krysarr Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 To jsem zvedav, to je moc hezka cena :) 0 Quote Link to comment
romariooo Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Velmi by me zajimalo srovnání hlavně těch nočních scén v porovnani s DOD. Prosim pak o natoceni nocnich videi. Dikas. 0 Quote Link to comment
duke_luke Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 romariooo ,ked si pozries ten odkaz ,co som hodil, tak tam je aj video, prepni si do fullhd youtube a su tam aj sceny v noci. Aj pri totalnej tme je to si myslim na velmi dobrej urovni. Ale mozem hodit aj ja video. Dnes ju chcem namontovat. 0 Quote Link to comment
feki Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 ahoj, neposlal by si mi link z ktoreho si objednaval? pripadne ako rozoznat fake od origo? :) nieco by som chcel v lete objednat a vyzera to dobre :) kludne do spravy :) vdaka 0 Quote Link to comment
duke_luke Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 takze tu je dnesna skuska s tou kamerou. Vsimnite si hlavne na konci ,idem okolo billboardov a ako su krasne citatelne. https://www.youtube.com/watch?v=5TxkCLFgs24&feature=youtu.be @feki, v tej recenzii kamery su aj odkazy na ebay, ja som nakoniec preklikal cez to,aby mi prisla prava kamera. Tu je odkaz, kde som to kupoval ja, aby aj ostatni vedeli : http://www.ebay.at/itm/310891426086?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Ma tam aj chlapik popisane,ze toto neni fake a ze ako rozlisit fake. Pozeram,ze v tom odkaze,kde som to kupoval, pribudol novy update. Da sa kupit aj uchytka na vnutorny spetak. Co moze byt lepsie ako prisavka. Tak ja som to prave teraz objednal tiez Lebo mam skusenosti,ze slnko rozzeravi prisavku aj kovovu pruzinu dnu,ta sa roztiahne a prisavka nedrzi - to som vyriesil tak,ze som do starej kamery objednal novu prisavku, a vystrihol som kartonovy kruh,ktory som vsunul medzi prisavku a plast a vytvoril tepelny stit. a na prisavku na gumu som dal alobal hlinikovy taky mali kruzok,co odraza luce ,aby nezahrievalo stred a drzi to uz 1 a pol roka. Stara prisavka vydrzala pol roka bez upravy. 0 Quote Link to comment
duke_luke Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 a tu je obrazok, ako som spravil tepelnu ochranu pred tepelnym namahanim starej prisavky. Toto som okamzite zrobil aj teraz na tej novsej kamere : Ta zltooranzova farba vo vnutri ani neviem,od coho sa spravila. Ale asi to je tiez sposobene teplotami. 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 U toho Novateku mě zaujal ten držák na zpětné zrcátko.. 0 Quote Link to comment
duke_luke Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Tu je slubovany nocny test. Stretavacky aj dialkove mimo mesto v tme. Ja som viac ako spokojny. https://www.youtube.com/watch?v=LtqnrUYjWcA 0 Quote Link to comment
jar_da Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 takze tu je dnesna skuska s tou kamerou. Vsimnite si hlavne na konci ,idem okolo billboardov a ako su krasne citatelne. https://www.youtube.com/watch?v=5TxkCLFgs24&feature=youtu.be no nevím, ale nepřijde mi tedy obraz srovnatelný s DOD kamerou, DOD je tedy dál než tohle romariooo ,ked si pozries ten odkaz ,co som hodil, tak tam je aj video, prepni si do fullhd youtube a su tam aj sceny v noci. Aj pri totalnej tme je to si myslim na velmi dobrej urovni. Ale mozem hodit aj ja video. Dnes ju chcem namontovat. tyhle prezentační noční videa nejsou až tak vypovídající, často mohou být vylepšená Tu je slubovany nocny test. Stretavacky aj dialkove mimo mesto v tme. Ja som viac ako spokojny. https://www.youtube.com/watch?v=LtqnrUYjWcA opět to samé co jsem psal k testu ve dne, DOD kvality to nedosahuje, pokud chceš provnávat, tak dej video ve dne, nahrané někde na uložto v plné kvalitě, kdy proti tobě jedou auta, aby bylo možné při rychlostech okolo 100 km/h posoudit přečtení protijedoucích RZ, totéž za tmy po městě .... 0 Quote Link to comment
