Michal K. Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 jo jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 Nálepku budeš dávat znova Cooco ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 Nie, nálepka by bola už asi moc a mohlo by to pôsobiť "precápane" , bude len čeirno/biela kombinácia. Včera som si uvedomil, že som spravil chybu. Mal som dať streknúť na čierno aj vrch piatch dverí, tak kde je krídlo. Vyzeralo by to ešte lepšie, lebo spolu so zadným oknom by to tvorilo uzavretý celok. Dám to dorobiť spolu so všetkými stĺpikmi aj so spätnými zrkadlami budúci rok po zime. Včera sme zapojili palubovku a interiér a zistili sme chybu. Z rádia nejde zvuk. Resp nakolko mám SOUNDSYSTEM tak zrejme zo zosilovača pod sedadlom. VAG písal chybu "audiosystem nenainstalován" , tak neviem! Ma to v celku sere, lebo som sa tešil že všetko ide ako po masle. A hlavne som sa tešil na aparatúru. Po polroku a dvoch uzjapaných reprakoch vo Felde, som si chcel vychutnať dunenie a basy, ale ide subwoofer, takze ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 jak sem uz psal, na ty 5 dvere to protahnout.. pokud muzes, tak hned a necekej po zime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 A Ďalšie 2 týždne čakať na auto?????? počká to! alebo to nehám dolepiť čiernou fóliou. Je to komplikovane kvoli krídlu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 doufam, ze jsi to nevzal osobne? hele a co takhle si pujcit 5 dvere a tyto postradat? jen myslenka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 Zobral som to osobne, ale ako dobrý nápad . Požičiavať ďalšie dvere nemá zmysel, lebo to krýdlo sa odlepiť nedá bez poškodenia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 Nemáte niekto schému zapojenia napájania zosilovaču pri SOUND SYSTEME? Zistili sme že nejde do neho šťava, Keď sme ho skúšali zapojiť "napriamo" tak to išlo. Bolo príjemné znova počuť tie basy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 27, 2010 Sdílet Odesláno Květen 27, 2010 Skús kontaktovať http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=249920 či bude ochotný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 28, 2010 Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Cooco: Schému máš v prílohe, hádam pomôže :P Cooco_soundsystem.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Dakujem. A nevies mi prosim poradit, na strane 5/12 je znazornene napajanie, a je vyvedene z niecoho co je oznacene ako 13. Co to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 30, 2010 Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Tá 13-ka v obdĺžniku je naznačenie línie v schéme, keď sa pozrieš na prvú stranu, tam ju uvidíš - tu je v nej číslo 39 v štvorčeku (t.j. znázornené prepojenie línií 13-39). Takto sa dostaneme až k poistkám v E-boxe, konkrétne k poistke č. 18, čo je poistka pre Sound System Odporučil by som ju skontrolovať, prípadne potom vedenie v káblovom zväzku v interiéri - červenomodrý kábel 4mm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Si macher, klobúk dole !!! Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Bol to odhnitý zväzok káblov, závada odstránená. Za hodinu vyrážam pre ňu. Dúfam že ju nerozbijem . Odfotím ju narýchlo mobilom a večer pridám fotky. Už mi chýbajú len prahové lišty s logom RS na spolujazdcovej strane, a v kufri kryt okolo zámku (taký plastový bazmek) a je komplet. Teraz som ešte prestriekaval kryty kolesových skrutiek z červenej na čiernu a nejako mi to zle chytilo, tak to budem musieť doriešiť neskôr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 TRAMTADADAAAAAAAAAAAAAAAAAA! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Ta fotka vypada slibne koukam na to v mobilu, chce to videt na vetsim a hlavne nazivo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Vypadá krááásně nevím jestli je máš nebo ne,není to poznat ale zadek by to chtelo podlozky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Podložky určite dám dozadu. A áno, na živo vyzerá ešte lepšie. Vedel som že to bude pecka, ale uplne ma to odravnalo keď som ju zbadal. Odstránil som kryty stĺpikov a najbližšie si ich nehám polepiť čiernou fóliou. a speťáky pojdu tiež do čierna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 1, 2010 Sdílet Odesláno Červen 1, 2010 Tak musim rict, ze to vypada zajimave, hlavne je to zase neco jineho, vyjimecneho da se rict 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 vypada to dobre akorat ten cumak..., ale to sem psal uz driv.. nicmene dulezity je, ze se to libi Tobe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Neprehlednutelna, vyjimecna, proste super kara kterou si nikdo nesplete takze gratulace a urcite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Mám z toho takový smíšený pocit. Když tu fotku nezvětším, tak to vypadá dobře, ale jakmile to otevřu, tak vydím tu lesklou černou a už se mi to moc nezdá..takže si počkám na lepší foto nebo reál. Každopádně ty zpětné zrcátka do laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tak mám z toho taky takový divný pocit... nic moc... nevím... grrr.... ale hlavně, že se líbi Coocovi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 TRAMTADADAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Vyzerá to pekne a konečne si sa po pol roku dočkal, to je hlavné!! Každý nech si upraví auto podľa svojho gusta - za mňa super Dával si tie fólie na predné okná alebo to ešte bude ako pokračovanie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Už jsem se na to díval ráno a nechtěl jsem být první, komu se to moc nelíbí. Já bych si to takhle barevně neupravil. Kdybych měl bílou, určitě bych takto neměnil ten předek. Nechal bych bílý nárazník a černé mřížky v něm. Možná bych dal černé rámečky kolem mlhovek. Střechu bych černou udělal, to se mi líbí, a spojil bych ji opticky s černou kapotou s černou maskou. Černá kola se mi nelíbí, na první pohled to vypadá jako plechy bez poklic, ale zblízka a na živo to bude asi lepší. Takže bych kola nechal klasicky stříbrná nebo možná bílá. Černá zrcátka by byla hezká. Zadní křídlo na dvěřích (tu originál část i to přidané) bych udělal taky černou. Sorry za připomínky, ale tak to vidím já. Ale důležité je, že se to líbí tobě, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Ono nejhorsi je, ze ten tvuj cerny celistvy predek posere bila znacka, jak ji tam das 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Vyzerá to zaujímavo... a hlavne inak ako ostatné... preto si ju robíme každý podľa seba... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Urcite to vypada lepe ve skutecnosti nez na fotce... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Nelíbí, hlavně ten předek je takovej těžkej, A myslím, že je chyba lakovat střechu, když stejnou službu udělá folie, kterou lze sundat relativně jednoduše, třeba při prodeji, kdy se celý auto kromě střechy bude líbit. Lakování to dost komplikuje... Černý kola jsou naopak pěkný, jen ty červený krytky byly už moc, v černý budou lepší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Vypadá to každopádně zajímavě a bude to originál... Ten předek bych taky nelakoval, ale jinak super... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.