Jump to content

Fitcentrum

Guest houmik

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Máme ve fitku klimu, ale stejně tam bývá hnusně. Každopádně teplo mě neodradí. 8-) Včera jsem jel s kamarádem jeho oblíbený HIIT trénink (trénuje na Spartan Race, který hodlám taky absolvovat). Dvacet minut intenzivního cvičení. Po této chvíli, navíc v tom teple, durch propocenej a chvílema jsem myslel, že vrhnu. :D

Taky me ty vedra neodradi, ba naopak, v tech vedrech nach tam je jen par vernych :)

Ale je to o grcku i mimo to vedro no, kdyz se to jezdi se sparingem do mrtva :D

Je lepší to nechat "uzrát", ať pak nejsou problémy. Zvlášť, když jde o záda. :) Jinak tři týdny je doba, hlavně jestli už si v pohodě. :palec:
Díky. :) Bude to o něco pomalejší, mám několik trhlin na nohách, rukách, břiše, pohmožděniny na celým těle... Podezření na natrženej stehenní sval se naštěstí nepotvrdilo. Ve špitále jsem být nechtěl, takže každej druhej den mě musí vozit na převazy. A díky bohu za helmu, nechápu, jak někdo může jezdit bez ní. Ale za vším hledej to pozitivní - zážitek na celej život. :D Stalo se to v docela nepřístupným terénu, takže pro mě byli hasiči, kteří mě pak předávali do péče zdravotníkům. Fakt respekt těm chlapům... :palec:

Si blázen..takový adrenalin už by byl pro mě moc :) snad už jsem v pohodě.Bolest při cvičení necítím. Uvidíme,jak začneme postupně navyšovat zátěž i dobu tréninku. Zatím jedu jen s osou bez závaží a trénink max.hodinu.

A ta helma je snad při takovém sportu i povinnost ne?Rozumný člověk bez toho snad ani nevyjede.Leda že by mu vadilo,že je zdravý...

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Scitec nutrition protein delite - ten si dava polovicka po cvicku a chutna fakt neuveritelne, ale ma to jen 63g bilkovin, 20g sacharidu, ale chuta fakt mazec, ja si nekdy primichnu jen malinko do svyho a razem chut uplne jinde.

z 80+ proteinu bych za sebe doporucil nitro gold pro enzy fusion od Biotech

Survival ultra speed není špatnej, taky CFM od PROM- IN vanilka, pistácie, brusinka, banán chutnají dobře, všeobecně proteiny více bílkovin méně cukru budou chuťově slabší. Já si teď koupil od extrifitu Super hydro 80 DH 32 a je to mazec, krásně hořký až nakyslý příjemná změna proti těm slaďákům

Edited by Miles

Prom-IN Essential Pure CFM 80

velmi dobře se rozpustí a chutná skvělě , vyzkoušeno pistacie fakt lahoda mňam ,kámoš co necvičí tak to oděmě furt chtěl pít :D teď mám brusinku a taky dobrá

http://shop.kulturistika.com/sportovni-vyziva/prom-in-essential-pure-cfm-80/?ms_id=123

ještě mám od této značky taky třídu Essential BCAA Synergy ochucený taky paráda

vyzkoušen pomeranč a teď meloun a obojí pecka :)

http://shop.kulturistika.com/sportovni-vyziva/prom-in-bcaa-synergy/?ms_id=123

• 3 weeks later...