MarekRS Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Hodně zajmavý, nový auta a už jim voda teče kam nemá. Ve škodovce na to dobře se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 tak zítra asi říznu do stropnice, chci dat stropni světlo nad zadni sedadla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 a jaký světlo tam budeš dávat? Já mám doma taky jedno připravený, ale nějak se nemůžu odhodlat fiknout do stropnice, abych to nezmrskal :lool: dej sem kdyžtak nějakej postup a fotos, jak se ti to dařilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 mám zadní stropní světlo z dvojkové, už mi doma leží půl roku a taky sem se nemoh pořád odhodlad (ze stejnyho důvodu jako ty) :) fotos pak nahodím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 mám zadní stropní světlo z dvojkové, už mi doma leží půl roku a taky sem se nemoh pořád odhodlad (ze stejnyho důvodu jako ty) :) fotos pak nahodím ja budu taky davat ale koupil jsem original co se davaji nad rucni madla mam fotku ve vlakne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 ja vím origo je origo, ale mě se ty nad madlama moc nezamlouvaji, víc se mi líbí jak je to řešený ve dvojkové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 ja vím origo je origo, ale mě se ty nad madlama moc nezamlouvaji, víc se mi líbí jak je to řešený ve dvojkové :) to me taky ale u nasi O1 neni takova vypuklina jak u O2 sice Petr81 to nejak ma udelane bez toho to neni ono teda dle meho gusta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 já vím že tam nemáme tu vypouklinu, ale viděl jsem fotky jak to ma někdo udělany na kombiku, a vypadalo to dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 (upraveno) já vím že tam nemáme tu vypouklinu, ale viděl jsem fotky jak to ma někdo udělany na kombiku, a vypadalo to dobře. sterace ti muzu sehnat tak jak Kubemu :) kdyz tak SZ nebo FB Upraveno Leden 4, 2012 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Tak jsem do toho dnes říznul :) šlo to pěkně, stačilo přesně vyměřit a vyříznout, protáhnout kabely a nasadit světlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Pěkný, to by se mi taky líbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 To je pěkná práce . To se tam ta lampička vešla aniž by se opírala o střechu??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 no vešla, ale musel jsem s té lampičky uřezat ty výstupky na přišrubování a lehce vypodložit stropnicu at mi tam vznikne větší mezera ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 (upraveno) Pekna prace. A to jsi delal s nasazenou stropnici nebo jsi ji shodil??? A ta lampicka ti tam drzi cela sama nebo jsi tam dal i ten plech co je na stropnici?? Upraveno Leden 5, 2012 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 stropnici jsem nesundaval (kdybych musel tak se do toho nepouštím :D ) a drží nádherně jen v tom tapecu (vyřezany je to dost natěsno) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Tak to pak jo. No doufam,ze ti tam bude v pohode drzet a nebude padat. Kdyztak pak popreferujes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 tady ještě trošku vic z blízka, pěkně to sedí a drží dobře i na hrbaté cestě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 poznal si nejaký rozdíl stou KaN vložkou ?? živejší hlučnější turbo nebo něco ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 dobra práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 moc pěkné, dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Diky chlapy :) pochvala vždycky potěší poznal si nejaký rozdíl stou KaN vložkou ?? živejší hlučnější turbo nebo něco ?? malej rozdíl je poznat, trošičku hlučnější (ale minimálně, ani žene si toho nevšimla :) ) a zdá se mi taky o trochu živější ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Světlo super, ale kdybych do toho už řezal, tak bych ho dal asi víc dozadu...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Super Taky se na tohle světýlko chystám, mám už jedno dodatečně dodělané v kufru a ještě chci jedno nad zadní sedačky. Kupoval jsi ten rámeček do stropnice nový, nebo jsi ho už měl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Světlo super, ale kdybych do toho už řezal, tak bych ho dal asi víc dozadu...:-) No já sem zkoušel jak kde by pasovalo, a takhle mi to vyšlo nejlíp, dobře osvětluje celej zadní prostor. Ony ty fotky docela zkreslujou. :) Super Taky se na tohle světýlko chystám, mám už jedno dodatečně dodělané v kufru a ještě chci jedno nad zadní sedačky. Kupoval jsi ten rámeček do stropnice nový, nebo jsi ho už měl? ja jsem tam rámeček nedával, jen mám to světlo zasunuty v tapecu, a drží dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 aha, tak stejně díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 Dnes se mi zase trošku zadařilo :) LED pásky do kufru a dokodování stahování oken přes DO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 hezký, moc hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 JOJO HEZKÝ TO SAMÝ MÁM TAKY A JE TO VELIKEJ ROZDÍL KAŽDEJ ČUMÍ KDYŽ OTEVŘU KUFR VEČER PAK SEM TO MUSEL DĚLAT I KÁMOPŠOVI DO ASTRY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 JJ rozdíl je to teda velkej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 12, 2012 Sdílet Odesláno Leden 12, 2012 pěkne si se nam rozjel od te doby co jsi tady nebil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.