Seth Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 má někdo zkušenosti s tímhle http://www.highperformanceparts.cz/zkracen...a-octavia.11789 ??? ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Jak to vůbec funguje? :lool: Jak mam této věci porozumět o 40% kratší řazení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 mno pro to aby jsi zařadil rychlost uděláš menší pohyb řadící pákou .. tzn. když uděláme příklad, aby jsi zařadil dejme tomu třetí ryhlostní stupeň, neuděláš pohyb dopředu např. 5 cm, ale o 40% kratší pohyb což jsou 3 cm .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 No je to zkrácení dráhy řazení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Paráda, taková věcička by se mi líbila, hlavně na pátý rychlostní stupeň. Ten jde totiž až do nebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 to chci :lool: dejte nekdo kladny hodnoceni, at to muzu jeste dneska objednat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Asi to bude kravina, ale neni to nahodou jen kratsi tyc ? Takze bude radicka nize a zhorsi se razeni stupnu Smysl ma mozna neco takoveho ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Je tam napsano "mechanismus razeni", takze to asi jen paka nebude... dalsi nazory sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Tak jim pisni ne, jak je to vlastne vyreseno. Me to prijde moc levny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 no ja premyslim, co by na tom bylo tak slozityho, aby to bylo drahy zase... na OII se to da normalne sehnat, kolik to stoji tam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 na OII je to výměna dílu nahoře převodovky co vypadá nějak jako toto - za origo díl tuším z AudiTT? stálo to cca 650,- ve VW - samo že není nastavitelný, jako v tom odkazu. Funguje to sqěle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 hmm hmm, tak to jsem z toho jelen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Chce to nějaké oficiální vyjádření dovozce "firmy". Pak bych si to asi také zakoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Asi by to chtelo napsat mail... hlasi se nekdo dobrovolne? Zkusim zitra neco sesmolit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Listopad 28, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2010 Houmik -> Já ti budu věřit, že to zvládneš, vkládám do tebe veškeré své naděje :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 houmik: směle do toho, já jsem jenom doufal že s tím třeba má někdo zkušenosti, aby to nebylo nějaký bláto co se po čase ochodí, nebo jinak opotřebí a budeš to moc zahodit .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 To by se hodilo :) Prodejce uvádí,že je zde zkrácená dráha a těžiště je posunuté směrem nahoru(náhrada za původní kulisu)slitina hliníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 mam zitra zkousku, tak kdyz vydrzite do zitra, pak tam napisu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Listopad 30, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Taky jsem o tom uvazoval na sprinty a pak jsem to zavrhnul :-)rekneme ze razeni octavky je celkem presne, a neprida to nic krome pocitu ze paka jde o par milimetru mene do vsech smeru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 hoblik: samozřejmě je to individuální, někomu přijde že ta dráha je dlouhá jak týden před vyplatou, někdo řekne že je akorát ;) .. ale zajimalo mě jestli má někdo přímo zkušenosti s tímhle výrobkem a jestli to něco vydrží :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 Omlouvam se za zdrzeni, ale vubec jsem se ted k tomu nedostal. Dnes rano jsem jim poslal mail s dotazem ohledne toho razeni, tak uvidime, co z nich vypadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 (upraveno) Po dotazu z me strany, ktery vyrobek je tedy urceny pro kratsi drahy razeni (OI), mi bylo odpovezeno, ze nabizeji pouze tento jeden vyrobek. http://www.highperformanceparts.cz/zkracen...a-octavia.11789 edit: pujdu do toho na letni sezonu Upraveno Prosinec 8, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Prosinec 8, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2010 tak pak dej vědět, jak to vypadá. docela by se mi to taky líbilo. sem docela línej tu ruku tahat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 taky jsme to resil, huml me rikal ze tam kamsi staci cosi navrtat atd... ze to je pro sikovnejsiho cloveka prace na 30 min... ze se mam na nejaky kupovani tady tech vychytavek vysrat.. dal jsem to neresil, ani neviom co kam navrtat, rikal mi to, ale ja to zapomel.... ale 2500 za to nedam :lool: to radsi auto prodam a poridim DSG :P :) :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Prosinec 23, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2010 Hlavně si uvědomte že kdo má zamykání zpátečky tak po montáži toho "zkracováku" ji už nezamkne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.