tvit33 Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Ahoj kluci. Koupili jsme 2.0 TDI 16V a při rozjezdu v nízkých otáčkách se objevuje jemný pískot. Vypadá to jako turbo. Slyšel jsem, že tyto motory to mají všechny ??? Co vy na to ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Pokud piska turbo tak vetsinou piska hlasiteji ve vyssich otackach ne jen na rozjezdu. Osobne si myslim ze to turbo nebude. Me piska ccca od 1500 otacek vysse. Jinak turba piskaji vsem TDIckum. Piska ti to jen v rozmezi urcitejch otacek, pripadne jen studeny ci zahraty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 to sa objavuje pri preraďovaní, keď je motor ešte studený, ale môže to byť aj turbo, keď je chladné tak píska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tvit33 Odesláno Leden 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 když je studený motor tak je to hlasitější. Pískání se objevuje do 1800 otáček. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Leden 9, 2011 Sdílet Odesláno Leden 9, 2011 Určite by to nemala byť závada, ja to počujem od začiatku a všetko v pohode a je to asi v takých otáčkach ako popisuješ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Leden 10, 2011 Sdílet Odesláno Leden 10, 2011 Určite by to nemala byť závada, ja to počujem od začiatku a všetko v pohode a je to asi v takých otáčkach ako popisuješ. Přesně tak,mě to dělá taky od začátku.Nechal sem si ho změřit a tlačí jak má,tak že to neřeším.Někomu se to dokonce líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepe.lilly Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 ahoj kluci, kde si můžu nechat změřit turbo a kolik to cca stojí? mám ten samý ,,problém" jako tvit33 - při rozjezdech slyším slabé pískání... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Majsi Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Zdravim mam takovy problem při otačkach 1500 až 1600 a pusteni nohy z pedalu clysim intenzivni piskani ktere konci tak cca pri 1400 nevim jestli to je v sani nebo mi saje nejaky falesny vzduch jsem bezradny turbo to neni to piska pri zaberu a to nepiska vubec nic stve mne to hodne jde to moc slyset a kazdy se mne na to pta neni to podle mne normalni je to hodne hlucne jak za studena tak za tepla dekuju moc........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Prosinec 19, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2011 Chodí ti dobře regulace turba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
9donald9 Odesláno Červen 28, 2012 Sdílet Odesláno Červen 28, 2012 to piskanie robi aj mne, osobne sa mi to lubi, ale ak to tak nema byt tak to je zle. Kde si dam alebo viem zmerat turbo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 Mi to sice nepíská, ale spíš houká. Dělá to od volnoběžných otáček nahoru tak do 1800 - 2000 ot. i při klesání směrem dolu k volnoběhu. Na stránkách Cimbu Autosport jsem k tomu našel tento článek : http://www.cimbu.cz/?page=whole&lng=cze&chip=&item=13 Jen jsem se nikde nedopídil následnou životnost. A co jsem si všiml tak takto houká spousta O2, Audi A4,A6 i Passaty. Ve Škodovce nic nenamítali, že to je jen hlučnější, pro turbo po 100tis. celkem normání a může najezdit klidně i dalších 200tis. při dodržené ůdržbě a servise. Tak nevím co tam hrozí nebo nehrozí. Jinak nijak při vytáčení nepíská, nehlučí a táhne jak má - já se k němu chovám jak člověk (turbo dochlazuju, olej a filtry po 15ti tisících, nevytáčím jak někteří magoři - neustále pod plným turbem). Známému takto houká od 50ti tisíc a má už 170 tis. bez problémů na stejném BKD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Se "sanitkou" jezdíme skoro všichni. Nech to a uvidíš... Nebo se ti to chce měnit s tou investicí "jen kdyby něco pro jistotu?" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Taky jezdím se sanitkou, to co tomu dávám, je pravidelnej olej od 10-15tis 5w-30 helix všechny filtry, olej, vzduch, piláč, nafták, (všechno měním sám) nechávám zahřát, a nechávám dochladit, a samozřejmě nejen abych předešel nouzáku :lool:, tak tomu nakládám, a houká a houká, na jaře přijde hybrid se softem a bude po problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Při koupi mojí ojetiny taky houkalo, tak jsem preventivně vyměnil a nové začlo po čase taky mírně houkat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.