Přejít na obsah

Kamera v autě (černá skříňka)


Doporučené příspěvky

tak kamera je v autě, ve středu jdu na montáž napájecího kabelu..

umístil jsem jí až nešikovně těsně vedle krytu dešť sensoru a kamery, páč tu jeden ulhaný pán sliboval že ten menší držák díky špatné samolepce vůbec nedrží.. :loool: ... tudíž jsem předpokládal, že přiložím, odlepím, posunu.. a prd. :ph34r::smich:

 

post-131-0-12326700-1392670650_thumb.jpg

post-131-0-79447200-1392670673_thumb.jpg

post-131-0-38202400-1392670691_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, že tady video, co jsem slíbil, ještě není... Asi to nějak neumím nebo co. :D Ale vždycky, když to nahraju na YT, tak je tam pak jen zvuk a ne obraz, bojuju s tím celý odpoledne...

 

Skoda, skoda :( Ale diky za snahu.... Muzes to video nahrat treba na uloz.to prosim?

Odkaz ke komentáři

Robe: nenech se odbýt! :pest: Zkus jak jsme se bavili po telefonu udělat restart kamery a jestli to nepomůže tak rovnou řešit s autoriz.servisem bez pardonu.Držím palce :( P.S druhý držák jsem pořešil tak že jsem do Báwa dal ten menší kus na oboustranou pásku a do služebního ten větší držák tak snad v pohodě.Zatim se mě ani jednou nesekla jen jednou jsem to musel zrestartovat protože mi "zmrzl" obraz.Jinak jsem teprve dnes přišel na to že se dá regulovat pomoci držáku vlevo i vpravo.


:)

Odkaz ke komentáři

no tak mám přidělaný kabel (od autorizáku) ze stropní lampičky ale nefunguje kamera, smrdí jako kdyby se v ní něco spálilo.. takže ráno do servisu a řešit..

 

A jak to napojili? Kamera má obvykle napájanie cez USB cca 5 V, preto má na kábli adaptér. Dúfam, že ti to nevytiahli priamo z napájania lampičky do kamery (12V). To by asi naozaj mala nárok zasmradnúť spáleným.

 

Ja som natiahol kábel zo zapaľovača pod krytom peľového filtra k pravému A stĺpiku, pod krytom airbagu v stĺpiku hore pod tapacír stropu a následne do kamery. Okrem pár cm od zástrčky po kryt stredového tunela nie je vidno absolutne nič. Celé to trvalo asi 10 minút.

Odkaz ke komentáři

tak kamera je v autě, ve středu jdu na montáž napájecího kabelu..

umístil jsem jí až nešikovně těsně vedle krytu dešť sensoru a kamery, páč tu jeden ulhaný pán sliboval že ten menší držák díky špatné samolepce vůbec nedrží.. :loool: ... tudíž jsem předpokládal, že přiložím, odlepím, posunu.. a prd. :ph34r::smich:

 

 

myslím, že je umístěná ok, mám ji přesně v tom samém místě a spokojenost

 

no tak mám přidělaný kabel (od autorizáku) ze stropní lampičky ale nefunguje kamera, smrdí jako kdyby se v ní něco spálilo.. takže ráno do servisu a řešit..

 

no jestli ten inteligentní elektrikář z autorizáku odstřihnul tu koncovku, která se strká do zásuvky 12V a napojil dráty přímo na 12V, tak ho pozdravuj a dej mu rovnou účet za kameru, protože ti poslal do USB 12V místo obvyklých, tuším 5V, ta koncovka totiž není jen zástrčka ...

 

P.S. - s ustřiženou koncovkou toho moc nevyreklamuješ, tedy u dodavatele kamery

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Natáčím na 720P (1280x720). Kamera umí 1080P (1920x1080), ale to hrozně zabírá paměť a já mám zatím jen 16GB kartu. Takže ještě můžu něco natočit v tomto vyšším rozlišení a zase sem pak hodit video ke stažení, pokud by byl zájem. ;)

Safra, jako dobry, ale co to rozliseni? To maj u Geniuse naky spatny meritka, vzdyt to rozliseni je proti fullHD tak tretinovy :(

 

Odkaz ke komentáři

krysarr - jasný, postup jako minule :D Takže link na uložto ;)

šulda - na těch 720P, co natáčím, tak dám 4 - 4,5 hodiny. Na to vyšší ani ne polovinu právě a to je mně celkem na nic, abych třeba za cestu 2x mazal. Nevím totiž, jestli to kamera nemá, nebo jestli to jen neumím nastavit (nezkoumal jsem to), ale starý záznam se automaticky nepřemazává tím novějším, prostě to zahlásí plnou paměť a hotovo. Ale smazaný to je za pár vteřin, ovládání na té mé kameře je hodně intuitivní, až bych řekl "pro blbce" a menu je v ČJ. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • No ono po výměně brzd vibrace nejsou, ale kolo se hřeje vyměnilo se vše kolem brzd a bez výsledku. Proto se ptám jestli to může dělat náboj když při jízdě nehučí, každopádně už je objednaný takže v úterý by měl dorazit a ve středu se hned vymění tak doufám že bude klid už.
    • Při brzdění vibruje volant a zahřívá se Ti zadní pravé kolo. Pokud víš, že je zadní ložisko v háji, tak jej vyměň. Pokládat otázku, když jsem si vědom toho, že mám závadu na autě je trochu mimo, nemyslíš ?
    • Ahoj,prosím o radu začalo mi vibrovat pri brzdění auto a volant ... Přední brzdy a ložiska jsou rok staré, zvednul jsem auto na hever a pravé zadní kolo šlo hůř otáčet, tak jsem koupi zadní kotouče a destičky po výměně je klid ale zadní kotouč pravý  po jízdě o proti zbytku auta pálí aj litak byl teplý. Původní kotouč byl zkroucený ale desky sjeté rovnoměrně. Při výměně šel aj pistek hůř zatlačit oproti levé straně, tak jsem koupil nový třmen a brzdovku vyměnilo se to ale výsledek beze změny, takže včera ještě výměna držáku destiček + vodící čepy a vyměnil jsem i brzdovou hadici a trubku znovu se to odvzdusnilo ručka chodí nádherné na doraz kolo se točí úplně samo volně takže v brzdě problém není ale kotouč je stále rozpálený takže v brzde problém nebyl ... Moje otázka zní, může to dělat zadní náboj? Kolo nemá vůli s nábojem jde točit v pohodě ani nehuci nic ale prostě se to hřeje a hodně. Po zchladnutí jsem projel k večeru auto nebyl provoz asi 10 km zkoušel jsem nebrzdit jel jsem pomalu zastavil jsem a pravý kotouč horký takže jedině zbývá už jen náboj. Ale projevuje se takto náboj? Vím že hučí ale může se i hřát už nevím co by to mohlo dělat.
×
×
  • Vytvořit...