Přejít na obsah

Babitchka TDI

Hynek

Doporučené příspěvky

Tak asi teda koncovka zůstane, protže jsem asi jedinej komu se to nezdá... :)

Dneska v servisu proběhlo jarní snížení podvozku, fotky budou....

A taky už mám potažené ty sloupky introše, aby jste neřekli, že se flákám... ;)

Jinak děkuju za kladné ohlasy, potěší to ;)

post-163-1295003992_thumb.jpg

post-163-1295004006_thumb.jpg

post-163-1295004017_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no doháje, to je paráda ty sloupky!! :) ;) ;)

kolik to tak koštuje ta výměna pružin? :-D nebo co si tam vše měnil? Jsem zvědavej i na foto a o kolik si snižoval?? Kruci to bude něco.

Ještě jedna otázečka - ty si stříkal masku do matu že? eodlupuje se to nějak ?

Odkaz ke komentáři
no doháje, to je paráda ty sloupky!! :) ;) ;)

kolik to tak koštuje ta výměna pružin? :-D nebo co si tam vše měnil? Jsem zvědavej i na foto a o kolik si snižoval?? Kruci to bude něco.

Ještě jedna otázečka - ty si stříkal masku do matu že? eodlupuje se to nějak ?

Nene, já si nechávám jen vždycky stočit dolů podvozek na letní sezonu, mám stavitelnej.

Dělají mi to ve Škoda servisu, mám tam kámoše servisáka, takže mu dám vždycky jen na pivko.

O kolik je to přesně dole Ti nepovím, vzadu je to až dole, a vepředu tak 1 cm před koncem závïtu, aby neškrtal stabík o poloosu.

Ale po městě musím jezdit jen v levém pruhu, v pravém v kolejích škrtám břichem a děsí to chodce :lool:

Masku i zrcátka mi dělal lakýrník do černého lesku, zatím se to neodlupuje, sem tam někde je ale tečka od kamínku.

Hmm, ja jeste snizovat nebudu, az nahodim letni kola, aby to melo ten spravny efekt :lol: Ja se taky neflakam, nenechal jsem se zastrasit a letos posunu latku bilych Octavek zase dal... :lool:

Těším se na Tvé úpravy ;)

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

ty sloupky paráda :) moc líbí ;)

Kapličku na budík jsem taky přemejšlel zda udělat takhle s jedním napojením, ale pak mě napadla vyrianta co jsem udělal a přijde mi to hezčí.

To bych ještě změnil ;)

Jo a pozor, aby ti domeček s budíkem nezasahoval přes těsnění - sloupek je kousek schovanej pod ním - pozorníček ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak se Vám musím pochlubit s nějakýma novinkama. S kámošem jsme minulej týden konečně zapojili budík na turbo, všechno se povedlo,

reaguje i na podsvit palubky, ale při jízdě ukazoval nějak málo tlaku.

Tak jsem dosti znervozněl a volal jsem týpkovi, kterej mi dělal přestavbu turba. Tenhle týden jsem se za ním stavil na proměření VAGem za jízdy,

a nakonec jsme zjistili, že je všechno ok a chyba je v ručním řízení a to konkrétně v potenciometru na ovládání plynu.

Při plném plynu mi to na ruce dává jen 75 % :D , takže jezdím na spotřebu a na třičtvrtě plynu ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...