Jump to content

HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth

Polygraf

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Guest tomxass

A nejaka FL jednotka + kabelaz komplet sa nenajde?

Kde to kupit/hladat?

Mam Bolero + maxidot + MF volant.

V aute je aj Parrot skrinka, akurat ovladaci panel a vstupy a mikrofon som vystrihol a vyhodil.

Ide mi o moznost prehravania hudby cez BT, nic ine nepotrebujem.

Kabeláž by měla být OK, ale já dal přednost té, co má konektory FAKRA které dáš za radio a nemusíš to nikam složitě zapojovat. A ta 1K8 je podle ross-tech známější a neměl by s ní být problém.

A nejaka FL jednotka + kabelaz komplet sa nenajde?

Kde to kupit/hladat?

Mam Bolero + maxidot + MF volant.

V aute je aj Parrot skrinka, akurat ovladaci panel a vstupy a mikrofon som vystrihol a vyhodil.

Ide mi o moznost prehravania hudby cez BT, nic ine nepotrebujem.

Já možná budu do měsíce prodávat jednotku + kabeláž přesně pro tebe.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Vážení mám dotaz. Vlastním Škoda Octavia II L&K po FC včetně aktualizovaného Columbusu, r.v. 02/2010. Nyní jsem si zakoupil mobil Samsung Galaxy S9+. Telefon mi to najde, ale při pokusu o spárování vozidlo napíše, že telefon není kompatibilní. Pod sedačkou mám modul 5N0 035 730C. Párování samozřejmě jde v nových vozidlech (ještě mám Karoq) a i v postarší Škodě Yeti, kde je modul 8K0  959 663 C.

Poradíte mi jaký modul mám do Octavie II zakoupit tak, aby šel do vozidla namontovat, bezproblému ve vozidle fungoval s volantem, maxidotam a Columbusem a zároveň se mi spojil s nejnovějšími telefony? O 2 stránky dozadu někdo doporučuje 3C8 035 730 C, ale ten mi logicky kódem přijde jako starší?

Děkuji za rady.

Ještě upřesním, že S9 mám ve verzi DUOS se 2 SIM, kdy v tomto režimu telefon pravděpodobně nepodporuje RSAP. Nicméně jak jsem psal Yeti a Karoq jde.

• 2 weeks later...

Ahoj,

Mam v Octavii 2 fl r.v. 2012 jednotku 5K0-035-730-E od vyroby. Radio jsem tam mel Blues a ted jsem vymenil za Swing. Chtel bych, aby slo prehravat hudbu pres bluetooth A2DP. Vsude se pise, ze tahle jednotka A2DP podporuje. Bez problemu to naparuji a volani take jde, ale v nastaveni me mobil to prehravani multimedii proste nenabidne (vim ale, ze to mobil umi, protoze pro interkom na motorku to krasne maka).  Volant neni multifunkcni, maxidot mam a telefon na tom jde.

Nevite kde muzu delat chybu? Neni treba jednotku na to nastavit (nakodovat)? Kabel mam.

S tema radiama... neslo to se starym a nejde to ani s novym, jen jsem to ted zacel resit, protoze jsem si zjistil, ze by to ta jednotka mela umet. Swing ma v nastaveni neco jako BT-audio a to jsem zapnul.

Chtel bych nahlasit pribeh se stastnym koncem. Jednotka BT se musela nakodovat. Bylo to od vyroby asi vypnute. Mozna, ze radio Blues s tim neumi makat, tak proto, ale je to jen ma domenka. Stacilo prehodit tusim bit 4 a pak se me mobil krasne pripojil a radio nabidlo BT-audio v menu media a uz to hraje.

20180324_104524.jpg

Ahoj vespolek.

Pročítám to tady asi 3 hodiny a furt nejsem moudrej. Mám OII rs mr08, rádio Audience mp3, Maxidot a rád bych si chtěl dodělat bluetooth a gsm. Potřebuju to propojit s iPhone SE.

Co od toho očekávám je: pouštění hudby přes Bluetooth a telefonování. Často v autě vyřizuju pracovní věci a nebaví mě kvůli tomu pořad zastavovat.

Co jsem pochopil, tak GSM III je blbost v mým případě, protože Apple nepodporuje rSAP. Takže nějaká GSMII. Ideálně, aby se příchozí hovor objevil na Maxidotu. Rád bych Vás poprosil, jakou jednotku budu potřebovat, resp. Která má v mým případě smysl a nabídne nejvíc fci. Moc děkuju ta odpovědi.

Sent from my iPhone using Tapatalk