Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

jojo, vypadá moc zajímavě :-) jestli se ti líbí. Tak bych do toho šel. Akorát já jsem megalomanista a musel bych mít 180mm kotouče :-D

No ty kotouče jsou trochu jediný co mě mrzí... jen přeci když pak člověk sype z krpů s naloženým kolem tak by se větší kotouč asi hodil... Zase na druhou stranu mám teď Vbrake a taky brzděj... :lol:

Odkaz ke komentáři
No ja jsem krapek uvazoval dopredu o 203. Ale nic se nema prehanet.

Já taky... ale je tu to ale :-)

1) na mojich 85kg stačí ta 180, z 75 na 0 to docela ustála, jen pak trošku víc topila praskala :-)

2) 203 je zase větší průměr, takže by cinkal víc jak ta 180 a to by mě rozčilovalo :-D

3) ze 160 na 180 je to nárůst cca 30g, tj asi o pětinu bo čtvrtinu. Takže zase těžší předek :-D Ale gramaři nejsme, že ne :-¨

4) zase adaptér, kdo ví jestli se nebude víc kroutit vidla....

:-) nvm, je to tak nebo ne?

Odkaz ke komentáři
Včka nikdy nezklamaly :-) Jen v terénu jsou nahovno :) teda spíš v terénu - na blátě

A i kdyby - když to nebude stačit, kotouče se daj přikoupit takže NO PROBLEMO :-) nebo rovnou poprosit v prodejně jestli by nešel vyměnit aspoň přední za 180. Na zadním ani tak nesejde.

Jo na blátě jsou naprd. To je pravda... Jinak ta výměna rovnou už mě taky napadla. No uvidíme. Problém je v tom že když jedeme na dovču tak kolo má cca +20kg a já taky nejsem zrovna drobek. Ale ozkouším a uvidím. Na Včkách jsme se naučily chvílema zastavit a pokochat se výhledem tak brzdy stíhaj trochu chladnout...

Pekne kolecko. Kotouce uvidis. Hodne zalezi i na deskach. Ikdyz ja potrebuju 180/180. Zadni 160 jsem upek. :palec:

Tak to se mě taky může stát že je upeču... :lool: Tak snad stihnou love dorazit dřív než kolo prodaj...

Odkaz ke komentáři
Já dával ze 180 na 203 a spokojenost, zatím kotouč pořád rovnej. A na vidli můžu dát až 210, takže by neměl mít negativní vliv.

Nene :-) myslel jsem že když do toho pak víc dupeš, tak se může opřít o desky. Mě to občas dělalo...

Btw stala se mi před týdnem dobrá věc - normálně se mi povolily konusy. Jsem nepobral ... kdybych neměnil kola tak si toho ani nevšimnu.

Odkaz ke komentáři

Tak jsme chtěli dávat kotouče - zkus počítat :-)

Kotoučovky - komplet od 4000Kč ( je i levnější no ...

a hlavně kola - přeplétat se asi nevyplatí, takže to je tak od3500. A bral bych už s průmyslovýma ložiskama. Teď se mi během 14 dnů povolili na shitmanech 475 všechny konusy xD Po 2600km ...

to máš kus kola... :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...