co se týče této jednotky, umí A2DP včetně AVRCP (Zobrazení názvu skladby na rádiu a samozřejmě ovládání přes rádio). Co jsem se snažil vyčíst z fór, ať už českých nebo zahraničních, tak 7P6 jednotky A2DP mají všechny, ale podporu AVRCP umí jednotky prý až od indexu G (Tohle potvrdit na 100% nemůžu, ale ze zkušenosti vím, že na indexu C ještě AVRCP nejede) Důležité je podotknout, že to je BAP jednotka, tudíž na předFL maxidotu nic vidět nepujde. Dobrá zpráva ale je, že se s ní jde spárovat i bez použití MaxiDotu, takže jak je nutné na spoustě jiných jednotek párování v jiném voze - to tady odpadá. Takže jsem se spároval bez maxidotu a vše vyzkoušel. Všechny funkce GSM II jednotky fungují tak jak mají. Já ale mám v autě PolarFIS, takže jsem toho využil a zapnul jsem emulaci BT z BAP na DDP a vše se zobrazuje i na maxidotu. Takže osobně 7P6 Jednotky doporučit můžu ve FL problém nebude žádný a v předFL (Případně auto bez maxe) akorát nebude zobrazovat na maxidotu, ale jelikož spárovat jde i bez toho, tak v tom takový problém nevidím. Se spoustou starších jednotek pro DDP by mohl být dnes už problém se připojit s novými telefony (A ty které jo, tak nebudou mít A2DP). Dále si myslím že, dnes už GSM III nemá smysl, absolutní většina telefonů již rSAP dnes vůbec neumí a navíc to + v podobě čtení SMS dnes by už taky nemělo význam. SMSky se podle mě už používají uplně minimálně a většina komunikace mezi lidma probíhá přes Messenger či podobné aplikace. 0 Quote Link to comment
ffrantisekk Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 Zdravim .. na Octavia II FL MaxiDot radio Blues mi během roku a půl odešla už potřetí BT jednotka 1Z0 035 729 A ... kamarád mi říkal, že bych tam měl mít jednotku s písmenem D ... může mít tento rozdíl mít vliv na mou spotřebu BT jednotek? Dá se sehnat jednotka, která by mi ukazovala na maxidotu, kdo volá? Děkuji za odpověď. František 0 Quote Link to comment
milhausek Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 729A zobrazuje na maxidotu. musí být správně nakodováno 0 Quote Link to comment
ffrantisekk Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Díky za info ... bude mi fungovat i jiné písmeno (B, C, D) nebo musí být pouze 729A? Nemáš prosím zkušenost s tím, že mi jednotky tak moc odchází? Vyplatí se koupit novou? Kupuji samozřejmě vrakáč doposavaď. Děkuji. F 0 Quote Link to comment
ScofieldCZ Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 (edited) Co sem se tak na rychlo díval, tak by problém být neměl, kromě 729 bez písmena a 729B, ty by ti nejeli Edited November 17, 2022 by ScofieldCZ 0 Quote Link to comment
ffrantisekk Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Díky moc ... jdu shánět 0 Quote Link to comment
ffrantisekk Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 sehnal jsem "D" a zobrazuje mi to dokonce jména na maxidotu, takže naprostá spokojenost. Děkuji za rady všem. F 0 Quote Link to comment
Davis91 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 V 19. 10. 