Honza9007 Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Jardo, díky za akci "kulový blesk", aneb fofrmontáž rádia. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 není zač, jako skoro přepadovka dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ital.mafian Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Ahoj Jardo, ještě jednou díky za dnešní práci. Jumbo box sedí perfektně! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Tak akce vrak nechladí je u konce díky Rolbařovi. Moje "diagnostika" byla správná, můj nákup dílů nakonec úspěšný a díky Rolbařovi, který opravdu nechce s ničím pomáhat (slyšel jsem to asi 6x) bylo ani né za hoďku hotovo a to jen kvůli práci plničky. Tímot ještě jednou děkuju a přeju hezkou dovolenou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Rolba,ze nepomaha? :-D Tomu se mi nechce verit.. Spis nema cas sedet u pc a odpovodat na stale dokola se opakujici dotazy v SZ (moje domnenka,odkud to mohlo vzniknout).. Ja na Jardu nedam dopustit ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 (upraveno) Ehm, mysleno na miste,nechce ani podavar srouby:D Ale jednu vec bych preci jen mel...nejsem zvykly aby cucakovi jako jsem ja nekdo vydrzel vykat celou hodinu, voz ale ukazuje na opravdu profesionalni pristup!:) Upraveno Červen 30, 2016 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červen 30, 2016 Sdílet Odesláno Červen 30, 2016 Dakie... spatne si to pochopil... Rolba nechce pomahat od zakaznika pri samotne oprave... :) Co se mu ani nedivim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Jo takhle.. No to je pravda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Aspoň se může zákazník dívat na koncert šikovných rukou ! :) Mi by ale rukama cukalo :D ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Nemáš zač Karlosi, také děkuji co se týče vykání, tak jsem si nebyl jistý, jestli jsi to přímo ty, takže ze slušnosti pokud daného člověka neznám nebo si nejsem jistý, tak automaticky vykám. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červenec 3, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2016 nejde moc poznat ale pokud pamatuju tak mini iso Díky, bylo to vončo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 trošku volna, tak lovím fota za poslední 3 měsíce..... taková trošku zvrzlá montáž nezávislého topení do OII 4x4 BMM, obecně je to oříšek co se hadic na vodu týče, protože ofiko se tato varianta nikdy nedělala, ale je to řešitelné použitím dílů od bratra VW, to byl ovšem ten menší problém, někomu přebýval výfuk z benzínového webasta, tak ho dal na naftové a jelikož má nafta úplně jinak vedený výfuk a umístění tlumiče, tak to začalo trošku grilovat plasty. Dřív se už předělávalo vedení paliva...teď výfuk a do budoucna nejspíše i rozvod vody Zástavba originálního NT není levná záležitost, ale pokud se vše udělá tak jak má, bude bezproblémově sloužit do chronické poruchy oběhového čerpadla tak, jak má :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 8, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2016 Nemáš zač Karlosi, také děkuji ... A to jsem si myslel, ze je to auto podla par veci docela poznat:) Takze priste pres ruce pretahnout nejlip 20tkou klicem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 už chýbaWebasto len mojej Octe :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 tam ještě chybí věcí :D ale webasto na 1,4MPI by byl oříšek jak s hadicema a trubkama od vody, tento motor nic podobného z výroby neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 hadíc by som sa vôbec nebál toho miesta je tam habadej že sa dá urobiť všetko ako originál ... no chýba tam kopec vecí , hold tour holobyt Webasto k tomu motoru by bolo doslovné vyhodenie peňazí z okna , to nemá význam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 také se myslím... lepší třeba maxidot ještě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 o max sme sa bavili veľakrát , za tie prachy to nemá význam ani moc vecí nevie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Je pravda,ze sehnat fl maxidot pro benzin je docela umeni, je jich tak malo, ze stoji nesmysl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
suri Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 nový cca 500eur 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Tak o novem jsem ani nepremyslel... napadlo me vzit benzin golfa a a prehodit masky, elektronika je stejna,bily max to ma oboji... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Nebo predelat max FL Diesel na budiky poldot benzin... Pouzit desku z benzinu a dat to na Maxika diesel... Vyslo to na docela pekne penize... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 (upraveno) 2Karlos: to jen tak jednoduše nejde :) má to jinak kontrolky, ale hlavně tvar desky a středy ciferníků jsou posunuté, není to jen o přehození pár dílů :) P2P: jak to myslíš? desky tištěných spojů jsou úplně odlišné a to se nebavím o SW náplni Upraveno Červenec 10, 2016 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Jardo nejsem odbornik na maxiky, ale ja to tak mam... predelany max fl nafta a streva se pouzila z poldotu fl benzin... PS: samo neni to jenom o prehozeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 lze vzít budíky naftu, dát na něj polepy z benzínu a SW upravit kalibrace tacho a otáčkoměru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 (upraveno) Ten kluk je hlava! Uplne jsem zapomnel, ze vw ma kruhove ukazatele a octavia jen vysece... Polodot a maxik... a polodot si nechat na dily az zacnou odchazet diody... Upraveno Červenec 10, 2016 uživatelem ka_r_los 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 jj presne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 11, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2016 Zástavba originálního NT není levná záležitost, ale pokud se vše udělá tak jak má, bude bezproblémově sloužit do chronické poruchy oběhového čerpadla tak, jak má :D jo tak to mohu potvrdit, webasto od Jardy mám ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qvedo Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 (upraveno) zdravim, v pondělí si jdu vyzvednout na poštu parkovací kameru http://www.aliexpress.com/item/Rearview-camera-For-VW-Passat-Tiguan-Golf-Touran-Jetta-Sharan-Touareg-Car-parking-camera-Trunk-handle/1382702582.html a chci se zeptat jestli by jste mi ji namontovali a zprovoznily na octavii III combi. jsem z mlade boleslavi Upraveno Červenec 16, 2016 uživatelem qvedo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 bohužel, montuji jen originální díly nebo příslušenství, možní kolega v Prostějově... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.