p2p Odesláno Srpen 10, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Hoj predelavam zadni naraznik pred face na face a mam jeden dotaz.. Sehnal jsem si obe bocni vyztuhy pod svetlama na face ale jak jsem je chctel nasadit jsem zjistil ze mi chyby nejaky skoub nebo dira v karoserii kam muzu tu vyztuhu pripevnit... Jednim sroubem se chyti v poho (je to stejne jako pred face) ale druhy sroub v karoserii neni. Muze nekdo pomoct jak to tam mam dostat. Mam ho normalne vyvrtat a nasadit sroub nebo jste to nechali uplne tak. Mam ho ted zadni naraznik nasazen ale moc pod svetlama nedrzi... Jeste jeden dotaz menili jste stredni vyztuhy pred face na face??? Dik za pomoc... viz obrazek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 Tak toto isté budem riešiť aj ja...zatiaľ mám držiaky pod svetlami iba objednané... Spomínaš aj stredné výstuhy,ktoré máš prosím ťa na mysli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 myslim ze aj bocni drzaky nebo vyztuhy jsou jine..ja ho uz tak koupil z vystuhou na boku od BAdyse.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 myslel jsem ty stredni leva a prava... zatim mi ale nikdo nenapsal jak upevnit druhej sroub na drzaku pod svetlama... Princes mi psal ze to ma chycen jenom jedim ale to se mi nechce je to takove nijake... samo jak se nasadi naraznik se to chyta 2 plastovyma spuntama. Ja ale resim jak chyti dvema sroubama ke karoserii ten jeden drzak... pomuze nekdo ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 musíš udělat díru a do ní dát plastovou matici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 11, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2012 jj asi jo a davas tam tu ctvercovou nebo jakou tam davas tu plastovou matici... pls 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Srpen 12, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2012 (upraveno) Hej no ja jsem zvědav jak bude vypadat ta moje předělávka... :-) uvidíme. Nepředělávám to na FL RS ale na FL klasiku. RS nárazník má dneska každý . Jsem to viděl na srazu. Co přijela nějaká FL tak předěláno na RS je fakt že se to škodovce povedlo. Upraveno Srpen 12, 2012 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 tak dej jen predni naraznik z RS tak jak to mam ja!Je fakt pekny a navic ma ledky a vypada to lepe..ale je to tva volba..zadni narazniuk jsem nechal normalni FL protoze nemam RS a nedaval jsem ani znaky...takze mam svoje upravene auto nemam to komplet na Rs ani volant nemam s RS znakem a perforovanej i kdyz je to jedno....ja byt tebou dam tam RS FL naraznik ale bude to vypadat pekne i s tim klasickym libi se mi oboje ja ho volil kvuli ledkam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 jj držáky blatníků jsou jiné, oba ty kusy na každé straně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Páčka na kapotu se nemusí kupovat nová, stačí ji vyhnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 to je fakt, ale následně musíš vypilovat trochu masku a kdo to dělat nechce tak koupí za 500 novou páčku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 I kdyz jsem tu packu starou vyhnul stejne sem ji neotevrel dotkne se vrchu zebrovani a nejde otevrit..lepsi koupúit packu treba starsi za 200kc a mas klid!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Ahoj, ještě se zeptám na tu mezeru mezi nárazníkem a maskou kapoty.... Dá se s ní něco dělat jiného než sundavat celý nárazník a hejbat s celou tou výztuhou? Není ta mezera zas tak hrozná, ale jelikož jsem debil, tak jsem z ní nervozní.... :-D Dík za info! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 me to pripada ze to mas trochu nize..aj pod tema svetlama to je niz myslim celkove..neda se jséste zvednout??? zkus to jeste vice dopasovat...urcite to jde...je to ale mazec vsechno spasovat svetla blatniky naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 O ta světla ani nejde, co jsem koukal na origo, tak to mají podobně! Zvednutí toho nárazníku by vyřešilo vše.... Jde mi hlavně o tu mezírku mezi nárazníkem a maskou! Nechce se mi hejbat s celou tou výztuhou pod nárazníkem, a ani nevim jak na to, navíc se bojím, že to rozhodím úplně a už to nedam dohromady! Není teda nějakej jednodušší způsob jak se zbavit té mezery? :-( me to pripada ze to mas trochu nize..aj pod tema svetlama to je niz myslim celkove..neda se jséste zvednout??? zkus to jeste vice dopasovat...urcite to jde...je to ale mazec vsechno spasovat svetla blatniky naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 Tak to ti moc neporadim...ja tam mam taky trosku mezeru a mam to trosku vystrcene pritom svetla jsou dole zaroven s naraznik..ono spasovat to presne asi nepujde uplne..porad tam zustanou nejake mezery...ja bych to mozna az tak neresil..tak to nejde moc videt jen z toho uhlu cos to vyfotil.... Mozna ti poradi vetsi a zkusenejsi odbornici!