Guest houmik Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 (upraveno) Cerna neni sen kazdyho octavaka... Jinak triraminka jsou super, ale je jich porad min a min, kdo ho ma, tak si ho drzi Upraveno Leden 6, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Ahoj, máš to mooooc pěkné to vozítko. Jak už jsem psal liborovi, černá perleť a RS packet asi sen každého octaváka:) Moc Moc se mi líbí a ty kola sednou jak prdel na hrnec;) taky mě napadlo jako první na tom autě ten volant. Nechápu koho to napadlo, ale absolutně tvarem, barvou, prostě ničím do jedničkové octavky nepatří. Kup tříramínko, jak píšou kluci. Chtěl jsem se jen zeptat, kde se dá sehnat ten kryt repobeden v chomu co máš u řidiče a taky mě napadlo pohledem na fotky, kde máš tlačítko na otevírání nádrže. Hojas, díky moc za pochvalu.Ty ji máš taky suprovou. Bohužel RS packet jsem neměl, tak se to snažím doplnit, chybí mi ještě nárazník (časem bude). To plastovy kolečko na řízení mě taky štve, takže příjde vyměnit. Co se týká rámečků okolo repra tak ty jsem dostal od ježíška, přání bylo vyslyšeno, ale jinak se dají koupit v OB Autodíly za šest stovek. Tlačítko na otvírání nádrže nemám, asi je v posledním roce výroby přestaly dávat, místo toho mám víčko nádrže na zamykání, takže na čerpačce vždycky s klíčem ven a odemykat. Cerna neni sen kazdyho octavaka... :lool: Jinak triraminka jsou super, ale je jich porad min a min, kdo ho ma, tak si ho drzi S tou černou máš asi pravdu, ale já sem si ji přál a třiraminko si určitě pořídím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 To jsem rád,že ses třeba neurazil nebo nenaštval. třeba kup to novější tříramínko, co maji RS II, prostě které se ti bude líbit. :) já měl štěstí v tom, že i když na mě nevyšla černá:) (v době kdy jsem ji chtěl prostě nebyla:) ) tak jsem trefil na řekl bych hodně moc pěknou barvu:) už see těším na jaro až ji nablejsknu ;) a obuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 To jsem rád,že ses třeba neurazil nebo nenaštval. :) třeba kup to novější tříramínko, co maji RS II, prostě které se ti bude líbit. :P já měl štěstí v tom, že i když na mě nevyšla černá:) (v době kdy jsem ji chtěl prostě nebyla:) ) tak jsem trefil na řekl bych hodně moc pěknou barvu:) už see těším na jaro až ji nablejsknu a obuju ;) Máš pěknou barvu, mě se líbí, ale když byla černá, a ještě skoro nová, nebylo co řešit Volant bych chtěl ten co má Libor kratas, snad se zadaří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 To visko by me osobne sralo. Ale na druou stranu ho nezapomenes zavrit :P Jinak hezky pokracujes. A neboj vseho se dockas. Ja cekam pres dva roky abych mohl na Lilo neco vylepsovat. A ted uz jsem snad ve stadiu kdy uz muzu takze ti drzim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 To visko by me osobne sralo. Ale na druou stranu ho nezapomenes zavrit :) Jinak hezky pokracujes. A neboj vseho se dockas. Ja cekam pres dva roky abych mohl na Lilo neco vylepsovat. A ted uz jsem snad ve stadiu kdy uz muzu takze ti drzim :) Tak s tim vyčkem si člověk zvykne. Jinak dik za pochvalu. Musim dodělavat rychle, kdyby se nahodou rozrostla rodina tak už to pujde těžko. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 (upraveno) Tak s tim vyčkem si člověk zvykne.Jinak dik za pochvalu. Musim dodělavat rychle, kdyby se nahodou rozrostla rodina :P tak už to pujde těžko. :) Ty jo kolik ti je ze smislis o rodine???? Nam se v Rijnu rozrostla o jednu kocku a Fabuli se jmenem Bublina :) Muzes kouknout v sekci FI Upraveno Leden 7, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Ty jo kolik ti je ze smislis o rodine???? Nam se v Rijnu rozrostla o jednu kocku a Fabuli se jmenem Bublina :P Muzes kouknout v sekci FI :) Je mi třiatřicet, tak si myslim že už je čas na potomky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Je