radar19 Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 (upraveno) Zdravím vás, pročítal jsem tady podobná témata, jak nefungujou zámky, ale nikde jsem nenašel, to co se děje mě. Z ničehož nic se přestali odemykat zadní pravé dveře. Ale když je chci otevřít zevnitř, tak je při táhnutí páčky cítit odpor. A ikdyž je páčka nadoraz a vylezlý čudlík tak nejdou otevřít. Jakmile se páčka pustí tak čudlík zaleze.Prostě se semnou něco přetahuje. :lool: Může to dělat centrál nebo mám také zaseklý zámek? Byl jsem před čtyřma dněma v myčce. Ale to asi nebude příčina. Při zamčení auta dioda ve dveřích řidiče nebliká. VAG píše : 00931 - zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 27-00 - neverohodny signal Díky za rady Tak jsem to vyřešil. Překlesaný drát v přechodce. Prosím o smazání příspěvku. Upraveno Únor 8, 2011 uživatelem radar19 0 Citovat Odkaz ke komentáři
redO1 Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Zdravím vás, pročítal jsem tady podobná témata, jak nefungujou zámky, ale nikde jsem nenašel, to co se děje mě. Z ničehož nic se přestali odemykat zadní pravé dveře. Ale když je chci otevřít zevnitř, tak je při táhnutí páčky cítit odpor. A ikdyž je páčka nadoraz a vylezlý čudlík tak nejdou otevřít. Jakmile se páčka pustí tak čudlík zaleze.Prostě se semnou něco přetahuje. :lool: Může to dělat centrál nebo mám také zaseklý zámek? Byl jsem před čtyřma dněma v myčce. Ale to asi nebude příčina. Při zamčení auta dioda ve dveřích řidiče nebliká. VAG píše : 00931 - zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 27-00 - neverohodny signal Díky za rady Tak jsem to vyřešil. Překlesaný drát v přechodce. Prosím o smazání příspěvku. Ahoj má ten samý problém mohl by jsi prosím napsat kde najdu drát který jsi měl špatný? Dveře mi nejdou otevřít ani zvenku ani zevnitř. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kamet Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 Ahoj. Tak tohle se mi stalo také. Známý poradil: Oddělat vše co jde, "odsekat" zámek a dát nový takže, budu kupovat jiný zámek a budu "sekat". Dveře za spolujezdcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 Podívej se první do průchodky mezi karoserií a dveřmi. Může tam být jen zlomený drát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepamitas Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Tak to se mi asi stalo to stejné.. Jen by mě zajímalo, ajk mám ty dveře otevřít a nezničit vše vevnitř, protože když jsou zamčené a nehne s nima nic, tak těžko zkontroluju řechodku a dráty v nich.. Díky za inspiraci a rady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 otvor prave predne dvere a mas volnu prechodku, pripadne odmontuj spodny kryt B stlpiku vedla sedacky, horsie by to bolo u prednych dveri 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 2, 2012 Sdílet Odesláno Leden 2, 2012 K čemu je vůbec ta červená kontrolka? Mě se rozbliká vždycky až když několikrát za sebou zamknu. A neodemikájí se mi levý zadní dveře. Ale stačí znovu odemknout a v pohodě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Když ledka bliká, tak to signalizuje stav, kdy je auto zamčený a nejde ani zevnitř kličkou otevřít (má to být znesnadnění situace zlodějům co se dostanou nějak dovnitř kabiny). Ten stav se dá vypnout tak, že do několika vteřin po zamčení ještě jednou zamkneš - ledka nebliká a dveře jdou zevnitř kličkou otevřít (to je pro případy, kdy zamkneš auto, ale uvnitř necháváš nějaké osoby - v případě nouze mohou ven, jinak jsou v pasti!) B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 3, 2012 Sdílet Odesláno Leden 3, 2012 Jednou zamknu a nic. Rozbliká se někdy po druhým ale taky až třeba po šestým zamknutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 tak mas potom v niektorom zamku chybny mikrospinac, po vymene by to malo byt OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 No je pravda, že pravý zadní dveře špatně odmykají. Kde ten mikrospínač najdu? Případně číslo dílu by bylo milé Je to toto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 ano, je to on, najdes ho na zamku, takze tapacir z dveri dole a zamok von... potrebujes tisichran M8 na povolenie srobov, ktore drzia zamok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 otvor prave predne dvere a mas volnu prechodku, pripadne odmontuj spodny kryt B stlpiku vedla sedacky, horsie by to