Bodo Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Dobry chcel by som sa opytaat ci ma niekto skusenost stym ze by mu Octavia II 77kW pri neutrali z 85 C klesla po 3 min na 70C dlhodobo hladam stale problem s EGR ventilom nemoze to mat suvis ??? Dakujem za odpoved :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Ne to neni standartni jev. Tepolota bud stoupa nebo se drzi na 90C. Eventuelne by mohla klesnout pri nejakem hodne velkem stoupani kde je ridsi vzduch. Ale to bych zde nepredpokladal. Chybu bych hledal v jiz zminovanem termostatu ci to nechat nekde napichnout na vag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 No na Pc to bolo v servise a jedine co vyhadzuje je Emise do dilny nic ine mu tam neukazuje takze len preto sa pytam ci to moze byt tym . A dva krat mi ukazal palubak ze STOP chladiaca kvapalina vid navod nieco take ale ked som vypol motor a nastartoval tak to zmizlo a chladiaca sa mi nestraca je stale na rovnako akurat za tepla vecej ale to je normal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 (upraveno) Zdarec, mam podobny problem, bavil sem se ze servisakem loni a ten rikal ze je to standartni jev dieslu, a ze to nemam resit. Letos sem jel ze supem a ten se zahral na 90 a pak drzel a nepadal ani z kopca a tak sem se optal jinyo servisaka a ten mi hned rekl to co mi diagnostika hlasi uz nejakej patek, cidlo teploty chladici kapaliny, me to hlasilo primo cidlo na motoru, OII ma jeste jedno takovy cidlo a to v chladicu kde kontroluje teplotu odchozi vody z chladice. No divny je ze mi ten samej serisak rekl ze OII nema termostat prej je to rizeny elektronickou klapkou a ze klasickej termostat mela naposledy 120ca, takze z toho plyne, ne kazdej je odbornik ze. Pac sice mam na cidle sporadickou chybu a vymenim je, ale zaroven se nachystam na vymenu termostatu kterej stoji 300kc a myslim ze je nacatej. (a je stejne konstrukce jak na 120ci) takze servisaci jsou fakt odbornici jen je potreba najit toho pravyho. Upraveno Prosinec 28, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Ja sem to resil loni na O1 koupil jsem novej termostat a delalo to taky. ted u O2 mi to spadne jen kdyz je zima, dal jsem pred chladic karton a je po problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bodo Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 No tak ja som radsej vymenil termostat tych 12 eur neni nic moc cena a je to lepsie aj rychlejsie sa mi nahrieva v sevise bars nevydumovali ak chcem vymenit naj vymenim ale tiez hovorili ze u dieslu to tak robi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas Travnik Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Ja sem to resil loni na O1 koupil jsem novej termostat a delalo to taky. ted u O2 mi to spadne jen kdyz je zima, dal jsem pred chladic karton a je po problemu. a co na ten kartón říká mezichlač stlačeného vzduchu ? Taky mám zkušenost, že i přes výměnu termostatu teplota v mrazivých dnech klesá a klesá. Přijel jsem se zahřátým autem, vynosil jsem věci, motor stále běžel a po 15ti minutách byla teplota zase na 50ti a možná i níž. Dostal jsem radu, abych vypnul topení, když auto jen stojí :-) Kdo by v -9C vypínal topení, že. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kralik Odesláno Březen 3, 2011 Sdílet Odesláno Březen 3, 2011 zdravim vas, mne to iste robi tiez, a vobec to ale neriesim, je to diesel a myslim, ze tam je to normalne, proste tam ide stale vela vzduchu a malo paliva. diesel ma vacsiu ucinnost, cize aj mensie straty tepla, cim ma vacsi problem zahriat sa.... mne to robi aj ked idem dlhsie z kopca, ze idem bez plynu, vtedy tam nejde ziadne palivo, len vzduch a ak mrzne, tak ho to proste chladi... moj nazor ale :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.