Libor F. Odesláno Březen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Myslím, že ani na STK nebude problém, svítí to jak má, tak proč by se v tom měli vrtat. Zatím mám s STK zkušenosti dobré, jen na jedné jsem je nemohl ukecat kvůli předním zatmaveným oknům, mám tam 35%, tak jezdím jinde, kde to jde vyřešit dohodou. V nejhorším si půjčím světla (třeba od Martina :)) a zajedu na STK, výměna světel je otázka 5 minut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Jj, tak jsem to myslel, že není problém si je půjčit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 Díky za nabídku, myslím, že to fakt nebude potřeba. Včera jsem ještě dělal pokus s tou kyselinou. Nakonec asi funguje, ale je potřeba natřít ten díl jen čistou 30% HCl nechat to působit cca 2-3 hodiny, pak ten chrom sám zmizne a zůstane nepoškozený plast. Do úpravy se ale pustím až příští víkend, teď bych to nestíhal. Možná ani nebudu musat ten vnitřek lakovat, možná bude ten plast hezký i nenalakovaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 24, 2013 Sdílet Odesláno Březen 24, 2013 to neni spatny napad!On je vlastne cerny kdyz zmizne ten chrom ze? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Ten plast pod tím je černý a lesklý, myslím, že to bude vypadat fakt dobře. Docela dost se na to těším, bude to zase něco jiného, dost to změní vzhled auta a stát to bude jen práci a cca 75,- Kč za kyselinu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Budeš nechávat chrom obrouček čočky a nápis octavia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Nápis octavia nechám v chromu, ale zkusím si na tom náhradním takovou úpravu, že ten text vybarvím na černo a pak ještě jednu variantu, kdy bude text chromovaný a zbytek černý. Ale tento díl je z bílého plastu, takže by se to muselo stříknout. O tom zvýraznění čočky jsem taky přemýšlel, ale nemám xenony, takže ten obrouček kolem čočky je součástí toho ostatního chromovaného plastu, kdežto u xenonů je samostatně. Možná to ale nějak tak udělám, aby tam trochu chromu zůstalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Díky za nabídku, myslím, že to fakt nebude potřeba. Včera jsem ještě dělal pokus s tou kyselinou. Nakonec asi funguje, ale je potřeba natřít ten díl jen čistou 30% HCl nechat to působit cca 2-3 hodiny, pak ten chrom sám zmizne a zůstane nepoškozený plast. přesně tak, pokud jen natíráš, tak asi naplno kyselinu, pokud chceš kompletně dolů, tak jedna k jedný s peroxidem, a nechat to být - tedy vařit ...... ještě zkusit určité části chromu zalepit a ponořit, pod tím zalepením by to mělo zůstat, foto znaku VW z masky po uvaření :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 jj, zkoušel jsem část zalepit, ale musí se to izolepou, ta klasická maskovací papírová páska je logicky naprd, promočí se. Už se těším na víkend. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 25, 2013 Sdílet Odesláno Březen 25, 2013 Liborku pak se stavim kouknout a udelam to taky! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 jasně, klidně se pak stav, ukážu ti jak na to Včera jsem ještě zkusil vybarvit písmenka v nápisu Octavia, bude to moc pěkné. Vybarvoval jsem to něčím jako lak na nehty, ale je to namíchané v lakovně a mám to na drobné retuše od kamínků. Foto je z mobilu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 Ty jsi teda hracicka Tesim se na final verzi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 26, 2013 Sdílet Odesláno Březen 26, 2013 tak ten cerny napis Octavia bude hodne libivej!Zvyrazni to bo tak normalne to nejde vydet a tak to bude vydet aj za jizdy!Chvalim!Tesim se jak to uvidim nazivo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Teď mám dilema, jestli to mám stříknout nebo ne. Bavil jsem se s Dekem, že by ten plast mohl na slunci začít flekatět a to bych nerad, nechce se mi to pak znovu rozdělávat. Co si o tom myslíte? A co lakování? Měl bych to případně nejdříve stříknout základem na plasty a pak černou metalízou a pak čirým? Nebude stačit jen tou metalízou? Nemusí se mi to moc lesknout a mechanicky namáhané to nebude, bude se to jen hřát od slunce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 A co to nastrikat tim cernym plastidipem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Libor rikal, ze chce cernou lesklou ne. Plastidip je matny a i kdyz pres nej das plastidip lak, tak to neni jako normal lak, coz je skoda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 plasty dip je dobra jako ochrona neni tak vymakany jak folie a nema takove moznosti a barvy jako folie ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Ale zase jde lepe dolu jak folie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 No to bych nerek :-D :-D Ale hlavne to neponici tak lak jak folie! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 jasne, neponici,ale uz jsem videl kola po plastidipu, kdy to rozezralo lak....plastidip sundas lehce (pro kazdeho je lehce jinak), ale musi byt dostatecna vrstva, ne jen jedna, dve lehke vrstvicky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 jo to vim ze jak to striknes lehce tak to jde spatne ale jak das vic vrstev treba 5-6 tak to jde dobre ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Me slo hlavne o to ze by Libor nemusel sundavat ten chrom ale fouknul to pres nej... Kdyby to bylo na prd tak to sloupne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Díky všem, že mi pomáháte. Od včerejška řeším ta světla. Postup celé úpravy popíšu, až to bude hotové. Momentálně mám sundaný chrom a to kompletně, protože kyselina se nedala uhlídat. Chtěl jsem nechat chrom pod blinkrem. Teď jsou dvě možnosti: 1. nechat to pod blinkrem černé (viz foto) nebo 2. stříknout to tam. Koupil jsem chrom ve spreji, ale nikdy jsem s ním nestříkal a nemám tedy zkušenosti. Hlavně mě zajímá, jestli tam ten lak vydrží, jestli to ta žárovka nějak nenahřeje a pak se to sloupe. Pokud bych nechal blinkr černý, tak bude to svítit dostatečně? (vyzkouším až zítra, dnes tady máme 40cm sněhu a fujavici) A jak se vám to líbí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 (upraveno) Podle mě to nemá chybu, jsi borec :palec:. Ty máš SPZku taky přilepenou viď? Právě to teď řeším, doporučil by si mi to nebo bych ji měl radši přišroubovat? Upraveno Březen 31, 2013 uživatelem boukic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michalRS2 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Vypada to moc pekne. Asi bych to nechal tak jak to mas ted. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Klobouk dolů Libore, vypadá to luxusně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 pls cims to rezal... necim jako je toto??? http://www.strojnivybaveni.cz/multifunkcni-pila-bosch-gop-250-ce-l-boxx/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 Luxus nechal bych to cerne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 je to pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 31, 2013 Sdílet Odesláno Březen 31, 2013 No tak to je mooooooc pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.