cajikovic Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 V utery 8hod přijedu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 ok poznamenáno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cajikovic Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 ok poznamenáno Zdravim až budu mit naklapěci čidla na napravy tak se ozvu a domluvime termin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 prosím SZ nebo mail 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 Laik se divý Odborník žasne ;) (rádio to přežilpo) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 Jako laik vidím,že tam chybí v ké černé kostičce pár drátků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 a odborník vidí že je K-vedení propojeno s kostrou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 ale rádio fungovalo ne? sice něco v autě blblo, ale asi to hrálo a tím pádem se montáž povedla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Tak tak...důležitý je výsledek ;) hrálo....tak co...do věci co fungujou se nehrabe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gugi Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Nazdárek chlapi, mne v Škoda servise potom čo mi začala svietiť kontrolka airbagu veľmi zaujímavo odstránili chybu. Pri odovzdaní auta do servisu mi bolo povedané, že je to dosť častá chyba káblov bočného airbagu pod sedačkou vodiča a že tie káble vymenia a bude všetko OK... Hovorím si dobre... Po dvoch hodinách čakania mi bolo oznámené, že auto je hotové. Pri ohlásení sumy, ktorú budem platiť sa mi zdala trocha vysoká, ale hovorím si, že aspoň to bude OK a sú tam predsa nové káble... Chceli 130,00 €... Zaplatil som, odišiel a po príchode domov ma napadlo, pozrieť pod sedačku na tie nové káble za 130€. Skoro ma vystrelo, keď som zbadal čo porobili s napojením bočného airbagu. Žiadne nové káble... jednoducho odstrihli spojku napojenia airbagu, potom tie tri drôtiky nejako spojili (nepozeral som pod izolačku, či sú len skrútené, alebo spajkované) a omotali tento spoj izolačnou páskou. Okamžite som išiel naspäť do toho slávneho servisu na reklamáciu práce a spôsobu opravy. Príjmací technik mi povedal, že oni to tak opravujú a ešte nikto sa nesťažoval... Na moje naliehanie som chcel rozprávať s jeho nadriadeným, ma zaviedol, k riaditeľovi servisu a on s úsmevom na tvári mi hovorí, že oni dostali taký pokyn priamo od Škodovky to tak opravovať, že je to výrobná vada tých spojok káblov... Tak hovorím, že nech to odstraňujú zdarma, keď je to výrobná vada... A on nato, že oni s tým nič nenarobia... Pýtam sa ho: A čo keď budem chcieť vybrať sedačku a dať napríklad nové poťahy? On: tak prídete sem a mi Vám sedačku odpojíme a zasa napojíme... Nó a zasa by som platil 130€... Tak som odišiel vytočený, kua... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr07 Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 Tak toto je fakt síla.Kdybych to neviděl nafocené,tak tomu ani skoro nevěřím. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 (upraveno) tak tohle je prasečina hodná autorizovaného servisu, takhel se dá opravit ten konektor, co je v sedačce, ale sedačka je výměný díl, takže by měla jít rozpojit.... zašel bych tam a ať tam koukaj dát konektor, kterej tam patří, tzn ten pro MR08, ten už nezlobí Upraveno Únor 16, 2010 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gugi Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 tak tohle je prasečina hodná autorizovaného servisu, takhel se dá opravit ten konektor, co je v sedačce, ale sedačka je výměný díl, takže by měla jít rozpojit....zašel bych tam a ať tam koukaj dát konektor, kterej tam patří, tzn ten pro MR08, ten už nezlobí Vieš číslo dielu? Kúpim a urobím si to sám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 chcete mít spolehlivé auto ? profesionálním přístupem instalován alarm ? od odborníků kteří by měli o dané značce nejvíce vědět a proto by měl být přístup co nejlepší ? navštivte atorizovaný servis SEAT je pravda že u tohoto modelu je horší přístup ale dávat PIN do pojistkovky z čela a jen zasunout (přitom to jde pěkně z druhé strany dát pin a pojistku) a nebo dráty nezkracovat a jen je tam nějak smotat do grče, Holt každý máme ten přístup k práci rozdílný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rtg61 Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 to jsou kokoti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ďakujem Vašovi za včerajšiu profi montáž a hlavne trpezlivosť pri nej, trochu som si povymýšlal ale zvládol to a všetko funguje ako má... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gugi Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 To máš namontované takto na prahu dverí??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 jj trošku mě zdržel špatně nakódován CAN převodník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 To máš namontované takto na prahu dverí??? no šak aby som to mohol v prípade potreby preladiť... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Jardo: Len pre informáciu sa chcem opýtať dá sa do OII namontovať anténa tá plutvička z SII combi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) za Jardu - jde pár fotek z výkendu jedno pražský taxi a jeden bar kde bylo spousta legrace - škoda že Cosboš nevěděl že bude moc a když věděl tak už nebylo volno Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem Vaša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 vy mizerové, že byste dali sakra vědět? Bysme Vás přijeli minimálně pozdravit ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 co ten číšník tam vlevo ale má pěknej sněžnej skůtr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 no troche přisypnu bylo luxusně... Váša je zvíře, po příjezdu zjistil, že si nevzal zimní bundu :D poprvé na lyže a vybral si to nejprudší v místě co mohl, ale za pár hodin se do toho dostal a jezdil jako drak. Jinak počasí sem tam jasno, jinak led jak prase, rolbařovo chajdaloupka naprosto luxusní záležitost, perfektní místo, supr lidi, pifka dost, za mě tento výlet 1* 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 a další zjistěnína na výletě........ další meta Bé-eM-Wé.... to jelo brutálně Vášo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 koukám, že ti BMW učarovalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 u nás měl na stánku prodavač bramboráků reklamu: bramborák k bramboře = BMW na dvoře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 :D A ještě se taky říká: "Chceš-li míti bavoráka, zanech kurev, hoň si ptáka!" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 :D A ještě se taky říká: "Chceš-li míti bavoráka, zanech kurev, hoň si ptáka!" :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.