bolo u prednych dveri Obnovuju tohle téma .. No a když není chyba v kabeláží v průchodce a zadní dveře nejdou otevřít , tak jak je jinak rozeberu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Leden 5, 2012 Sdílet Odesláno Leden 5, 2012 Lukas: skrutky su po obvode tapaciru, musis dat prec zadne sedacky, aspon vrchny diel aby si sa k nim lepsie dostal... je tam blby pristup ale na vyber velmi nemas... vyskusal si uz vsetky metody otvarania dveri so zaseknutym zamkom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Leden 6, 2012 Sdílet Odesláno Leden 6, 2012 Stalo se to švárovi na jeho O1 , ještě jsem to neviděl , jen mi to volal. Jaké jsou všechny metody ? Říkal , že to nejde otevřít ani zevnitř ani z venku a že mu to ještě houká. Nevím jestli když má odemčené či zamčené auto . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardkon Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 Zdravím vás, pročítal jsem tady podobná témata, jak nefungujou zámky, ale nikde jsem nenašel, to co se děje mě. Z ničehož nic se přestali odemykat zadní pravé dveře. Ale když je chci otevřít zevnitř, tak je při táhnutí páčky cítit odpor. A ikdyž je páčka nadoraz a vylezlý čudlík tak nejdou otevřít. Jakmile se páčka pustí tak čudlík zaleze.Prostě se semnou něco přetahuje. Může to dělat centrál nebo mám také zaseklý zámek? Byl jsem před čtyřma dněma v myčce. Ale to asi nebude příčina. Při zamčení auta dioda ve dveřích řidiče nebliká. VAG píše : 00931 - zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 27-00 - neverohodny signal Díky za rady Tak jsem to vyřešil. Překlesaný drát v přechodce. Prosím o smazání příspěvku. Mám to stejný, centrálem se PZ dveře neotevřou, VAG píše stejnou chybu (00931), ale dveře jdou na dvakrát zatáhnutí páčky zevnitř otevřít. Když zamknu, tak se nezamknou a při otevření se ozve alarm, takže mikrospínač asi funguje. Když se čudlík zastrčí ručně, tak je to zamčené. Nestalo se někomu to stejný? Abych věděl předem, než to rozeberu, na co se zaměřit. Nikde sem na netu nic nenašel. Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 skontroluj si najprv kablovy zvazok, predpokladam, ze mas prelomene napajanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Říjen 4, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2016 Tak já už mám stejnou zkušenost jako úvodní Radar19 - ZP dveře nešly otevřít ani zevnitř ani zvenku. Těsně před se dveře dálkou neodemkly (nevylezl čudlík), ale napodruhé ok. Nevěnoval jsem větší pozornost. Cestou taky kluk říkal, že tam něco bzučí. Druhý den jsem přišel k autu a dveře nefunkční. VAG jsem neměl možnost zkouknout, vizuelně zkusil zkontrolovat dráty v průchodce po otevření předních dveří - žádný výsledek. Tak jsem přikročil k sundání tapece - 1x a naposled sundával tak před 4r. Tehdy jsem se teoreticky připravil co kde jak, ale teď jsem jen zběžně kouknul na funkční dveře kde všude jsou torxy. Vymordoval jsem sedadlo a sundal plast u podběhu, ale stejně přístup na h zkroucenej v leže. Asi kdybych měl kratší zahnutí torxklíče, tak by šlo lépe. No nějak povolil 3 šrouby klíčem a dokončil kleštěma, odmontoval madlo. A tapec furt nic...jak jsem s tím třepal, tak jsem zkusil otevřít a najednou jsem měl dveře dokořán! Tak jsem zjistil, že jsem koukal fakt zběžně - ještě 2 šrouby dole pod kapsou tapece (to by ještě šlo) ale hlavně 2x šroub zepředu od středového sloupku! Fakt nevím jak bych to dal kdyby si dveře nedaly říct samy... Zkouknul jsem jen tak zvenku vitřek dveří, různě zahejbal drátama apod. a nic neobjevil, dveře makají jakoby nic. Tak jsem se na to vybodl, nasadil tapec a dal jen ty spodní dva torxy a madlo, abych to nemusel znova mordovat. Dveře sleduju, ale už týden makají ok. Před problémem centrál, dioda atd. makalo bez jakékoliv anomálie. Jediné co bylo již od nákupu - PZ dveře po odemčení centrálem šly zvenku otevřít až po druhém zatažení za kliku. VAG tehdy nic nehlásil. Teď mám pocit tahle zvláštnost skončila... Tak uvidíme co bude časem dále, každopádně to zajištění tapece není moc šťastně konstrukčně pořešené.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kolomann Odesláno Říjen 5, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2016 horsie je ze ked nieco takto skonci tak sa to casom zas objavi. Z takychto problemov som osobne total na nervy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.