JardaFuxa Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 Zdarte, mám otázečku mám octavii, výroba 12/2011, tour, tedy před face, chci tam dát zadní nárazník z face, bude tam nějaký problém?? s uchycením atd? Popřípadě co by bylo třeba navíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 14, 2013 Sdílet Odesláno Květen 14, 2013 u kombíka ne u sedanu jsou potřeba dodělat vodící lišty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Aha, a to by mělo být tohle předpokládám http://www.nahradnidily-skoda.cz/cz/autodily-skoda/dily-karoserie/dily-karoserie/plechove-plastove/5037-upevnovaci-lista-zadniho-narazniku-octavia-ii-limuzina.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 no potřebuješ zadní plastový a boční plechový. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Květen 15, 2013 Sdílet Odesláno Květen 15, 2013 Jasný, tak díkes za info ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Zdravim,robim prestavbu mojej octavie rs a chcem sa spýtať,niekde som čítal že pri xenonoch stačí prehodit piny 5 až 10 a svetlá budu aspon svietit,ked pojdem s tym po ceste elektrikarovi nech my to zapoji ako sa patrí..Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Tech pinu je povicero neni to uplne trivialita ale jestli tomu nerozumis dej to udelat nekomu kdo tomu rozumi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
g-kiko Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Ved ja to chcem dat zapojit tomu kto tomu rozumí ale ked pojdem knemu tak chcem aby my aspon svietili svetla aby som nemusel auto dotiahnut na odtahovke k elektrikarovi,tak preto sa pytam že či stači zapojit piny 5 až 10 a bude to aspon svietit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 (upraveno) kluci jake držaky na přestavbu zadního předfl narazníku na facelift a ješte jedna maličkost FL naraznik ma prumer parkovaku 18mm ? a předfl 24mm ? edit O2 Combi Upraveno Srpen 20, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Potrebuješ dva bočné plechové držiaky a ak to je liftback,tak aj ďalšie 2 plastové pod svetlá. Parkováky predFL 27 a FL 18 mm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 na Combi inač diky kde si zohnal ten čierny difuzor pod narazník ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Je to iba obyčajný lak (číslo farby je asi 603) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Thomass99 Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Než se pustím do přestavby na facelift, rád bych se zeptal těch, kteří již absolvovali STK s přestavbou, zda vše proběhlo bez problěmů? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Bez problemu... prece vse co davas na auto je homologovane, proc by s tim mel byt problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 vše je originál z výroby. Stejně jak na OI, stejně jak Felicia a felicia facelift. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Ano bez problemu Je to original dil nikde bys nemel mit problem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pružina Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 je to výztuha mezi masku a kapotu, která je nanýtovaná ke kapotě a 5 šroubků s podložkama do masky, bez použití tohoto dílu se maska kroutí a při otevření kapoty může dojít k poškození masky....už jsem viděl umělce co to tam nedavaji obrazek zde http://eshop.prondo.cz/index.php?detail=1Z0853480 No já auto koupil právě bez toho a už mě při otvírání kapoty zůstala maska v ruce. Musím dokoupit bez toho je to v pr.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 se dívám, žes to celé měl spíchlé horkou jehlou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skretik152 Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 zdravím chtěl bych se zeptat jestli je potřeba ji jíne odstřikovače. mám Rs 2007 a předělávam na Fl a nevím jestli tam jsou jíny díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 ano samozřejmě celej nárazník je jinej, nic nepasuje. Ani výztuhy prostě nic. Je to tady všude napsané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
brasel Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 zdravim vsechny prosim vas chapu ze to tu je hodne ale jeste se zeptam mam octavii comby predFL koupil sem si RS zadni naraznik fl pokud sundam starej naraznik ,musim dodelavat nebo kupovat jine drzaky nebo FL naraznik nasadim a vse bude v poradku?predem moc dekuji vsem, procetl sem to tu cele ale nekdo rika nove drzaky pod svetlama ty sou jen u sedana ? boky take jen u sedana ?,komby je stejne jak predFL tak FL?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Tak Rolbar ma cas az v unoru a MartinRS potrebuje dostat auto do Prahy. Mam OII 2005/9mes a delam z toho facelift. Jednotku AFS mam a svetla vcetne jednotek taky. Jak moc se musi prehazet piny u jednotky AFS? Musim dotahnout nejaky kabely i ke svetlum pokud mam v aute origo xenon? Nebo nekdo z Mlade Boleslavi a okoli co by mi to pomohl zapojit? Diky Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Mam jeden dotaz. Odkud nejlepe dotahnout spinane plus do xenonu FL? Mam mr 2005 origo xenon a predelavam na FL. Jednotku AFS mam. Chci aby bylo funkcni nataceni do zatacky. Jde mi o to jestli tam musi jit proud i pri startovani. Najit spinany plus neni problem. Jen jestli do nej musi jit stava i behem startu mi neni jasny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jestli jsem to tu dobře pochopil tak když mám OII combi předFL a budu měnit zadní nárazník za FL tak nepotřebuji držáky nárazníku ale bude pasovat ? Jinak musím udělat díry na parkováky čím to vrtátě ? vrtákem či máte nějaký frézičky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Combi pasovat bude a vrta se to frezkama... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Nebo postupakem..(stromeckem)..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) Nebo postupakem..(stromeckem)..:-) Mám OII kombi 2005 a chci vyměnit zadní nárazník. Koupil jsem z face kombíka nový nastrojený, bude vše pasovat místo původního? Někdo píše, že by to pasovat mělo, nedalo mi to a volal jsem do servisu kde mi bylo řečeno, že musí být k tomu i nové držáky. Tak nevím, jsem z toho vedle. Je schopen mi někdo poradit, kdo už výměnu face nárazníku provedl? Díky moc. Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem reinxed 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Myslim si ze ty drzaky mas na tom narazniku dle fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest D.a.n.y. Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Zdravim, rozhodl jsem se přestavit Octavii II RS na FL RS. prosím o radu jak zapojit nové světla (xenony), aby mi fungovalo natáčení, novou jednotku mám, ale potřebuji poradit jaké piny změnit, popřípadě zda musím přivést i nové vodiče a jakým způsobem zapojit LED denní svícení v nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.