Konny Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Octě to křídlo bude mooc slušet :) , jinak pokud můžeš, tak se potom poděl s cenou za lakování, chtěl bych si taky během roku pořídit RS křídlo a zajímala by mě cena za lak a samozřejmě i reference na nějakýho dobrýho lakýrníka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Jestli budeš spokojený, tak tam taky zajedu, vím kde to je, akorát nějaká ta dobrá reference se prostě vždycky hodí :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 ještě jeden doplněk se chystá, teď ještě k lakošovi a nalepit :) tady se to pekne risuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Jestli budeš spokojený, tak tam taky zajedu, vím kde to je, akorát nějaká ta dobrá reference se prostě vždycky hodí :-) jj, stříkal mi už novej nárazník na alfu, švagrovy dělal doplnky na O2, a spokojenost velká. ;) Já mu tam budu dávat to křídlo a švára zadní nárazník, protože se opřel o popelnici. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Tak se tam zastavím zeptat se, chci do laku lišty, difuzor, možná masku, časem asi zrcátka a kliky, to ale na jiným autě, byla by to paráda mít dobrýho lakýru 5min. od baráku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 jake maš žárovky v předních světlech na octuli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 jake maš žárovky v předních světlech na octuli? teď budu pro některý za prase, ale mám tam už namontovaný HID bixenony H4 6000. Je to velkej rozdíl oproti normálním H4, velká spokojenost. HID sady sem měl jak ve Focusu, tak v alfě, vždycky to bylo supr a bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Jo jo sviti Ti to suprově, viděl jsem na vlastní očí.Pamatuji si i focuse a alfu.Ale ja bych do HID bixenony H4 6000 asi nešel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Ja bych si pral, aby vsichni jednou dospeli a dostali rozum 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Křídlo je super,toto křídlo mi na oktule pasuje nejlépe. :lool: HID.....věřím že oproti H4 to svítí lépe,ale lépe to i oslňuje,nic proti tobě,ale už vím o pár lidech co jim za toto sebrali techničák,což schvaluji. Za mne HID 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Toz vitej chlape. Pekna mladice tak at ti bez problemu slozi hromadu let a taky kilometru Chci se zeptat? Nepremyslel jsi nad vymenou prednich lamp? Jak tak koukam tak nemaji mlhovky? Ja bych je vymenil bud za vezri v mlhovkama nebo tam dal rouvnou origo xeny. Ja osobne mam 2roky stare nove lampy s Osram Night Braker a sviti to luxusne. A hlavne bez problemu s PCR a na STK :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Toz vitej chlape. Pekna mladice tak at ti bez problemu slozi hromadu let a taky kilometru Chci se zeptat? Nepremyslel jsi nad vymenou prednich lamp? Jak tak koukam tak nemaji mlhovky? Ja bych je vymenil bud za vezri v mlhovkama nebo tam dal rouvnou origo xeny. Ja osobne mam 2roky stare nove lampy s Osram Night Braker a sviti to luxusne. A hlavne bez problemu s PCR a na STK :lool: Zdarec a dík. No strašně moc bych chtěl origo xenony, ale momentálně jsou mimo mé finanční možnosti, snad časem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Zdarec a dík. No strašně moc bych chtěl origo xenony, ale momentálně jsou mimo mé finanční možnosti, snad časem. Tak mam podobny problem ale ted musim poresit dvojhmotu. A taky si rikam,ze cim vic budu ty xeny odkadat tak jich bude min a mim a budou drazsi a drazsi...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Zdarec a dík. No strašně moc bych chtěl origo xenony, ale momentálně jsou mimo mé finanční možnosti, snad časem. Občas na bazaru jsou a mám pocit že Houmík něco psal že prodá xeny,poptej se a pořeš to, ty HID jsou vážně průser!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 ja jen mam kontakt na chlapika, ktery prodava komplet xenony se vsim vsudy za super penize, byt to za pul roku, tak do toho jdu... tak kdyby nekdo chtel, at napise SZ a ja mu poslu kontakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak ve čtvrtek se jede tonovat do Brna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Tak ve čtvrtek se jede tonovat do Brna Copak to bude za značku folii?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Trošku info nám sem dej, kde se to bude dělat, značka fólií, cena? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Trošku info nám sem dej, kde se to bude dělat, značka fólií, cena? :-) Takže, bude se to dělat v Brně firma Autofolie DS, folie SunTek (boky 20% propustnosta zadek 5%), cena by měla být 3800 a možná bude ještě sleva. Zítra dám vědět jak to dopadlo a o víkendu přidám nějaky foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Tak hotovo, Čerňule má černá skla :D je z ní uplně jiný auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 uz se tesime na ty fotecky pane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 uz se tesime na ty fotecky pane :D pokud nebude pršet, tak v sobotu budou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 pokud nebude pršet, tak v sobotu budou :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 alespon malá ochutnávka :D sem to ještě ted blejsknul v garáži :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Mas folie i na prednich sklech? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 jo a ještě sem ted vyměnil žárovky ve dveřích za LEDky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Mas folie i na prednich sklech? jj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Fólie i ledky oboje za 1* vypadá to moc dobře!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Ty folie tomu autu daji hodne A ledky taky dobry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Ahoj, máš to mooooc pěkné to vozítko. Jak už jsem psal liborovi, černá perleť a RS packet asi sen každého octaváka:) Moc Moc se mi líbí a ty kola sednou jak prdel na hrnec;) taky mě napadlo jako první na tom autě ten volant. Nechápu koho to napadlo, ale absolutně tvarem, barvou, prostě ničím do jedničkové octavky nepatří. Kup tříramínko, jak píšou kluci. Chtěl jsem se jen zeptat, kde se dá sehnat ten kryt repobeden v chomu co máš u řidiče a taky mě napadlo pohledem na fotky, kde máš tlačítko na otevírání nádrže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.