Přejít na obsah

Vaša a Rolbař

Doporučené příspěvky

Tak akce vrak nechladí je u konce díky Rolbařovi.

Moje "diagnostika" byla správná, můj nákup dílů nakonec úspěšný a díky Rolbařovi, který opravdu nechce s ničím pomáhat (slyšel jsem to asi 6x) bylo ani né za hoďku hotovo a to jen kvůli práci plničky.

Tímot ještě jednou děkuju a přeju hezkou dovolenou!

Odkaz ke komentáři

trošku volna, tak lovím fota za poslední 3 měsíce..... taková trošku zvrzlá montáž nezávislého topení do OII 4x4 BMM, obecně je to oříšek co se hadic na vodu týče, protože ofiko se tato varianta nikdy nedělala, ale je to řešitelné použitím dílů od bratra VW, to byl ovšem ten menší problém, někomu přebýval výfuk z benzínového webasta, tak ho dal na naftové a jelikož má nafta úplně jinak vedený výfuk a umístění tlumiče, tak to začalo trošku grilovat plasty.

Dřív se už předělávalo vedení paliva...teď výfuk a do budoucna nejspíše i rozvod vody

Zástavba originálního NT není levná záležitost, ale pokud se vše udělá tak jak má, bude bezproblémově sloužit do chronické poruchy oběhového čerpadla tak, jak má :D

post-302-0-92070800-1468012241_thumb.jpg

post-302-0-14874600-1468012248_thumb.jpg

post-302-0-18255400-1468012254_thumb.jpg

post-302-0-56327800-1468012259_thumb.jpg

post-302-0-90253800-1468012264_thumb.jpg

post-302-0-45089200-1468012270_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

2Karlos: to jen tak jednoduše nejde :) má to jinak kontrolky, ale hlavně tvar desky a středy ciferníků jsou posunuté, není to jen o přehození pár dílů :)

P2P: jak to myslíš? desky tištěných spojů jsou úplně odlišné a to se nebavím o SW náplni

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

zdravim, v pondělí si jdu vyzvednout na poštu parkovací kameru http://www.aliexpress.com/item/Rearview-camera-For-VW-Passat-Tiguan-Golf-Touran-Jetta-Sharan-Touareg-Car-parking-camera-Trunk-handle/1382702582.html a chci se zeptat jestli by jste mi ji namontovali a zprovoznily na octavii III combi. jsem z mlade boleslavi

Upraveno uživatelem qvedo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...