Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Taky jsem se rozhodl pro celou černou. Milotec ale pro Fl masku nevyrábí, jinak bych si ji možná koupil. Zase takhle ale budu mít originál a taky mě to bude více těšit, když si to udělám sám. Bez znaku to bude opravdu vypadat agresivněji. Ještě možná nalepím na masku na místo, kde je znak RS, logo z Fabie Sportline, ať to trochu oživím. Myslím, že trochu sportline to moje auto je. :P

post-507-1259490124_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Taky jsem se rozhodl pro celou černou. Milotec ale pro Fl masku nevyrábí, jinak bych si ji možná koupil. Zase takhle ale budu mít originál a taky mě to bude více těšit, když si to udělám sám. Bez znaku to bude opravdu vypadat agresivněji. Ještě možná nalepím na masku na místo, kde je znak RS, logo z Fabie Sportline, ať to trochu oživím. Myslím, že trochu sportline to moje auto je. :P

jakto že ne?

post-593-1259500415.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdeno77, no jo, tak to teda asi dělají, ale na českých stránkách to nemají, jen na německých. Ale to je jedno, já to budu mít po svém a taky levněji, i když tedy s vynaloženým úsilím.

Jardo, myslel jsem si, že se ti to bude líbit, přijedu se pak pochlubit. Kolik by mě u tebe stálo to nastříkání?

Odkaz ke komentáři

to je z českych stranek,http://www.milotec.net/maska-milotec-s-cernou-mrizkou-skoda-octavia-ii-facelift.htm ale jasně,levnejši to určite je.ja sem taky chtel davat ten znak pryč,ale lakoši mi řikali ze že to zatmelene muže časem praskat,tak sem to rači nechal tak.ale jinak je ta maska super zas naky original,než to někdo okopiruje.Moje uprava přednich spodnich plastu se moc nelibila,tak doucham že budu jediny :P

post-593-1259516720_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
to je z českych stranek,http://www.milotec.net/maska-milotec-s-cernou-mrizkou-skoda-octavia-ii-facelift.htm ale jasně,levnejši to určite je.ja sem taky chtel davat ten znak pryč,ale lakoši mi řikali ze že to zatmelene muže časem praskat,tak sem to rači nechal tak.ale jinak je ta maska super zas naky original,než to někdo okopiruje.Moje uprava přednich spodnich plastu se moc nelibila,tak doucham že budu jediny :P

Tak to jsem nějak přehlídl, když jsem to nedávno hledal. S tím zatmelením si fakt musím dát pozor, musím to nějak vyztužit, teď jak se snažím napasovat tam nějak tu plástev, tak mi to v tom spoji prasklo, tak to zpevním s pomocí lepidla a nějaké kovové destičky nebo něčeho.

Tvoje úprava plastů mi popravdě taky moc nesedí. Ty plasty nejsou samy o sobě moc hezké, jsou moc členité a tak to tou světlou barvou ještě více vyniklo. Možná nějaké jednodušeji tvarované by byly fajn, ale spíše bych to vrátil zpátky na černo. Já si vždycky zkouším úpravu nejdříve v počítači, a když se mi to pak líbí, tak to udělám i ve skutečnosti.

Odkaz ke komentáři

Tavnou pistoli nemám, ale je to dobrý nápad, možná jsem ji mohl použít i na to vytváření chybějící části, co jsem ji musel odřezat. Doma už mám připravené kovové výztuhy, které dovnitř přilepím epoxidovým lepidlem, to by mělo držet. Už mám na 95% připevněnou plástev, ještě pár místeček musím upilovat, aby to přesně paslo.

Červený pásek kolem dokola by nemusel vypadat špatně, chtěl jsem ho i do spodní mřížky v nárazníku, ale z čeho ho mám udělat?

Odkaz ke komentáři
Možná jo, viděl jsem i červené pásky, ale co si pamatuju, tak ten plast byl docela tvrdý a špatně se to ohýbalo. Nejdříve dokončím tu mřížku a pak ji možná budu dolaďovat. Ale zase to nechci nějak přeplácat, v jednoduchosti je krása.

Kamos tu chrompasku krasne ohl, kdyz se nahrala... jestli teda myslis to same, akorat v cervene barve...

Odkaz ke komentáři

Jo, myslím tu chrom pásku ale v červené. S fénem by to možná mohlo jít. Až budu mít tu masku, tak tu pásku koupím. Není to drahé a dá se to případně odlepit, kdyby se mi to nepovedlo nebo nelíbilo.

Masku jsem koupil v prodejně sportovních doplňků v Ostravě-Vítkovicích (www), stála 320,-. Sorry, ale do toho kšeftu nejdu, je to práce na hodně hodin a to bys mě nezaplatil, navíc jsem to dělal pro své auto a k tomu mám prostě vztah. A jak psal Romario, se svým autem se rád mazlím. Naštěstí Lucka na to auto nežárlí, snažím se s ním mazlit, když není doma, takže co oko nevidí, srdce nebolí. Docla žárlila na dovolené, když jsem co chvíli zastavoval a fotil auto. ;)

Kully, dát jen tu plástev asi nebude snadné, musel jsem brousit i část toho chromového rámečku, protože jsou tam nevzhledné výstupky, které by byly vidět, když se odřežou ta žebra.

Jardo, díky za zeptání i pochvalu.

Odkaz ke komentáři

S tim kseftem jsem to nemyslel vazne. Je mi jasne, ze bys tolik casu a namahy nevenoval pro cizi auto. Ja osobne bych si nejradsi koupil original RS-P masku, ale je jasne, ze ji nesezenu. Tak mi nezbyva nez si to udelat sam. Pockam jak bude vypadat ta tva maska a pak se rozhodnu jestli ma cenu se do toho poustet nebo ne :)

Stejne bych si asi ani nenechal tu masku od nikoho delat (bud bych si ji uz koupil hotovou - ale ta se neprodava) a nebo bych se do toho pustil radeji sam ikdyz by s tim bylo hodne prace, ale kdyz se vysledek podari, tak je to k nezaplaceni :smich:

Odkaz ke komentáři

Drastys, čau, nesleduju, u Sparu stojím denně, mám tam prodejnu s počítači hned u vchodu, tak se příště stav. :)

Kully, sám bych taky své auto k takovému domácímu kutění nesvěřil. Sám jsem zvědavý, jak to nakonec dopadne, ale vypadá to dobře, už to skoro je. Maska už je vyztužená, ještě jsem trochu poupravil nepřesnosti v broušení, už jsem vystříhal a napasoval tu plástev, takže teď už se chystám na plnič a pak na lak, nemůžu se dočkat.

Odkaz ke komentáři

Uvažoval jsem o mračítkách a někdy možné výměně RS nárazníku a snížení a 18" kolech. Když jsem se pak pustil do kutění, začalo mě to bavit a dělám i to co teď. Myslím, že černá se hodí jak na limuzínu, tak i na sporťáka, ale je pravda, že na takové žluté ten agresivní RS nárazník razí už z dálky. Černá barva se mi vždycky líbila, ale netroufal jsem si na ní kvůli tomu, že jsem slyšel, že se strašně špiní. Je to pravda, ale není to tak strašné, a když se auto umyje a naleští, tak je to paráda.

Tady je jedna fotka z jedné z posledních fází před nástřikem. Výztuhy jsem udělal kovové a do zakroužkovaného místa jsem dal ocelové tyčinky, které jsem zalil epoxidovým lepidle. Vypadá to, že to bude držet.

post-507-1259738793_thumb.jpg

post-507-1259738799_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...