Konny Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Přidám se k ostatním, tato koncovka tam sedí jako prdel na hrnec , ta dvouplášťová to už by nebylo ono... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Já už bych nešpekuloval.Je to stará klasika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 No ještě to budu muset promyslet. MAIDEN: moc se mi líbí Tvoje auto, co takhle nějaký fotky nebo vlastní vlákno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 (upraveno) Máš to hezky sladěné a rád bych tu tvou combi silver babitchku sčíhnul v reálku. Mnóó taky bych to rád sčíhnul na vlastní oka,co takhle vejlet do HK?? ps:koncovku nesundavej vypadá to lůůůůůůxusně Upraveno Leden 14, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Mišáku: přijed! Rád Tě uvidím Já budu volat Hynka dnes,máme se během dne potkat tak snad to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 nech tam tuto koncovku chlape a nad ničím nešpekuluj, vypadá dobře a je neokoukaná! máš pěknej výřez, na to, že je to kružnice to vypadá fajn, máš šikovný ruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Killer22 Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Taky doporucuji nechat stavajici, na tvym aute sedi super!!! ;) Jinak kara vymazlena feeeest... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Mišel: Ten výřez i koncovku jsem si nechával dělat v chlumeckém Laityngu, jsou fakt šikovní :) Já zase tak šikovnej nejsem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Vcera jsem zase projizdel net a nasel jsem nejaky auto, ktery to melo podobne jako ty, fakt bych to tak nechal, vypada to moc dobre :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Tak asi teda koncovka zůstane, protže jsem asi jedinej komu se to nezdá... :) Dneska v servisu proběhlo jarní snížení podvozku, fotky budou.... A taky už mám potažené ty sloupky introše, aby jste neřekli, že se flákám... ;) Jinak děkuju za kladné ohlasy, potěší to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Hynku, ono kolikrát lepší si to nechat udělat a mít to pěkně, než to zprasit doma a mlátit se pak do palice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Hmm, ja jeste snizovat nebudu, az nahodim letni kola, aby to melo ten spravny efekt ;) Ja se taky neflakam, nenechal jsem se zastrasit a letos posunu latku bilych Octavek zase dal... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 no doháje, to je paráda ty sloupky!! :) ;) ;) kolik to tak koštuje ta výměna pružin? :-D nebo co si tam vše měnil? Jsem zvědavej i na foto a o kolik si snižoval?? Kruci to bude něco. Ještě jedna otázečka - ty si stříkal masku do matu že? eodlupuje se to nějak ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 no doháje, to je paráda ty sloupky!! :) ;) ;) kolik to tak koštuje ta výměna pružin? :-D nebo co si tam vše měnil? Jsem zvědavej i na foto a o kolik si snižoval?? Kruci to bude něco. Ještě jedna otázečka - ty si stříkal masku do matu že? eodlupuje se to nějak ? Nene, já si nechávám jen vždycky stočit dolů podvozek na letní sezonu, mám stavitelnej. Dělají mi to ve Škoda servisu, mám tam kámoše servisáka, takže mu dám vždycky jen na pivko. O kolik je to přesně dole Ti nepovím, vzadu je to až dole, a vepředu tak 1 cm před koncem závïtu, aby neškrtal stabík o poloosu. Ale po městě musím jezdit jen v levém pruhu, v pravém v kolejích škrtám břichem a děsí to chodce :lool: Masku i zrcátka mi dělal lakýrník do černého lesku, zatím se to neodlupuje, sem tam někde je ale tečka od kamínku. Hmm, ja jeste snizovat nebudu, az nahodim letni kola, aby to melo ten spravny efekt Ja se taky neflakam, nenechal jsem se zastrasit a letos posunu latku bilych Octavek zase dal... :lool: Těším se na Tvé úpravy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 díky za infošku :) stavitelnej podvozek je bájo věc, tak snad máš pravdu a zima je pryč.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Já ted autem skoro nejezdím, takže mě ten sníh až tak netrápí, když tak pomůžu silničářům :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 ty sloupky paráda :) moc líbí ;) Kapličku na budík jsem taky přemejšlel zda udělat takhle s jedním napojením, ale pak mě napadla vyrianta co jsem udělal a přijde mi to hezčí. To bych ještě změnil ;) Jo a pozor, aby ti domeček s budíkem nezasahoval přes těsnění - sloupek je kousek schovanej pod ním - pozorníček ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 (upraveno) Tomas ek: No mě tam to napojení ani moc nevadí, sešívat jsem to právě nechtěl. Díky za radu na to umístění na sloupku, musím to pořádně vyměřit pak při instalaci :) Upraveno Leden 14, 2011 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak se Vám musím pochlubit s nějakýma novinkama. S kámošem jsme minulej týden konečně zapojili budík na turbo, všechno se povedlo, reaguje i na podsvit palubky, ale při jízdě ukazoval nějak málo tlaku. Tak jsem dosti znervozněl a volal jsem týpkovi, kterej mi dělal přestavbu turba. Tenhle týden jsem se za ním stavil na proměření VAGem za jízdy, a nakonec jsme zjistili, že je všechno ok a chyba je v ručním řízení a to konkrétně v potenciometru na ovládání plynu. Při plném plynu mi to na ruce dává jen 75 % :D , takže jezdím na spotřebu a na třičtvrtě plynu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 a co ti s tím budou dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 Pokud to půjde, tak se potenciometr jen sešteluje a nebo vymění. Jsem zvědavej jak to pak pojede na 100%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Hynku: máš to pěkně vymazlené! Rád jsem s Tebou pokecal.P.S a díky za ten odkaz na tu skupiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Roman: Pokec dobrej, příště leštíme stroje :) Tak budík je už v autě a minulý týden zase trochu hraní s 3M folií a polep ručního řízení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Jééé pánové vědět že máte scuka tak přijedu,protáhl bych saze v šedivce a pokecal bych,škodááá tak až bude leštění :) tak dejte vědět přifrčím na pokec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hynek: Budíky vážně super a to polepování..............oboje1***** 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 octa je velmi pekna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 snimam moj klobuk pred tebou, tvojou pracou a tvojou Octavkou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 No teda klobouk dolu to ti tiše závidim ten alcantrovej introš :) a co budeš předělávat i palubku??? nebo tu necháš tak jak je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Živočich 007: Tak na příště s Tebou počítáme a dám Ti vědět :) Sterny: Nene palubka zůstane tak jak je Díky za pochvaly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 doufám že až budete mít sraz příště tak já budu mít volno a dorazím za Váma s živočichem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Já dorazím taky, mám do do Hradce kousek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.