Kolage Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 JO a to aby jsi za chvili udelal new foto do avataru jo jo, určitě udělám, jen jak bude trochu počasí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 No prada je to doma vypada jako moje jen navic mracitka a listy v laku vypada super jo a POZOR ! na vysoky patníky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 No prada je to doma vypada jako moje :) jen navic mracitka a listy v laku vypada super díky moc za pochvalu po neděli mě ještě čeká nalepit křídlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Kurde ty jses ale rozjel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 to je fičák, to je žihadlo!!!! ten nárazník tam sedí jako prdel na hrnec a to vyloženě, krása!!! Ty mračítka - no nemají chybu, takychci dávat, ale nevím jestli mattig, nebo milotec? toto jsou milotec? jak pasují? Jinak parádnická lišta v barvě auta! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 je to parada ten RS naraznik zmmeni komplet auto co planujes dal? jeste nejaky dily ala RS? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 No to je bombice, ta černá aka RS je stejně nej To křídlo bych tam ale rozhodně spíš navrtal než lepil, na každé straně by měly bít dvě dirky na šrouby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Díky všem za pochvalu :) ta vždycky potěší rehy.11: co se týče toho křídla tak ja bych ho i navrtal, ale bojim bojim že to zmrvim :) a navíc se mi zdá že je tam blbej přístup ze spoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Taky jsem se bal, tak jsem to dal mechanikovi spolu se spoustou dalsich veci, ktere byly na aute potreba udelat a sam bych na to nestacil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Vypadá to naprosto úžasně, už se opravdu těším až octu uvidím naživo, opravdu supeeeeeer :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Dík moooc :) tady přidávám pár rychlo foteček s dnešního poledne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 no mas to hezoucky pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 vypada to super za deniho svetla :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Gůůůt :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak za me taky :lool: :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak toto uz je jina liga :lool: vidim ze mam dalsi motivaci na co ted setrit :D moc se tesim az to uvidim na zivo jeste to kridlo a uplne to zmeni vzhled ja osobne bych do kastle nevrtal daval sem na fabii taky kridlo a lepily mi to u Hlede a ten borec rikal ze to drzi jak svina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 zavist :lool: vypada to nadherne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 A to je to poskladane z prevazne origo dilu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Díky vám všem pánové za pochvalu jsem velice potěšen :) ještě zbývá křídlo, někdo říká ,,stačí nalepit" někdo zase ,,určitě bych ho navrtal", pořád se nemůžu rozhodnout, vrtat se mi moc nechce, ale bojim se aby to něco neudělalo když bude jen nalepeny. Lepidlo mám od Milotecu, co prodávaj na lepení křídel a spojlerů, ale pořád nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
funaki Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 já jsem křídlo na tu svojí lepil tim černým lepidlem na skla a drží to jak přibitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 já jsem křídlo na tu svojí lepil tim černým lepidlem na skla a drží to jak přibitý já mám tohle tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 když to přivrtáš a ošetříš nic se nestane - pokud máš lamino a nechce se ti vrtat, tak to jen přilep, mělo by to stačit. Ale pokud máš origo (plast) určitě šrouby! Jinak nárazník a MRAČÍTKA - bombovní!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 ja mel laminat a prilepeno lepidlem tym cernym co se lepi autosklo nejakej primer nebo jakyho certa a drzelo to ,ale zalezi na tobe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 (upraveno) ja mel laminat a prilepeno lepidlem tym cernym co se lepi autosklo nejakej primer nebo jakyho certa a drzelo to ,ale zalezi na tobe :D to jsi si lepil sám ? že by si mi to mohl taky nalepit ;) o výkendu jsem u tebe :) Upraveno Únor 1, 2011 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 klidne zajed me to lepila firma autosklohleda za 100kc a prelepil me to paskou pap. a za ctvrt hodiny jsem jel dom a 24hod. se to pak muselo nechat vytrvrdnout B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj, změna parádní, RS nárazník Octě prostě sedí :-) A křídlo jestli nechceš vrtat, tak jej klidně přilep, když se to udělá dobře, tak to bude držet, žádný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ahoj, změna parádní, RS nárazník Octě prostě sedí :-) A křídlo jestli nechceš vrtat, tak jej klidně přilep, když se to udělá dobře, tak to bude držet, žádný problém Hoj hoj, jsem rád že se líbí B) a to křídlo teda asi jenom přilepím :P ještě nevím kterej večer, ale příští týden tam už určitě bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 ono z výroby to taky vrtají.. nevím, ale nějaký opodstatněný důvod to mít bude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Je to rychlejší na montáž :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 vyvrtat, našroubovat a přilepit? no, to se mi nezdá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.