Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Pokud piska turbo tak vetsinou piska hlasiteji ve vyssich otackach ne jen na rozjezdu. Osobne si myslim ze to turbo nebude. Me piska ccca od 1500 otacek vysse. Jinak turba piskaji vsem TDIckum.

Piska ti to jen v rozmezi urcitejch otacek, pripadne jen studeny ci zahraty?

Odkaz ke komentáři
Určite by to nemala byť závada, ja to počujem od začiatku a všetko v pohode a je to asi v takých otáčkach ako popisuješ.

Přesně tak,mě to dělá taky od začátku.Nechal sem si ho změřit a tlačí jak má,tak že to neřeším.Někomu se to dokonce líbí.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Zdravim mam takovy problem při otačkach 1500 až 1600 a pusteni nohy z pedalu clysim intenzivni piskani ktere konci tak cca pri 1400 nevim jestli to je v sani nebo mi saje nejaky falesny vzduch jsem bezradny turbo to neni to piska pri zaberu a to nepiska vubec nic stve mne to hodne jde to moc slyset a kazdy se mne na to pta neni to podle mne normalni je to hodne hlucne jak za studena tak za tepla dekuju moc........

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 5 měsíců později...

Mi to sice nepíská, ale spíš houká. Dělá to od volnoběžných otáček nahoru tak do 1800 - 2000 ot. i při klesání směrem dolu k volnoběhu. Na stránkách Cimbu Autosport jsem k tomu našel tento článek : http://www.cimbu.cz/?page=whole&lng=cze&chip=&item=13

Jen jsem se nikde nedopídil následnou životnost. A co jsem si všiml tak takto houká spousta O2, Audi A4,A6 i Passaty.

Ve Škodovce nic nenamítali, že to je jen hlučnější, pro turbo po 100tis. celkem normání a může najezdit klidně i dalších 200tis. při dodržené ůdržbě a servise. Tak nevím co tam hrozí nebo nehrozí. Jinak nijak při vytáčení nepíská, nehlučí a táhne jak má - já se k němu chovám jak člověk (turbo dochlazuju, olej a filtry po 15ti tisících, nevytáčím jak někteří magoři - neustále pod plným turbem). Známému takto houká od 50ti tisíc a má už 170 tis. bez problémů na stejném BKD.

Odkaz ke komentáři

Taky jezdím se sanitkou, to co tomu dávám, je pravidelnej olej od 10-15tis 5w-30 helix všechny filtry, olej, vzduch, piláč, nafták, (všechno měním sám) nechávám zahřát, a nechávám dochladit, a samozřejmě nejen abych předešel nouzáku :lool:, tak tomu nakládám, a houká a houká, na jaře přijde hybrid se softem a bude po problému. :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...