mi třiatřicet, tak si myslim že už je čas na potomky :P No to mas pravdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 tak alespoň pár foteček, ikdyž zrovna mrholilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 nevydržel jsem to :P a musel zkusit jak tam budou vypadat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 za me dobry ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Mnóóó pane gůůůůt ;) :P Kolikátky jsou ta kola prosím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Mnóóó pane gůůůůt ;) :P Kolikátky jsou ta kola prosím Jsouto 17x7 ET 35 s barumkama 225 na 45 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Díkes pane řeším kola a rozhoduji se mezi 16 a 17 tak okukuji. Nechci a nebudu snižovat ale aby to zase nějak vypadalo,aby to nebyla koza. Díkes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Díkes pane řeším kola a rozhoduji se mezi 16 a 17 tak okukuji. Nechci a nebudu snižovat ale aby to zase nějak vypadalo,aby to nebyla koza. Díkes tak to běž do těch 17, to je akorát ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Díkes pane,ten tvůj kočár jak je na foliích a k tomu ta kola je peckovní!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Pěkný, máš to moc pěkný! Jak zimní, tak letní kola, folie a co se mi strašně líbí tak je garáž :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Díkes pane,ten tvůj kočár jak je na foliích a k tomu ta kola je peckovní!!! dík moc, už aby bylo teplo a sluníčko ;) ta tvoje je taky suprová :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Až uděláme zase nějaký srázek s klukama ve Vyškově, přijedeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 To mi povídej už aby bylo teplo a začneme kutit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Až uděláme zase nějaký srázek s klukama ve Vyškově, přijedeš? bude záležet na termínu, když budu mít volno tak určitě ;) možná ted 22 zajedu do Hranic na srázek To mi povídej už aby bylo teplo a začneme kutit :P to jo, tohle počasí mě strašně se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 nevydržel jsem to :P a musel zkusit jak tam budou vypadat ;) sluší ji to u aby bylo fakt lééto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 (upraveno) Ty folie jsou opravdu paráda, moc to octě sluší a s letníma kolama to bude pecka ;) . Co se týká srazu ve Vyškově, taky doufám že dorazíš, až nějaký sraz bude, aspoň se nám to tu rozroste :P Upraveno Leden 8, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ty folie jsou opravdu paráda, moc to octě sluší a s letníma kolama to bude pecka . Co se týká srazu ve Vyškově, taky doufám že dorazíš, až nějaký sraz bude, aspoň se nám to tu rozroste :D stačí domluvit kdy , a ja si to už nějak zařídim :P a snad i švagr by dojel se svojí O2 silver 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Pěkný, máš to moc pěkný! Jak zimní, tak letní kola, folie a co se mi strašně líbí tak je garáž :-)) dík, garáž byl můj sen (tak jako Čerňule) a ten se mi splnil předloni když jsme se nastěhovali do našeho nového domečku Zimáky jsou origo alu na kterejch sem to koupil, jen jsem je přezul na zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 stačí domluvit kdy , a ja si to už nějak zařídim a snad i švagr by dojel se svojí O2 silver určitě až bude něco v plánu, tak se někdo z nás ''Vyškováků'' ozve, ale kdy se něco uskuteční to nevím... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2011 další doplněk na cestě, mračítka od milotecu :P v pátek by měli přijít, už se těším ;) a v pondělí i s křídlem už konečně k lakošovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Dnes jsem konečně dolakoval a poskládal spátky brzdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Vypadají opravdu dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.