Kolage Odesláno Únor 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2012 Díky Míšo. :) Parkováky objednany, snad příjdou tento tyden, a v sobotu by se montily ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 Paráda, svítí to fakt pěkně, dobrá práce a jsem zvědavej na ty parkováky, jestli bude vše OK, jinak to jsi je objednával z toho odkazu jak sem dával Michal? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 7, 2012 Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 kluci ted jsem nasel ten mejlik kde jsem to objednaval :http://parkujeme.cz/ sorry ze me to nenapadlo driv mrknout do mejlu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 kluci ted jsem nasel ten mejlik kde jsem to objednaval :http://parkujeme.cz/ sorry ze me to nenapadlo driv mrknout do mejlu :( neva Michale :D zítra budu mít doma ty z toho odkazu co jsi sem daval předtím :) alespon je otestuju ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Dnešní cesta přes Buchlováky, asi je trochu přesolili :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Bordelu je teď všude spousta. Ta moje hydra vypadá dost podobně, nic si z toho nedělej. Dneska jsem dojel ráno do Ostravy, vylezu ven a koukám že mám totálně slepý přední světla. Skrz bláto a sůl nebylo prakticky vidět že svítím :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Bordelu je teď všude spousta. Ta moje hydra vypadá dost podobně, nic si z toho nedělej. Dneska jsem dojel ráno do Ostravy, vylezu ven a koukám že mám totálně slepý přední světla. Skrz bláto a sůl nebylo prakticky vidět že svítím :lool: Já si z toho nic nedělám, jen mě štve že ji nemůžu umýt když tak mrzne, bych si udělal před barákem kluziště :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 sedivka :D , taky ybch ji umyl ale vsichny maj zavrene vapky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 dneska na OMV mě překvapilo, že mají WAPku otevřenou, tak jedině to zkusit tam. Já to mýt nebudu, mám ještě tenhle týden nějaké ježdění, tak to nemá cenu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 8, 2012 Sdílet Odesláno Únor 8, 2012 Tak to je mazec, no trochu to ti silničáři přehnali s tou solí, pak budou zase naříkat, kolik je ta zima stála peněz :o . Jinak co olej? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Díky Míšo. :) Parkováky objednany, snad příjdou tento tyden, a v sobotu by se montily ;) Tak jaký jsi nakonec objednal ? Já pořád vybírám .. Hlavně chci aby ten samotný senzor měl co nejmenší průměr - prostě to co nejvíc přiblížit originálu. Co jsme koukal tak se senzory dělají od 20 do 25mm venkovního průměru ! Jediné co jsem si dal ještě do podmínky ,aby hned za senzorem byl konektor. Některé senzory to mají a některé ne . Myslím si ,že to je výhoda v případě kdy jeden senzor odejde , tak se nemusí celej svazek od senzorů k jednotce rozdělávat a protahovat ten špatnej senzor ! Jinak myslím , že objednávka na levnealarmy není problém. Mám s nimi hodně dobré zkušenosti ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Tak to je mazec, no trochu to ti silničáři přehnali s tou solí, pak budou zase naříkat, kolik je ta zima stála peněz :o . Jinak co olej? :) s olejem to dopadlo tak, že auti prohlídli a vůbec nic nezjistili, tak mi dolili olej na max a at to hlídám, kdyby se zase ztrácel mám hned dojet. Zatím je to v pohodě, tak uvydím. :) Tak jaký jsi nakonec objednal ? Já pořád vybírám .. Hlavně chci aby ten samotný senzor měl co nejmenší průměr - prostě to co nejvíc přiblížit originálu. Co jsme koukal tak se senzory dělají od 20 do 25mm venkovního průměru ! Jediné co jsem si dal ještě do podmínky ,aby hned za senzorem byl konektor. Některé senzory to mají a některé ne . Myslím si ,že to je výhoda v případě kdy jeden senzor odejde , tak se nemusí celej svazek od senzorů k jednotce rozdělávat a protahovat ten špatnej senzor ! Jinak myslím , že objednávka na levnealarmy není problém. Mám s nimi hodně dobré zkušenosti ! Objednal jsem tenhle http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html tak uvydím jak dlouho vydrží :D jinak levnealarmy jsou v poho, nadruhej den byl balíček doma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Dnešní cesta přes Buchlováky, asi je trochu přesolili :D Tfuj tajbl :o Nemyslím sůl, ale ty okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Tfuj tajbl :o Nemyslím sůl, ale ty okna Nezáviď :lol: neměls je strhávat :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 9, 2012 Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 Udělal jsem dobře, za ten klid mi to stojí Chystal jsem si věci na zítra k Vašovi a mám 2 druhy ručiček, kdyby jsi si pak chtěl vybrat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 (upraveno) Udělal jsem dobře, za ten klid mi to stojí Chystal jsem si věci na zítra k Vašovi a mám 2 druhy ručiček, kdyby jsi si pak chtěl vybrat ;) jj ještě se domluvíme, že bych se stavil si vybrat ;) a okouknout novinky Upraveno Únor 9, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Dnes jsem naistaloval park asista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 ahoj akorat jsem Ti chtel psat jak pokracuji prace na asistentu a uz to mas hotovy sikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 ale sikulkaaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Parada :) Muzu se zeptat na ten difuzor? jak je to s montazi? Pouze se to lepi? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Parada :) Muzu se zeptat na ten difuzor? jak je to s montazi? Pouze se to lepi? :) jo jo, pouze lepení, a drží jak přibytej (lepidlem ktery bylo k tomu přibaleny) :) stejně mám i křídlo, pouze přilepeny :) a ještě neuletělo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Dobrá práce a chtěl bych se tě zeptat, je někde v návodu nebo na krabičce napsáno, že se dají přelakovat do jiné barvy? Chtěl bych totiž tento parkovák taky pořídit, ale nevím, jestli se ty čidla právě dají přelakovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Marto kdyz jsem je kupoval ja tak na tom netu byli dva druhy cidel jedny urceny pro lakovani a ty druhe ne mohl jsem si zvolit ktere chci ,ale nevim jakej je mezi nimi rozdil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Dobrá práce a chtěl bych se tě zeptat, je někde v návodu nebo na krabičce napsáno, že se dají přelakovat do jiné barvy? Chtěl bych totiž tento parkovák taky pořídit, ale nevím, jestli se ty čidla právě dají přelakovat Díky :) o tom přelakování jsem se tam nikde nic nedočetl, tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 S tim lakovanim celkem pozor. Ma na tom byt extra tenka vrstva, aby to fungovalo jak ma. Takze doma to asi neudelate. Prave ty moje senzory predchozi majite tak zkurvil, ze to laknul na moc hrubo. A pak to jeste dodelal tim, kdyz tu barvu chtel seskrabat a cele senzory proste znicil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Marto kdyz jsem je kupoval ja tak na tom netu byli dva druhy cidel jedny urceny pro lakovani a ty druhe ne mohl jsem si zvolit ktere chci ,ale nevim jakej je mezi nimi rozdil :) Ty co kupoval Vlastik, tak tam o přelakování nic nepíšou a přitom mi příjde, že ty čidla jsou stejný jak pro lak, tak i co se nemají lakovat (jen se to liší cenově a to v řádů stokorun)... Díky :) o tom přelakování jsem se tam nikde nic nedočetl, tak nevím Díky, no asi napíšu dotaz tomu prodejci, ten to určitě musí vědět :) Tak je to vyřešeno, čidla se dají přelakovat, píšou to v návodu k výrobku Pod cenou výrobku je návod v PDF, kde píšou že se dají přelakovat tentou vrstvou laku ;) http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/s-displejem/parkovaci-asistent-pk011-smart-display.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 Ano lakovat se to musi jen velmi tenkou vrstvickou jak pise jajiN ,ale lakosi by to meli vedet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 kde jsi to tam vyčetl :) ja do toho návodu hleděl jako puk a nic jsem tam o lakování nenašel asi jsu slepoň :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 11, 2012 Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 A myslíš Mišo, že ty čidla mám nechat nalakovat společně s tím nárazníkem nebo to mám vzít doma sprejem? Kolage: když si otevřeš to PDF (v tištěným návodu by to mělo být stejný), tak na 4 stránce je to napsáno (pod položkou TIP) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2012 (upraveno) A myslíš Mišo, že ty čidla mám nechat nalakovat společně s tím nárazníkem nebo to mám vzít doma sprejem? Kolage: když si otevřeš to PDF (v tištěným návodu by to mělo být stejný), tak na 4 stránce je to napsáno (pod položkou TIP) ;) asi bude lepší nechat to lakošovi, ten dokáže stříknout tenší vrstvu, než doma sprejem :) asi jsem fakt slepej já to tam nevyděl :D opravdu to tam je Upraveno Únor 11, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.