Garrett Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Díval jsem se na moje a je to přišroubovaný, lepidlo tam už asi nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ty venkovní fotky jsou perfektní, octa vypadá hned úplně jinak a až bude mít to křídlo, tak nebude mít chybu :) a to křídlo bych taky jen přilepil, kamarád má křídlo přilepený na GIV a drží to jako přibitý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Díval jsem se na moje a je to přišroubovaný, lepidlo tam už asi nebude Original křidla se šroubujou, a lepi nebo tmelujou, proste neco pod to kridlo jeste dava..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Takže tmel ještě jako pojistka? No aspoň to drží :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 přesně, je tam taková černá hmota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Díky všem za rady :) zkusím to teda jen nalepit tím lepidlem od milotecu a uvidím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Nalep a v sobotu dofrc do Vyskova at to omrknem na vlastni oci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Nalep a v sobotu dofrc do Vyskova at to omrknem na vlastni oci :) Garrett už mi psal SZ, bohužel nemůžu, budu celej výkend mimo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 tak to se neda nic delat :) ale jeste neni vsen dnum konec tak priste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 tak to se neda nic delat :D ale jeste neni vsen dnum konec tak priste jj :) příště mi do toho snad nic nevleze, a třeba už bude teplo a budeme na letnich kolech :P hlavně at vám vyjde počasí a všechno pofotte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Garrett už mi psal SZ, bohužel nemůžu, budu celej výkend mimo :( Je to opravdu škoda, že nemůžeš dorazit, ale jak napsal MiR, není všem dnům konec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 další radost pro Čerňulu, krasavec koženej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 no pěkně uvidiš že ti bude pěkne sedet do ruky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Tento volant už je jiný kafe, než ten plasťák co tam máš teď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Únor 5, 2011 Sdílet Odesláno Únor 5, 2011 Volantik čupr... jen sis mohl priplatit za RS s perforaci... I kdyz ta hladka kuze ma taky neco do sebe, RS ji ma navrchu, po stranach perforaci... :lool: btw. makas na ni pekne... Ja uvazuju ze bych tu svoji prodal, tak do ni nechci uz moc strkat penez, jen na jare ten RS naraznik, co se mi vali doma... :) Zdravi Killer22 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Perforrace je věc vkusu, mě se to třeba nelíbí a dávám přednost hladké kůži :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Ja jsem taky za hladkou :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Ja jsem taky za hladkou :lool: :) souhlasím taky za hladkou kluci....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 a me je to fuk :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 MALÁ INSPIRACE :o http://e39maniac.rajce.idnes.cz/Individual..._vencu_volantu/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 No mě je to celkem jedno, jestli hladká nebo ne, ale tuhle hladkou jsem si ochytal v Liborově kočáru a nebylo co řešit, musel sem ho mít Jinak křídlo už je nalepeno a drží :o dnes otestováno jak na hrbaté okrsce, tak i při 190 na dálnici jak bude čas tak i nafotím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 TAK ŽE JSI HO NEŠROUBOVAL ? JE JENOM PŘILEPENÉ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Jo přesně tak, jen přilepené, a drží suprově :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 TAK TO JE PARÁDA ŽE JSI NEMUSEL VRTAT :o UŽ SE TĚŠÍME NA FOTOS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 tady jsem pořídil alespon takové fotos, cestou domů z práce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 chlape, až budeš mít chvilku, prosímtě, změřil bys mě výšku od země auta? nejlepší by to bylo za předním kolem k nejnižšímu bodu karoserie (tam za lem, kde se upíná hever) a to samé vzadu u kola? chtěl bych vědět, jak vysoké jsou origo o1 víš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 tady jsem pořídil alespon takové fotos, cestou domů z práce :) TAKOVÁ DECENTNÍ VĚCIČKA TO KŘÍDLO A JAK PŘIDÁ OCTAVII NA KRÁSE :D A HLAVNĚ U TÉ ČERNÉ ŽE :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2011 Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 Je to opravdu krasavice, moooc se mi líbí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2011 chlape, až budeš mít chvilku, prosímtě, změřil bys mě výšku od země auta?nejlepší by to bylo za předním kolem k nejnižšímu bodu karoserie (tam za lem, kde se upíná hever) a to samé vzadu u kola? chtěl bych vědět, jak vysoké jsou origo o1 víš :D nevím jestli jsi myslel takhle? předek 175mm a zadek 195mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.