duke_luke Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 no nech si uz o tej kamere urobi obraz kazdy, ako chce. Dal som tu len moznost, ako kupit co najlepsiu kameru za najmenej penazi . Skoda,ze to nema GPS, ale mne to netreba. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Ale o to tady nejde o to, že je ta kamera nějak špatná, ale pokud napíšeš, že je obrazem srovnatelná s DOD (a levnější proti DOD), tak se logicky budou chtít lidi podívat na výsledek, tedy videa z provozu té kamery, ale ty co jsi dával natočí v podstatě jakákoliv kamera HD, jde o to, aby jsi byl schopen kameru využít při případném problému, tedy identifikovat auta kolem sebe, ok.? 0 Quote Link to comment
duke_luke Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 v pohode. Ako hlavne som to porovnaval s mojou starsou HD720p kamerou a tam je to naozaj pokrok v kvalite ,ale teraz ako to porovnavam je vidiet, ze DOD je dalej kvalitovo. Ale aj cenovo a samozrejme,ze nikoho tu kameru nenutim kupovat ani to nie je platene PR 0 Quote Link to comment
Guest Atila Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Tak sem včera objednal tuhle: http://www.aliexpress.com/item/Top-Sale-Casual-K2000-Car-DVR-FULL-HD1080P-With180-degree-Rotatinging-HDMI-Nigth-Version-CarCam-Recorder/1821011850.html dle záběrů z youtube:https://www.youtube.com/results?search_query=carcam+k2000 Sice nestojí 3tis.,ale vypadá že natáčí slušný video. 0 Quote Link to comment
MaroCZ Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 pekne kousavy video, snad spokojeny budes ;) 0 Quote Link to comment
Guest Atila Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Mně nepřijde,že by se nějak extrémně sekalo.Takhle natáčí i kamery za 2tis.,tak že sem v klidu za tyhle peníze :o Já na to nebudu koukat večer jak na film,je to jen kvůli tomu,kdyby se něco stalo,a když to někdo ukradne,tak slzet taky nebudu 0 Quote Link to comment
MaroCZ Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 tady mas kameru za 2000 kc 0 Quote Link to comment
Guest Atila Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 No paráda Jestli za tohle dá někdo 2tis. tak je blázen. 0 Quote Link to comment
MaroCZ Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 tak mi rikej blazen ... 0 Quote Link to comment
Guest Atila Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Sory,ale jestli tomuhle říkáš kvalitní video,tak nevim.Vždyť to video se tak seká, že místo toho aby ty auta jeli,tak poskakujou. 0 Quote Link to comment
MaroCZ Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 tak jsi slepy ... me to jede krasne ciste a plynule 0 Quote Link to comment
Guest Atila Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Já tě chápu,ale kvůli dvojce ze sebe blbce dělat nemusíš. 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 obraz za 2000,- mi prijde v pohode. Kvalita FULL HD by mohla byt trosku lepsi, ale to je youtube kompresi, protoze jinak vidim i odraz struktury palubky. Hlavne to neni interpolovane. Maro hodis mi prosim tohle video na ulozto? 0 Quote Link to comment
MaroCZ Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 muzu ti dat jine, tohle video uz nemam :D 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 jo dej 0 Quote Link to comment
TomasS Posted September 13, 2014 Share Posted September 13, 2014 Zdarec, jak je to u OII (2006) s vypinanim zasuvky zapalovace? Po vytahnuti klicku stale pod proudem, po zamceni stale pod proudem. I po 10 minutach od zamceni stale pod proudem. Da se to trebars v komfortce nastavit? Diky 0 Quote Link to comment
Max Cici Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Kameru do auta bych taky rád měl, ale nějak mi nejde do hlavy to zapojení. Když se to lepí přísavkou nahoru na čelní sklo a napájení je ze zapalovače tak kudy jako mám vést ten kabel? Dolů přece viset je nesmysl a lepit izolepou na strop to rozhodně nechci. Nebo je na to nějaká jiná finta? já mám kabel veden podle okna pod tapecirunkem a za přihrádkou ..... 0 Quote Link to comment
krysarr Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Ja jsem si koupil jinej napajeci kabel, pac ten dodanej lital vsude a tenhle je pevnej a visi... Nevidim v tom problem, snad krome estetiky. Ale mivaji lidi v aute jiny kraviny :) 0 Quote Link to comment
Laurin Klement Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 třeba WunderBaum :D 0 Quote Link to comment
krysarr Posted September 18, 2014 Share Posted September 18, 2014 Ten mam na klice od dveri spolujezdce :D 0 Quote Link to comment
Recommended Posts