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 to Sepulnation : necituj pls prispevky co jsou nad tebou... dik at te nemusim resit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 mezera je v pořádku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Srpen 14, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2012 No dá se to no.... :-) Já vám to nafotím na lepším světle, abyste tu ohromnou mezeru viděli pořádně! :-) S tím nárazníkem nehnu, co? Nebo nešlo by nějak hejbnout s kapotou? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 nehejbneš, pak ti kapota nebude sedět s blatníkama. Originál je tam mezera asi centak, dělal jsem 2 přestavby a je to tak, a to nebyly bourané ty auta a ani na nových není přesně u sebe, je tam mezera na doraz na kapote, aby mahola zapružit, třeba při zavírání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 No tak joooo noooo.... :-) Cenťák- to by odpovídalo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 ja to mam takhle....tez mam trochu mezery,..jako doladit to uplne fakt je masakr hejbnes trochu ze svetlem a pak jsem hodinu dopasovaval jedno blbe svetlo!! Pod svetlama to mam ok a zas pod maskou mam vetsi mezeru..proste to nebude nikdy tip top asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Tak to to mám zhruba stejně! Díky za obrázky. Trošku jsem se uklidnil.... :-D Až bude čas, tak ten můj křáp nafotím a naperu to sem! :-) Dobře si s tím autem zahejbal od tvé poslední fotky: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6537&view=findpost&p=1201775 ... černá maska, střecha, mračítka, deštovej senzor - slušný! Ale mračítka bych sundal.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Není pravda.. Taky jsem si myslel, že to se starou páčkou nejde otevřít, ale mechanik mě přesvědčil o opaku, jen mít správný grif.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Sloucil jsem dve temata co resili veci o prestavbe predFL na FL... At to mame pekne pohromade... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Hoj predelavam zadni naraznik pred face na face a mam jeden dotaz.. Sehnal jsem si obe bocni vyztuhy pod svetlama na face ale jak jsem je chctel nasadit jsem zjistil ze mi chyby nejaky skoub nebo dira v karoserii kam muzu tu vyztuhu pripevnit... Jednim sroubem se chyti v poho (je to stejne jako pred face) ale druhy sroub v karoserii neni. Muze nekdo pomoct jak to tam mam dostat. Mam ho normalne vyvrtat a nasadit sroub nebo jste to nechali uplne tak. Mam ho ted zadni naraznik nasazen ale moc pod svetlama nedrzi... Jeste jeden dotaz menili jste stredni vyztuhy pred face na face??? Dik za pomoc... viz obrazek Tak dneska jsem dodelaval ten chybejici sroubek... Foto dodam pozdeji ale zkusenost je jednoducha... Staci namerit, vyvrtat a potom pilnikem dodelat diru aby mela ctvercovy tvar a potom tam zatlacit rozpernou matici. Cislo dodam. Drzi to v pohode. Jenom se divim ze MR 08 ten sroubek nema a MR 06 ten sroubek ma.. Nejake divne... Ale co uz... Celkem predelani a vyvrtani a zacisteni bylo na 3 hod. prace v pohode a v klidu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Já jsem starou páčku lehce vyhnul a malinko jsem spiloval masku (vůbec to není vidět) v té části, kde se jí páčka dotýká a otevírání je jak origo. Žádnej speciál grif, prostě originál.... :-) Není pravda.. Taky jsem si myslel, že to se starou páčkou nejde otevřít, ale mechanik mě přesvědčil o opaku, jen mít správný grif.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Slibene foto... listu jsem dal vodorovne se svetlem... mezera tak akurat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 Kluci mam prosbicku... jakou variantu zadku mam dat.. bud s pred face svetlama nebo face svetlama... Nechci zatmavovat... jo a jeste preded nebudu davat na face ale pseudoface... vrch narazniku predface a spodek bude face neco jak ma princes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 15, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2012 samozřejmě face ;) máš i face zrcátka, tak at to vypadá. Jinak princes má celej face poloface má Viktor MPI ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.