Přejít na obsah

trysky na 66

honzaa.16

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

Jenom se zeptám. Mám ALH. Dneska jedu pro trysky 502. Zatím bez softu a jakýchkoliv dalších úprav. Nemáněkdo ozkoušeno jakej tam můžu očekávat nárust výkonu?

Že bych měl dát rovnou 764 a chip je mě jasný,ale tyhle trysky mám dle mě za naprosto luxus cenovčičku, tak je vezmu a přechod na 764+chip bude časem, ještě mám v plánu zaslepit EGR a poladit vejfuk...

Odkaz ke komentáři

TDI: jj... vím o tom. Ale moje měli najeto asi 270k takže nejspíš nebyly už nic moc... Taky jsem chtěl 764 + chip,ale ted se me naskytly ty 502ky za 2k a mají najeto pár kilometrů, takže si myslím, že to nebyl zase tak špatnej kup. Auto jede o dosti lepe než předtím. Zatím ale pořád počítám s tím, že časem budou 764 a nejspíš nějaké další drobné úpravy...

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

Ještě se zeptám jí, mám AGR (teda myslím, je to na TP) 66kw, chtěl bych trysky, ale asi rovnou poladit i SW a nevím kdo by to kolem Prahy mohl dělat, nemáte někdo nějakou zkušenost a jestli tam dát 502 nebo teda 764? Nejdříve jsem přemýšlel pouze o Chipu, ale jak jsem se dozvěděl o tomhle řešení, chtěl bych udělat nejdříve tohle a pak ten Chip časem. A na kolik to cca vyjde? Dík

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
spooky: doporuciuji S764 opravdu to to auto ozivi jak krava a to bez softu .. stim softem to pak poleti jeste lepe.. ja z toho byl desne nadseny teda.

Tak já byl nadšenej i z S502 bez softu,ale už to moc nejede... :) Jen je teď nějaký těžký období a budu rád když dám do kupy love na softík prozatím a příští rok uvidíme co dál...

Odkaz ke komentáři
Ještě se zeptám jí, mám AGR (teda myslím, je to na TP) 66kw, chtěl bych trysky, ale asi rovnou poladit i SW a nevím kdo by to kolem Prahy mohl dělat, nemáte někdo nějakou zkušenost a jestli tam dát 502 nebo teda 764? Nejdříve jsem přemýšlel pouze o Chipu, ale jak jsem se dozvěděl o tomhle řešení, chtěl bych udělat nejdříve tohle a pak ten Chip časem. A na kolik to cca vyjde? Dík

Máš motor AGR tedy turbo bez regulace s obtokem tam dej trysky 502 ani nemusíš nic dělat se softem jen stačí omezit EGR VAGem a mělo by to mít nějakých cca 86kW. Zvláště velký krouťák v nízkých otáčkách. Trysky 764 by v tvém motoru nebyly vhodné moc by to kouřilo.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Máš motor AGR tedy turbo bez regulace s obtokem tam dej trysky 502 ani nemusíš nic dělat se softem jen stačí omezit EGR VAGem a mělo by to mít nějakých cca 86kW. Zvláště velký krouťák v nízkých otáčkách. Trysky 764 by v tvém motoru nebyly vhodné moc by to kouřilo.

Tak dal jsem tam 764 po doporučení přímo u nich. JE to i se sw a EGR pipe kit a je to hustý, zatím teda dostačující, až si na to zvyknu, tak to bude málo.

Odkaz ke komentáři
No ja s chipem (delao u TDIfun-a) jsem dneska sejmul bavoraka dizla 525 nebo 530 nevym presne co, a borec cumnel ze se mu skodofka vozy na prdely. To jsem se smal jak blbej.

Takze doporucuju chip co nejdrive delat :lool:

Taky se na to těším až někoho sejmu, dnes jsem rovnou trochu provětral 405, ale to nevypadalo, že mu to moc jede (spíš mu to řvalo), když na rozjezdu jsem mu dosti dával. Chce to něco silnějšího sejmout.

Na kolik máš chipnuto?

Odkaz ke komentáři

Na 128,5 tusim!

Podle mne to stoji kazdou korunku, na dalnici se uz nemusim trapit jak nekoho predjedu, staci pri 130km/h na petku trosku slapnout na plyn a uz frcim 160-170km/h :lool:

Tesim se az to doma vyzkousim, na silnicih ktere znam a s borcama ktery znam. Tady na ceskych silnicih my vsehno pride pomale jak ty cesty mate siroke :palec:

Odkaz ke komentáři
Na 128,5 tusim!

Podle mne to stoji kazdou korunku, na dalnici se uz nemusim trapit jak nekoho predjedu, staci pri 130km/h na petku trosku slapnout na plyn a uz frcim 160-170km/h :lool:

Tesim se az to doma vyzkousim, na silnicih ktere znam a s borcama ktery znam. Tady na ceskych silnicih my vsehno pride pomale jak ty cesty mate siroke :palec:

Můžu jen potvrdit, že ze 140 během chvíle tam bylo 160 a do 180 to tam leze velice dobře, pak je to trochu slabší, ale je to stejně veliký rozdíl. To byl jediný problém, proč jsem si to nechal dělat, protože to předjíždění bylo zabijácký a když jsem chtěl na to trochu šlápnout, tak trvalo než se to rozjelo.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

A co na to zvyšování výkonu a krouťáku bude říkat spojka? uvažuju o tryskách 502 mam 1.9 TDI 66 kw, ale bojím se abych neodrovnal spojku, protože nevím kolik má nalítané ale myslim, že vydrží ještě nějaký čas( někdy mě trápáí ten zasr. setrvacník )??

Odkaz ke komentáři
A co na to zvyšování výkonu a krouťáku bude říkat spojka? uvažuju o tryskách 502 mam 1.9 TDI 66 kw, ale bojím se abych neodrovnal spojku, protože nevím kolik má nalítané ale myslim, že vydrží ještě nějaký čas( někdy mě trápáí ten zasr. setrvacník )??

ty 502 jsou lehky zvyseni vykonu to ti ta spojka pobere v poho ale jesi ji mas nejak naclou odejde urco driv

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...
Guest komponenc

ještě jedna otázečka,mám octavku 1,9 tdi 66kw 2003 mám ji 4 rok. Hned zezačátku jsem to nechal čipnout,mělo by to mít tuším ted 85kw vše bez problémů.

Ale v poslední době mi to špatně startuje.točí skvěle,vždycky chytne ale taky se to vždycky zahádá.Svíčky dobré.baterka nová,předvstřik o.k.,čidlo vody nové,

nafta nepadá.Tak že bud odcházi čerpadlo nebo špatná startovácí dávka a nebo vstřiky.tyhle 3 věci ještě nemám zkontrolované. A ted ta otázka....když vyměním ty origo

vstřiky za S 764 nebude tomu ten chip vadit ? Nemusí se to potom nějak znovu sladit ?? zvedne se mi automaticky po te výměně trysek ještě výkon,nebo se to zase musí nějak doladit

s tím chipem co už tam mám ? Dííííky za odpověd.

ješte jsem zapoměl.Motor je AHL

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...