Přejít na obsah

Čerňule

Doporučené příspěvky

Bordelu je teď všude spousta. Ta moje hydra vypadá dost podobně, nic si z toho nedělej. Dneska jsem dojel ráno do Ostravy, vylezu ven a koukám že mám totálně slepý přední světla. Skrz bláto a sůl nebylo prakticky vidět že svítím :lool:

Já si z toho nic nedělám, jen mě štve že ji nemůžu umýt když tak mrzne, bych si udělal před barákem kluziště :lool:

Odkaz ke komentáři

Díky Míšo. :)

Parkováky objednany, snad příjdou tento tyden, a v sobotu by se montily ;)

Tak jaký jsi nakonec objednal ?

Já pořád vybírám .. Hlavně chci aby ten samotný senzor měl co nejmenší průměr - prostě to co nejvíc přiblížit originálu. Co jsme koukal tak se senzory dělají od 20 do 25mm venkovního průměru !

Jediné co jsem si dal ještě do podmínky ,aby hned za senzorem byl konektor. Některé senzory to mají a některé ne . Myslím si ,že to je výhoda v případě kdy jeden senzor odejde , tak se nemusí celej svazek od senzorů k jednotce rozdělávat a protahovat ten špatnej senzor !

Jinak myslím , že objednávka na levnealarmy není problém. Mám s nimi hodně dobré zkušenosti ! :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak to je mazec, no trochu to ti silničáři přehnali s tou solí, pak budou zase naříkat, kolik je ta zima stála peněz :o . Jinak co olej? :)

s olejem to dopadlo tak, že auti prohlídli a vůbec nic nezjistili, tak mi dolili olej na max a at to hlídám, kdyby se zase ztrácel mám hned dojet. Zatím je to v pohodě, tak uvydím. :)

Tak jaký jsi nakonec objednal ?

Já pořád vybírám .. Hlavně chci aby ten samotný senzor měl co nejmenší průměr - prostě to co nejvíc přiblížit originálu. Co jsme koukal tak se senzory dělají od 20 do 25mm venkovního průměru !

Jediné co jsem si dal ještě do podmínky ,aby hned za senzorem byl konektor. Některé senzory to mají a některé ne . Myslím si ,že to je výhoda v případě kdy jeden senzor odejde , tak se nemusí celej svazek od senzorů k jednotce rozdělávat a protahovat ten špatnej senzor !

Jinak myslím , že objednávka na levnealarmy není problém. Mám s nimi hodně dobré zkušenosti ! :palec:

Objednal jsem tenhle http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html tak uvydím jak dlouho vydrží :D

jinak levnealarmy jsou v poho, nadruhej den byl balíček doma :palec:

Odkaz ke komentáři

Udělal jsem dobře, za ten klid mi to stojí :pivo:

Chystal jsem si věci na zítra k Vašovi a mám 2 druhy ručiček, kdyby jsi si pak chtěl vybrat ;)

jj ještě se domluvíme, že bych se stavil si vybrat ;) a okouknout novinky :pivo:

Upraveno uživatelem Kolage
Odkaz ke komentáři

Dobrá práce :palec: a chtěl bych se tě zeptat, je někde v návodu nebo na krabičce napsáno, že se dají přelakovat do jiné barvy? Chtěl bych totiž tento parkovák taky pořídit, ale nevím, jestli se ty čidla právě dají přelakovat :huh:

Díky :) o tom přelakování jsem se tam nikde nic nedočetl, tak nevím :huh:

Odkaz ke komentáři

S tim lakovanim celkem pozor. Ma na tom byt extra tenka vrstva, aby to fungovalo jak ma. Takze doma to asi neudelate. Prave ty moje senzory predchozi majite tak zkurvil, ze to laknul na moc hrubo. A pak to jeste dodelal tim, kdyz tu barvu chtel seskrabat a cele senzory proste znicil :(

Odkaz ke komentáři

Marto kdyz jsem je kupoval ja tak na tom netu byli dva druhy cidel jedny urceny pro lakovani a ty druhe ne mohl jsem si zvolit ktere chci ,ale nevim jakej je mezi nimi rozdil :)

Ty co kupoval Vlastik, tak tam o přelakování nic nepíšou a přitom mi příjde, že ty čidla jsou stejný jak pro lak, tak i co se nemají lakovat (jen se to liší cenově a to v řádů stokorun)... :huh:

Díky :) o tom přelakování jsem se tam nikde nic nedočetl, tak nevím :huh:

Díky, no asi napíšu dotaz tomu prodejci, ten to určitě musí vědět :)

Tak je to vyřešeno, čidla se dají přelakovat, píšou to v návodu k výrobku :palec:

Pod cenou výrobku je návod v PDF, kde píšou že se dají přelakovat tentou vrstvou laku ;)

http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html

Odkaz ke komentáři

A myslíš Mišo, že ty čidla mám nechat nalakovat společně s tím nárazníkem nebo to mám vzít doma sprejem?

Kolage: když si otevřeš to PDF (v tištěným návodu by to mělo být stejný), tak na 4 stránce je to napsáno (pod položkou TIP) ;)

asi bude lepší nechat to lakošovi, ten dokáže stříknout tenší vrstvu, než doma sprejem :)

asi jsem fakt slepej já to tam nevyděl :D opravdu to tam je

Upraveno uživatelem Kolage
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...