wrccko Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 zmena image Pekná zmena, máš môj hlas :D ešte tam hodiť tmavý držiak ŠPZ a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 taky hlasuji pro kola a střechu = čteš moje myšlenky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 JInak kombinace stříbrno-bílé kola taky nejsou vůbec k zahození. V téhlé kombinaci se dělají i Barracudy ..a rovnou bych tam těpnul 19" - to by byla pecka !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Duben 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Tiež by som dal najradšej Barracudy, a celé auto prestriekať na perleťovú bielu alebo matnú čiernu alebo taku ako je Lambo Reventon. Ale realita a finančné možnosti dovolujú maximálne Zenithy dať streknúť do čiernej lesklej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 a čo skúsiť tie Zenithy v strieborno bielej??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Já bych ty kola na černo nestříkal, bude to vypadat jak velký plecháče. Ten výraznej prvek na autě naprosto zanikne. To už bych ty zenity nechal tak jak jsou a časem bych našetřil na nějaký lepší leštěný stříbrno bílý, nebo ty Barracudy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 Tak ty Barracudy jsou bezkonkurenční :D škoda že se pak to auto stává téměř k normální jizdě nepoužitelny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 To bych si dovolil trošku odporovat Romane. Zkoušel jsem jízdu v O2 na 19" a hodně záleží na značce pneu řekl bych, protože jsem už neshledal žádný rozdíl mezi 18" a 19". A ty Barracudy na té Octě jsou zrovna 19" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Tady jsem ještě našel něco s černou střechou a 19" :D ...já osobně bych volil trošku jiné kola ale jde hlavně o tu střechu. Vypadá to fakt libózně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 Ta střecha je fakt dobrá. tady je taky vidět, že na té bílé vypadá mnohem líp milouš předek. Jinak kola taky ee. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 4, 2010 Sdílet Odesláno Duben 4, 2010 jj strecha vcetne pokracovani na 5.dvere.. libova zelezitost! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Duben 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 Alebo bez čumáku ? Včera som sa objednával na fólie na predné okná. Vzadu mám tmavosť 5 a dopredu dám 2. Tým že mám tmavý interiér to bude vyzerať ako keby boli aj v predu 5. zadná lampy tiež zatmavým. A stále bojujem s osvetlením nástupného priestoru. Má s tým niekto skúsenosť??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 stlae plati: urcite bez cumaku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 daj to bez, však sa to dá dorobiť :P :) ps: nie je lepšie dať fóliu na tú strechu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Duben 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 Bavil som sa s chlapíkom, ktorý to robí fóliami a nedoporučil mi to. Hlavne čierna a na strechu, nakoľko absorbuje veľa tepla. Takto mi to streknú. mám to natrvalo, a platí to poisťovňa. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 A jaká to bude černá Cooco ? Já bych šel asi do něčeho matnějšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 To zas ja by som išiel do lesklej black magic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Duben 14, 2010 Sdílet Odesláno Duben 14, 2010 ja do matnej-ciernej, a kola tiez matne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 no já si myslím, že černá se hřeje z principu a je jedno, jestli je to folie nebo přímo stříknuté, alespoň co jsem porovnával na parkovišti s mojí bílou na sluníčku, bílá střecha teplá, černá horká resp. na bílé jsem udržel ruku na černé už nee, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Biele auto je najkrajšie,keď je celé biele,bez akýchkoľvek čiernych doplnkov.Viď klasika a RS,klasika v bielej vyzerá ako jedna z" najlobyčajnejších" OII a biele RSo patrí k najkrajších octávkam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tak som zvedavý na celkový výsledok. Už ju máš? V stredu som videl combíka RS od Wurthu (asi prezentačný) mal čiernu strechu, čiernu masku a čierny znak vpredu + mriežky tiež čierne, svetlá tie devil s ledkami, čierne disky a vyzeralo to super na bielej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rstd Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Tak to jsme dva ja to taky videl na jizni spojce snazil se me asi dojet a v te bile s tou cernou opravdu bomba jeste ty ledky k tomu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 Vyzerá to tak, že do Ostravy sa asi ide 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 24, 2010 Sdílet Odesláno Květen 24, 2010 takze audi style ???? uz se tesim snad to sedne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 Vysvetlíte mi niekto čo je toto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 25, 2010 Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 podľa toho čo tam píšu tak je to nejaký náter na polykarbonatove svetlomety, brani ich zožltnutiu a na základe tých časových údajov na tých fotkách ich dokáže zafarbiť do jednotlivých odtieňov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 niečo málo z fotiek zo včera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Jsem zvedavy na vysledek... Zatim PEKNE! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Bude to zase krasavice! A to fakt chceš stihnout do soboty na sraz do Malenovic? Tak to držím palce! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 To pujde koukam na ty fotky na malym displeji ale podle me v pohode zvladnutelny pokud neni moc rozdelanej interier. To cervene jsou kryty sroubu kol??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.