Přejít na obsah

Fitcentrum

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

zabiak: pořád ne... třebá začal loni v listopadu, chodim 3x týdně. omezil jsem pívec skoro o 80% malinko jsem pozměnil stravování... předtím jsem vážil cca 60 kg (něco jak Romariooo za mlada :lool: ) teď mám 66...67 mám menší bierceps, přítule tvrdí, že roste pekáč buchet, potom zjišťuji, že se mi scvrkávaj trička... možná i trenky :smich: B)

mám na mysli to, že když člověk chce něco pro sebe dělat, tak to jde :palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Nato abys vypadal brutal ti posilka,strava a spanek stacit nebudou! :-D je tam trosku jinej doplnek! ;-) Ted uz 3tydny cvicim a pecka! ;-) pas sel trochu dolu,v oblasti ramen,rukou a prsou jsem zmohutnel!Ono je fakt ze si to ty svaly pamatují ;-) ale už to nehrotím jak dříve!Ono dělat ten sport závodně a cvičit jen tak pro radost je rozdílné!Já si to zkusil 3roky a pecka ale pak přišli na řadu anabola tak jsem s tim sekl!Ale byl jsem ve fitku 7dní v týdnu!!A když dodržuješ stravu a spánek tak to parádně poste a síla jde nahoru! ;-) Ale bavilo mě to!Moje první závody a vyhrál jsem 3místo v ČR ;-) byl jsem rád a každý rok co jsem se připravoval na závody člověk vypadal lépe a lépe,to se mi hodně líbilo ale ty diety a peněz co to vše stojí je masakr :-D ještě že mě naší sponzorovali :-D

Odkaz ke komentáři

Tak, tak taky nejsem pro tyto pomucky....

Jinak anektoda za posledni pul rok ca. 10 kg, davam vice pozor na stravu vyvaruju se hlavne zbytecnych dessertu atd, zadny tlaskani v noci, preavidelny jezeni ca. 5-6x dene, a samozrejmne pravidelny fitko.

Kaslu uz na princip prez zimu nazrat a udelat vah a na leto definovat, trenuju poctive a na to jsem pisny, samozrejmne nejsem spokojen ale vazim 90 kg a troufnu si rict ze je to dost atleticky. Posledni dobu beru akorat k shakum, creatinovou-combi s l-gltuaminem a taurinem. A docela fajn.

Presne jak pise roman, chce to hlavne chtit a trochu disciplinu :palec:

Odkaz ke komentáři

ve druháku sem hodil celý rok do posilky ,lehce sem nabral vyrýsoval a najednou baba a z fitkem konec :wallbash: po matuře práce po čase lechce narostlo břicho a cejtil sem se furt unavenej tak sem řekl a konec!!a teď v lednu je tomu rok co zase chodím do posilky a pohoda břicho dole ruce hrudník záda zmohutněno , do teď sem žádný přípravek nebral ale podlehnul sem tomu těď beru BCAA a 50% protejnovej drink a musím říct že super

moje strava je že pres den jím vybírám si spíš bílkovinové věci a dělám si svuj koktej 250g beztučního tvarohu,3vejce,granko a odtučněné mléko ,ten protejn si dám 2do týdne jenom ale BCAA beru pokaždý před tréninkem a po

nechci žádný extrém takže neblázním

chodím 4x do týdne :)

Upraveno uživatelem ciimaa
Odkaz ke komentáři

Nevím no, já se snažím chodit 2x týdně, i když občas mi do toho taky něco vleze třeba nemoc..a o víkendu si občas zacvičím doma činky, kliky, sedy lehy.. Chodím od minulého března. Takže to, už bude skoro rok. Jako cejtím se dobře, sílu taky mám, progres je znát na váze, kterou zvedám. Moje váha se skoro nezměnila, trošku jsem zhubl cca 5kg.

Změnil jsem jídelníček, hranolky skoro vůbec (dříve několikrát týdně), chipsy které jsem jedl skoro každý večer u tv max 2do měsíce, pil jsem 2litry coly denně, teď piju jedině vodu a čaj. Ono na tohle vzniká docela závislost, ale jakmile přestanete dáte si po dlouhé dobře tak zjistíte, že vám to ani moc nechutná. :lool: K snídani jím sojové rohlíky + sejra nebo šunku a občas banán když je, pak se snažím jíst jogurty..

Ale, že bych vypadal jak na tom videu se říct nedá :lol: Když se zatnu, tak je to dobrý, ale povolený mám trošku břicho svěšené :lool:. Ale ono se to podá, nikdy jsem necvičil, takže to roste hůře. Snažím se třeba i při sezení u počítače břicho zapínat. A taky je teď hodně stresu takže to tomu taky nepřidá.

Teď mě sere, že jsem byl týden menocný, teď mám týden kdy se můžu trošku namakat a pak budu muset dát 14 pauzu kvůli trepanobiopsii, tak se bojím, že to zvadne. :lool:

Jinak to jedu čistě, žádné nápoje, pilulky, kreatin nic. :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ja cetl nekde ze ve filmu Rocky 4 vážil 79 kg při výšce 175 cm.

V takovéto kondici měl pouhé 4% tuku (účastníci kulturistických soutěžích mívají 4 - 8 % tělesného tuku, při této kondici dokonce hrozí selhání některých orgánů.

Jak ale vidim ty videa,zasnu ze ho neboli lokty a klouby v tom veku .

Je borec :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...