2022 at 0:32, ScofieldCZ napsal: Takže, konečně jsem se do toho pustil a napíšu sem svoje poznatky. Může to někomu pomoct Mám Octavii 2 RS MR08 (Předfacelift). Podařilo se mi sehnat jednotku GSM II 7P6 035 730 J a provedl jsem montáž. (Tu tady popisovat nebudu, návodů je dost, a hlavně to není nic složitého.) Columbuse mám HW H03 a FW 5238 Co se týče této jednotky, umí A2DP včetně AVRCP (Zobrazení názvu skladby na rádiu a samozřejmě ovládání přes rádio). Co jsem se snažil vyčíst z fór, ať už českých nebo zahraničních, tak 7P6 jednotky A2DP mají všechny, ale podporu AVRCP umí jednotky prý až od indexu G (Tohle potvrdit na 100% nemůžu, ale ze zkušenosti vím, že na indexu C ještě AVRCP nejede) Důležité je podotknout, že to je BAP jednotka, tudíž na předFL maxidotu nic vidět nepujde. Dobrá zpráva ale je, že se s ní jde spárovat i bez použití MaxiDotu, takže jak je nutné na spoustě jiných jednotek párování v jiném voze - to tady odpadá. Takže jsem se spároval bez maxidotu a vše vyzkoušel. Všechny funkce GSM II jednotky fungují tak jak mají. Já ale mám v autě PolarFIS, takže jsem toho využil a zapnul jsem emulaci BT z BAP na DDP a vše se zobrazuje i na maxidotu. Takže osobně 7P6 Jednotky doporučit můžu ve FL problém nebude žádný a v předFL (Případně auto bez maxe) akorát nebude zobrazovat na maxidotu, ale jelikož spárovat jde i bez toho, tak v tom takový problém nevidím. Se spoustou starších jednotek pro DDP by mohl být dnes už problém se připojit s novými telefony (A ty které jo, tak nebudou mít A2DP). Dále si myslím že, dnes už GSM III nemá smysl, absolutní většina telefonů již rSAP dnes vůbec neumí a navíc to + v podobě čtení SMS dnes by už taky nemělo význam. SMSky se podle mě už používají uplně minimálně a většina komunikace mezi lidma probíhá přes Messenger či podobné aplikace. Ahoj, můžu se zeptat co máš za telefon? Mám stejný auto, columbus i polarfis. Měl jsem starší jednotku po koupi nového Tel. mi už nejde nešlo sparovat, tak jsem si koupil jednotku 5N0035730D, ale taky se mi nedaří sparovat, napíše připojení se nezdařilo, jednou se mi povedlo připojit jen pro přehrávání hudby, ale znova už ani to. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli koupím stejnou jednotku. Tak by už fungoval podobně, jako tobě? Tel je Samsung s21fe. Díky za odpověď 0 Quote Link to comment
milhausek Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Před hodinou, ffrantisekk napsal: sehnal jsem "D" a zobrazuje mi to dokonce jména na maxidotu, takže naprostá spokojenost. Děkuji za rady všem. F na maxidotu ukazuje i A, musí být správně nakodováno 0 Quote Link to comment
ScofieldCZ Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 před 17 hodinami, Davis91 napsal: Ahoj, můžu se zeptat co máš za telefon? Mám stejný auto, columbus i polarfis. Měl jsem starší jednotku po koupi nového Tel. mi už nejde nešlo sparovat, tak jsem si koupil jednotku 5N0035730D, ale taky se mi nedaří sparovat, napíše připojení se nezdařilo, jednou se mi povedlo připojit jen pro přehrávání hudby, ale znova už ani to. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli koupím stejnou jednotku. Tak by už fungoval podobně, jako tobě? Tel je Samsung s21fe. Díky za odpověď Mám iPhone XS. Jednotku co jsi koupil je Premium jednotka, která by měla umět GSM II i GSM III. Možná ji máš přeplou právě na GSM III, ale to ti přesně neřeknu, protože s těmito premium jednotkami, jsem se osobně nesetkal, takže nevím jak přesně fungují. Stejně si myslím, že i kdyby ses pak nějak připojil, tak pravděpodobně ti nebude zobrazovat název skladby. Samozřejmě pokud bys sehnal jednotku jako mám já, tak bys problém neměl. Je to jedna z posledních, takže všechny dnešní telefony s ní fungují uplně v pořádku. 0 Quote Link to comment
Davis91 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 @ScofieldCZ díky za odpověď. Zkusím se podívat v přizpůsobení ve VCDS jestli tam o tom něco nenajdu. Kdyžtak seženu tu, co máš ty 0 Quote Link to comment
Recommended Posts