Roman1173 Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Chtěl bych varovat před autorizovaným prodejcem vozů Škoda firmou AUTOTEP Teplice.Dne 17.2.2010 jsem u nich zakoupil vozidlo Škoda Octávia combi a platil v hotovosti.V květnu mě navštívili z SAUTO úvěrů stím že mi jdou auto zabavit.Ukázal jsem jim doklady od vozu a kupní smlouvu načež odjeli směr AUTOTEP,po nějaké době mě telefonicky ujistili že mi auto zůstane.V červenci jsem dostal předvolání na hospodářskou kriminálku k podání vysvětlení jak jsem k vozu přišel a tam jsem se dozvěděl že je na voze spáchán úvěrový podvod.zpronevěra a je kradené.Jel jsem do AUTOTEPU a chtěl to nějak vyřešit ale byl jsem sprostě vyhozenej a bylo mi řečeno at tam už nelezu.Do dnešního dne nevím co bude dál Česká obchodní inspekce mi zdělila že prodejce nepochybil že není povinen prověřovat původ vozu,volal jsem výrobci do Mladé Boleslavy že mi jejich autorizovaný prodejce prodal kradené auto a poškozuje tím jejich dobré jméno na to řekli že to je vedlejší aktivita prodejce a že je to nezajímá.Na otázku KDE BYCH JINDE MĚL KOPIT ŠKODOVKU ABYCH MĚL JISTOTU ŽE JE PRÁVNĚ A TECHNICKY V POŘÁDKU NEŽ U JEJICH AUTORIZOVANÝHO PRODEJCE mi už nebyli schopni odpovědět.Podle právníka mi nezbývá než čekat na rozhodnutí soudu ale při rychlosti naší justice se auto zatím rozpadne.Vše co jsem napsal můžu doložit. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Z tyhle republiky fakt utect, tohle uz neni ani mozny. :) Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 ty jo síla tedy Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Před koupí jsi asi neprověřoval auto podle VINu? Zkus napsat do TV NOVA, možná by ti pomohla medializace a určitě nepomůže AUTOTEPu Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Nevím, ale obávám se, že se to možná objeví v jedněch zprávách a pak to zase vyšumí. Bohužel zákony jsou pro lumpy a ti hodní vždy dostanou na prdel... Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Najmi si lopaty ať jim dají přes držku :) Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 je mě tě upřímě líto a držím ti palce Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Pane držím palce ale je to mazec co se dnes děje a lidi co za to můžou jsou naprosto v klidu a dělají podvody dál............M.rs. Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 ... to je fakt hnus člověk už nemůže mít ani důvěru kupovat ojetý auto u autorizovaného prodejce škoda Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Vinko jsem opravdu neprověřoval,bohužel jsem jim věřil.Nu a říkal jsem si že mě se to stát nikdy nemůže a to jsem se hodně splet.Nezbývá mi než čekat na soud a doufat že to dopadne dobře. Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Listopad 22, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 Vinko jsem opravdu neprověřoval,bohužel jsem jim věřil.Nu a říkal jsem si že mě se to stát nikdy nemůže a to jsem se hodně splet.Nezbývá mi než čekat na soud a doufat že to dopadne dobře. Držim ti palce ať ti to dobře dopadne. A s tou medializací to nebyl špatnej nápad. Třeba Občanské Judo jsou docela šťourové. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 no to je sila, komu už věřit než autorizáku, že nemá čórky že, vč reakce MB a ted to máš jak? auto je zabaveno jako důkazní materiál? Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Auto pořád ještě mam,papírově jsem majitel.Podle právníka ho policajtům nemám dobrovolně vydávat jen na soudní příkaz.Takže co investice to doklad,ted jsem dělal technickou a vcelku v pohodě.No než jsem se dozvěděl o tom problému tak sem nechal udělat generálku motoru ted tam dávám použitý díli co seženu zadarmo po známejch.Zatim tam sem za sto tisíc a to jen na co mám účtenky jinak asi sto třicet tisíc.Mám dost dílů v garáži ale sehnal jsem je bez účtu tak je tam zatim nechci dávat (nový lampy,zadní nápravu ta na autě je ohnutý uložení pružin,elektrony,budíky u tech v aute padaj ručičky atd.).Tady je otázka pokud mi auto zabavěj jestli ty peníze někdy uvidim.Ten člověk co mi to auto prodal má v AUTOTEPU pronajatou dílnu a co vim z kriminálky tak má německý občanství a chce se koncem roku vrátit do německa,přitom to je čech.Tak nevim jak ho pak budu nahánět,podal jsem na něj trestní oznámení tak se uvidí co dál.Upozornil jsem ho že jakmile mi soud přiklepne že mi má vrátit peníze tak že pohledávku prodám vymahací agentuře a hned na mě podal trestní oznámení stím že mu vyhrožuju likvidací.No absolutní magor,právník to vyřešil a policajti se zasmáli.Já už sem rezignoval jen chci aby se to konečně vyřešilo už kvuli manželce je v osmím měsíci a docela se tím nervuje. Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Ach jo... To je DES a HRUZA! Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Auto pořád ještě mam,papírově jsem majitel.Podle právníka ho policajtům nemám dobrovolně vydávat jen na soudní příkaz.Takže co investice to doklad,ted jsem dělal technickou a vcelku v pohodě.No než jsem se dozvěděl o tom problému tak sem nechal udělat generálku motoru ted tam dávám použitý díli co seženu zadarmo po známejch.Zatim tam sem za sto tisíc a to jen na co mám účtenky jinak asi sto třicet tisíc.Mám dost dílů v garáži ale sehnal jsem je bez účtu tak je tam zatim nechci dávat (nový lampy,zadní nápravu ta na autě je ohnutý uložení pružin,elektrony,budíky u tech v aute padaj ručičky atd.).Tady je otázka pokud mi auto zabavěj jestli ty peníze někdy uvidim.Ten člověk co mi to auto prodal má v AUTOTEPU pronajatou dílnu a co vim z kriminálky tak má německý občanství a chce se koncem roku vrátit do německa,přitom to je čech.Tak nevim jak ho pak budu nahánět,podal jsem na něj trestní oznámení tak se uvidí co dál.Upozornil jsem ho že jakmile mi soud přiklepne že mi má vrátit peníze tak že pohledávku prodám vymahací agentuře a hned na mě podal trestní oznámení stím že mu vyhrožuju likvidací.No absolutní magor,právník to vyřešil a policajti se zasmáli.Já už sem rezignoval jen chci aby se to konečně vyřešilo už kvuli manželce je v osmím měsíci a docela se tím nervuje. Jooo pane toho pána znám (bohužel) kdybys viděl včem všem jel a jede nekoupil by jsi si od něho ani plyn do zapalovače !!!!!!!!!! ale na kriminálce ho znají velmi dobře!!!!! víc tu nebudu ventilovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 tak to je narez.... preji Ti mnoho uspechu at ti dto dopadne dobre a toho smejda znicis!!!!!! Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 jj taky držim palce aď ti to dobře dopadne.Je to fakt hnus co se tu děje. Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Ani mě to nepřekvapuje - po zkušenostech s mojí Fábií se ničemu v tomhle státě nedivím. Myslím, že medializace nepomůže, stejně jako jako nepomohla v mým případě a nakonec jsem byl pomalu já za šmejda. Rozhodně ti držím palce, přeju pevný nervy. Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 To by jeden opravdu blil. Fakt hnus, kterej snad ani není možnej. Ale po vyprávění jednoho mojeho kamaráda, který vlastní auto né Škoda, ale ze stejného koncernu, jsem fatk nevěřil svým uším. Jinak jde o auto za cca mega a půl. Nabourali ho na křižovatce a auto si dal opravit do značkoévho servisu a autorizovaného prodejce nových vozů. Šlo pouze o karosářskou opravu a světlo. Přijel si pro opravené auto. Z vnějšku se zdálo vše ok. Naštěstí je puntičkář a chtěl vidět opravený blatník i z prostoru motoru. A ejhle. Po otevření motoru kouká a motor, kterej byl napuocvanej, že by se z něho dalo jíst, tak najednou nějak zčernal. Ti zmetci mu za ten týden co to tam stálo vyměnili i celej motor a spoléhali na to, že jak sedne do auta a vyjede za brány servisu tak jsou z obliga. Naštěstí pro něho to dopadlo dobře i když se to dost dlouho táhlo. Zavolal okamžitě policii, ti to sepsali jako podezření z krádeže atd. On se pak už s ničím nesral. Udělal takovou ostudu, že si to za rámeček určitě nedali. Nakonec to dotáhl tak daleko, že se mu osobně omlouval generální ředitel koncernu z Německa a z Německa mu poslali úplně novej motor samo grátis a výměna taky grátis. Takže to je jenom pro ilustaraci co je možné v našich rádoby značkových servisech a salónech. Porstě hnus. A ještě do té televize bych to klidně prubnul. Hlavně ať se Ti to podaří dobře vyřešit a můžeš v klidu jezdit. Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 to Bond: to už se mi zdá jako moc velká detektívka ;) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 tak ymi to zni neuveritelne ;) Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Neco podobnyho se stalo ve Strakonicich. AUDI A6 2,5TDI - Q. Sice se mu nikdo neomluvil ale vratili mu jeho motor druhej den. Takze bych to jako az moc velkou detektivku nevidel.. Ja fakt mozny vsechno Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 tak mě už v téhle republice nemůže nic překvapit a vzhledem k tomu, že v těchto servisech často dělají mladí mechoši po vyučení za opravdu směšnej plat, tak se není čemu divit :lool: Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 To je presne ten kamen urazu.. Ale fakt to je vsude. Clovek si nevybere Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Mě sice v servisu vyměnili jen žárovky (Philips Extreme Power za nejlevnější Starline) a diody z parkovaček ale tehdá mě to dost nas.alo. Bylo to tam přes kámoše a nedělal jsem z toho žádnou vědu. Milej zlatej mechanik za to dostal jen přes hubu jako varování (bez toho aniž bych to řešil se servisem) a já fungl nový žárovky. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 mě spíš fascinuje, že na to někdo má čas a chut(vyměnit žárovku) Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 mě spíš fascinuje, že na to někdo má čas a chut(vyměnit žárovku) taky jsem se divil, ale přiznal se. Zřejmě to nebylo porvé a určitě ani naposled. Už tam nedělá - prej dostal "červenou" (ale ne kvůli mě) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 mě zase v jednom Brněnským servise SA vyměnili aero stěrače za pěkně ojetý :lool: Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Zaved bych tresty jak ve středověku. Ukradneš jednou přijdeš o prst, ukradneš podruhý přijdeš o celou ruku. Šmejdi šmejdský Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Stejne nechapu co je k tomu vede. Bohuzel je vetsina z nas odkazana na servis..ale to je pak doufat s cim odjedu domu Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky