krysarr Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 (edited) Chlapi, mam dost chut si udelat radost... nemate nekdo zkusenost? http://www.prestigioplaza.com/catalogue/DVRs/PCDVRR545GPS?productId=140623075511105378 - Full HD za 99euro http://www.prestigioplaza.com/catalogue/DVRs/PCDVRR565GPS - SuperHD a lepsi procesor EDIT: tak jsem tu druhou objednal :) tak uvidime... Edited November 24, 2014 by krysarr 0 Quote Link to comment
krysarr Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 (edited) Dve videa, puvodni HDready Helmer a nova SuperHD Prestigio... i po kompresi YT to vypada za ty penize dobre, jsem spokojen :) Natoceno pro porovnani uplne stejne, i stejne strihnuty... Nastaveni ty novy jsem delal az ted, takze uz facha i GPS, hlidani jizdniho pruhu, atd. - nocni Helmer, ale pod lampama, sakra - denni Helmer Kdyby nekdo chtel videt video nez****eny youtubem, nekam to nahraju... Edited November 28, 2014 by krysarr 0 Quote Link to comment
Moen Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Sorry, ale nečetl jsem to celé, snad jen pár stránek, ale když mám na stropě ovládání na osvětlení tak co by mi bránilo vytáhnout proud ze světel? A otázka na Atilu, co ta kamerka, je OK? Za ty love si ji vezmu asi taky, jen chci nějaký názor. Nebo radu. 0 Quote Link to comment
Radas Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 (edited) Dnes jsem otestoval kameru na LG L9 II D650 v držáku na skle a výsledek je super.Pokoušel jsem se řešit pouze dilema s vypnutím nahrávání při přijetí hovoru a na to mi pomohla aplikace z Droid marketu. Prosím o přesun do vlákna pro O1 Edited September 7, 2015 by Radas 0 Quote Link to comment
Čudlo Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Nedovolený prístup. 0 Quote Link to comment
Fireee Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Taky přidám zkušenost s kamerama, co jsem měl a mám v autě. V loni na plese jsem vyhrál v tombole tuhle příšernost http://www.ebay.com/itm/6LED-2-5-Full-HD1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-270-IRSS-/251655490446?hash=item3a97d60b8e:g:UEAAAOSwaNBUeZUu letěla okamžitě z auta, záznam k ničemu, dost mizerný obraz. Protože taky hodně nakupuju na ebay a podobně, jako spousta lidí v tomhle fóru, jsem si nejříve objednal (na doporučení kámoše) kameru za cca 350 Kč a sice tuhle http://www.ebay.com/itm/Black-2-4-Full-HD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Dash-Cam-G-Sensor-Night-Vision-/131600121638?hash=item1ea3fa7f26:g:3bMAAOSwQTVV8VZE záznam lepší než ta první, ale zvuk hrůza, nebylo ničemu rozumět, jako by pořád kolem foukal vítr určitě NEKUPOVAT. Pak jsem si řekl, ok, koupím lepší, koupil jsem tuhle HD kameru http://www.ebay.com/itm/2-7-1080P-HD-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-GS8000L-/131340162354?hash=item1e947bd532:g:gswAAOSwv-NWVn4e cena kolem 550, to už bylo dobrý, hezkej obraz, určitě ne HD jak píše prodejce, ale dobrý čitelný obraz. Jenže jsem si všimnul, že když nahráváte třeba třetí, čtvrtý den, tak kamera ty soubory nějak poškodí, jsou na kartě, odpovídají i velikostí, ale nepřehrajete je. Takže k ničemu. Řešení, udělat formát karty před jízdou a pak máte jistotu, že ten den nahrává jak má. Takže, po metodách pokus omyl a plýtvání penězi jsem si koupil teď k vánocům TrueCam A5S a sice tuhle http://www.truecam.cz/eshop/cs/truecam-car-dvrs/212-kamera-do-auta-truecam-a5s-8594175350555.html KONEČNĚ to je to co jsem chtěl, HD obraz je opravdu HD, má to GPS, zaznamenává na kartu rychlost jízdy (volitelně), má databázi stacionárních radarů, hlasově upozorní, soubory nepoškozuje (jezdím s ní týden a vše OK) a hezky se sundává ze skla z držáku. Tu co musím formátovat, jsem si nechal do práce do velitelského auta a zapínám ji jen při výjezdu, ráno při nástupu směny formátuju a pohoda. Takže doporučuju TrueCam A5s, jen ta cena je trochu vyšší než od pana Wonga z ebay :-) ... ale funguje a je to opravdu Full HD. ukázkové video z truecam A5S 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Chlapi: kterou kamerku do 2500,- do služební Fabie? Ve svém mám tuto: http://www.eshop.auto-kamera.cz/autokamery-dod-1/dod-ls430w-wdr-gps-1 ale do služebního vic peněz dávat nechci.V podstatě jezdim jen za světla takže noční moc nevyužiju.Díky za každý dobrý a odzkoušený tip. 0 Quote Link to comment
JardaFuxa Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Ahoj mám dotázek ohledně kamery a zapojení. Kde jsem udělal chybu, nebo lepší verze zapojení. Kameru mám z shellky za body :http://www.prestigio.cz/catalogue/DVRs/RoadRunner_519i Zapojení vedu sloupkem ,kabel mini usb ukončený klasickým samcem do zapalovače. vyvedeno do pojistkové skříně, kde jsem koupil samici s +kabelem zapojený na spínanou pojistku a - uzemnení přiděláno na šroubu. Otočim klíčkem a kamera se zapne a začne nahrávat ( obraz je stalý) po nastartování začne lcd problikávat, po půl hodině se kamera uplně vypne a nenahrává. Dioda spojení zapalovače a zásuvky normálně svítí dál, ale kamera nejede. Mám i pouzdro s pojistkou, ale problém byl stejný. Čím by to mohlo být?. Měla by tam být pojistka s určitým A?, nebo je jedno na které pojistce to je?, nebo jedno s jakou pojistkou je to použito?. Popřípadě na jakou pozici ten + kabel dát raději. Pak už jedině změnim kabel mini usb. Jo a ke všemu mi pak odešel u origo zapalovač mezi sedačkama, takže přímo kameru na zapalovač jsem nemohl vyzkoušet. Ale přestalo to fungovat když jsem zapojoval v pojistkovce od tý doby mi nejde zapik. pojistky OK 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Ten adapter mas k ty kamere co dali? Mas tam malo proudu, proto ta kamera chcipne, vybije se baterka 0 Quote Link to comment
JardaFuxa Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 ke kameře je všechno co je v obrázku, plus dokoupil jsem jsou to pouzdro a dokoupil jsem přímo tohle http://www.autodily-hobby.cz/www-autodily-hobby-cz/eshop/3-1-Elektro-autodoplnky/28-2-Zasuvky-zastrcky-redukce/5/27629-Adapter-autobaterie-zasuvka-12-24V nezáleží teda na pojistce?? 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Na pojistce ne, ta se prerusi v okamziku, kdyz pres ni pujde vic nez na kolik je dimenzovana. Kouknu na to na pc, na mobilu to je na pytel 0 Quote Link to comment
JardaFuxa Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 jasná, a do každé pojistky jde kolik . Jde všude stejný proud, nebo každá zdířka pojistky může mít jiný proud. Zkoušel jsem i přímo k pojistce dát +kabel. Tam jedině pak může bud být problém v mini usb zakončený samicí, nebo v zásuvce, že nepouští kolik by mělo. Jak řikáš 0 Quote Link to comment
Fireee Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 tak přesně tohle vím o co jde :) chyba bude v adaptéru. Když jsem si do auta dával Truecam, nechal jsem ve sloupku starou kabeláž od kamery z ebay (byl jsme línej to zase protahovat za obložením sloupku ...) .... přesně jak píšeš, plně nabitá v pohodě, pak po nějaké hodině jízdy začal obraz mihat, jako když ladíš TV ... až se nakonec kamera úplně vypnula ....napadlo mně tam dát originál kabel s adaptérem co byl přibalenej u Truecam ... od té doby po problému, podle mně tam teklo málo šťávy ... 0 Quote Link to comment
JardaFuxa Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 origo kabel tam je, jen ta zásuvka může být teda taky aušus, ale i ted kabel origo nevypadá nijak kvalitně zpracován to je pravda. Zkusím nejdrřív teda vyěměnit zatím kabel. bohužel změřit kolik tam toho jde u sebe nemám :) 0 Quote Link to comment
JardaFuxa Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Tak problém vyřešen, koupil jsem jiný kabel pro napájení a všechno funguje jak má, obraz už je stabilní a zatím se nevypnulo ;) 0 Quote Link to comment
Mirbx Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Nezkousel jste nekdo vytahnout napajeni ze zpetneho zrcatka? Sviti na nem dioda, takze 12V tam je a vypina se s motorem. Podle me idealni zdroj napajeni pro kameru, stejne se umistuje vedle zrcatka. 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Totez z lampicky a je to "cistsi" 0 Quote Link to comment
Petr Ĺ uhaj Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Mám to také ze světla, ale mě tam jde 24v, tak jsem připájel adapter a vše OK. 0 Quote Link to comment
Mirbx Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Lampicka ma spinanych 12V? Potrebuju, aby po nastartovani bylo 12V a po vypnuti motoru 0V. 0 Quote Link to comment
kovikovi Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Také o tom přemýšlím, ale nevím jako a kam co mám připojit. Dal by někdo návod? Díky 0 Quote Link to comment
Petr Ĺ uhaj Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Pardon kecám, má 12v, ale kamera má napajeni jen 5v. Proto ten adaptér. Po odemčení se kamera zapne a jestliže nenastartuješ, tak kameru vypne řídící jednotka po cca deseti minutách. Při uzamčení vozu okamžitě. 0 Quote Link to comment
krysarr Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Kameru na lampicku? To bych ji neudelal, to je tak ji celkem rychle odpalit 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 (edited) Presne tak. Po odemceni nebo otevreni dveri se zapne a po uzamceni nebo par minutach se vypne. Jen pozor u dokoupenyho adapteru, aby se vam nestalo to co Jardovi tady vyse.. Krysar: Mam ji takhle 2 roky a bezproblemu Edited March 27, 2016 by Laurin Klement 0 Quote Link to comment
Deny26 Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 Taky přidám zkušenost s kamerama, co jsem měl a mám v autě. V loni na plese jsem vyhrál v tombole tuhle příšernost http://www.ebay.com/itm/6LED-2-5-Full-HD1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-270-IRSS-/251655490446?hash=item3a97d60b8e:g:UEAAAOSwaNBUeZUu letěla okamžitě z auta, záznam k ničemu, dost mizerný obraz. Protože taky hodně nakupuju na ebay a podobně, jako spousta lidí v tomhle fóru, jsem si nejříve objednal (na doporučení kámoše) kameru za cca 350 Kč a sice tuhle http://www.ebay.com/itm/Black-2-4-Full-HD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Dash-Cam-G-Sensor-Night-Vision-/131600121638?hash=item1ea3fa7f26:g:3bMAAOSwQTVV8VZE záznam lepší než ta první, ale zvuk hrůza, nebylo ničemu rozumět, jako by pořád kolem foukal vítr určitě NEKUPOVAT. Pak jsem si řekl, ok, koupím lepší, koupil jsem tuhle HD kameru http://www.ebay.com/itm/2-7-1080P-HD-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-GS8000L-/131340162354?hash=item1e947bd532:g:gswAAOSwv-NWVn4e cena kolem 550, to už bylo dobrý, hezkej obraz, určitě ne HD jak píše prodejce, ale dobrý čitelný obraz. Jenže jsem si všimnul, že když nahráváte třeba třetí, čtvrtý den, tak kamera ty soubory nějak poškodí, jsou na kartě, odpovídají i velikostí, ale nepřehrajete je. Takže k ničemu. Řešení, udělat formát karty před jízdou a pak máte jistotu, že ten den nahrává jak má. Takže, po metodách pokus omyl a plýtvání penězi jsem si koupil teď k vánocům TrueCam A5S a sice tuhle http://www.truecam.cz/eshop/cs/truecam-car-dvrs/212-kamera-do-auta-truecam-a5s-8594175350555.html KONEČNĚ to je to co jsem chtěl, HD obraz je opravdu HD, má to GPS, zaznamenává na kartu rychlost jízdy (volitelně), má databázi stacionárních radarů, hlasově upozorní, soubory nepoškozuje (jezdím s ní týden a vše OK) a hezky se sundává ze skla z držáku. Tu co musím formátovat, jsem si nechal do práce do velitelského auta a zapínám ji jen při výjezdu, ráno při nástupu směny formátuju a pohoda. Takže doporučuju TrueCam A5s, jen ta cena je trochu vyšší než od pana Wonga z ebay :-) ... ale funguje a je to opravdu Full HD. ukázkové video z truecam A5S Mimo jiný i na základě toho, co napsal Fireee se rozmýšlím nad Truecam A5s… Jen by mě zajímalo, jak to zvládá nahrávání v noci? Nemáte někdo zkušenost? 0 Quote Link to comment
Guest strateny Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 deny tato posledna ta na kolko vysla? lebo v tom eshope mi ju uz nechce vyhodit 0 Quote Link to comment
Fireee Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 hele, v noci dobrý, pošlu video .... 0 Quote Link to comment
PetrRS Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Ahoj, mám truecam A5 a je to parádička, jak v noci tak ve dne, na yt je hafo videií jak to natáčí ale co mám vyzkoušený tak yt kazí celkem kvalitu toho záznamu. 0 Quote Link to comment
olisoft Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 fireee: daj niekde origo video a hod sem link uvazujem o nejakej kamerke, zaklad je, aby sa dali dobre citat znacky aut a podobne drobne veci 0 Quote Link to comment
PetrRS Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 u Truecamu jsou vidět značky krásně jak auto za kterým jedeš tak auto v protisměru 0 Quote Link to comment
olisoft Posted May 13, 2016 Share Posted May 13, 2016 pozeram, ze A7 je zbytocna pre mna (rozlisenie az take nevyuzijem asi), ale A6 vyzera dobre s moznostou zadnej kamery, mate ju niekto? akurat by som musel vymysliet ako tu zadnu nainstalovat, mam folie 0 Quote Link to comment
Recommended Posts