Přejít na obsah

Couvací kamera

ROMIK

Doporučené příspěvky

Ahoj ja kamerku mam, dal sem ji misto osvetleni pro SPZ foto bych ti sem musel dat dodatecne.Kupoval jsem ji na aukru.Prodejce je dava i s postou za 900Kč coz je moc pekna cena ale nepasuje tak jak ma..(sice chtel udaje o voze a kamerka mela nalepku O1 ale tot vse). V podstate obrazek odpovida tomu co je na odkazech vise. Musel jsem orezat 2 rohy plastu a trosku vybrat vnitrek kde byla puvodne jen zarovka ale nakonec si sedla krasne jak zadek na hrnec .)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ja dělal jednu na zluty RS, tu jsem navrtal do narazniku na ferovku....

A ted jsem měl v ruce jeden zustatek, byla puvodne urcena pro montáž pod SPZku (univerzal). Ale vzhledem k tomu že mam od vyroby zaslepeny zamky včetně kufru, po dlouhém boji se mi podařilo ji nacpat do otvoru zámku na kufru :-) Výsledek dle mně dobrej, není to do očí bijící..... Foto v prilohach :blink:

post-13499-1310061514_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...

zdar ,mám par.kameru JK-170(slušné rozlišení+osvětl.SPZ asi za 1050kč místo světýlka osv.SPZ)horší je výběr displaye.......zkoušel sem to na navigaci,ale nějak mi to nešlapalo :huh: tak mi kamarád objednal sklopný display 3,5"(asi 1200kč na www.ebay.de)oboje zap.na zpět.světla abych pořád nemusel vyklápět displ.

-někde sem viděl ty displ.na škoda home ale zaboha si nevzpomenu...byly za slušný peníz a radím...nekupovat menší než 3,5"abys tam něco viděl.

-a ta kamera je opravdu porod.....musí se to dost vybrousit do 5dveří abys tam dostal obal a raději pořádně zasilikonovat.

- :D foto nežádej...u mě by to bylo na dlouho(,snažím se do začátku sezony honem zapojit tlak oleje a konečně denní světla) :palec: po odborné radě tady na foru.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jsou zde zajímavé informace. Jen zde postrádám i další podstatnou část - jak s LCD? Jaké finesy? Zde se zatím soustředí vše jen na umístění kamery-čidla, ale displej je stejně tak důležitý. Jak udělat, aby nelákal chmatáky a přitom neobtěžoval instalací při každém nasednutí do auta...? Oboje zároveň splnit možná bude neřešitelné a nebo řešitelné velmi nákladně...co? :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

S LCD bych to tak cerne nevidel moznosti je nekolik , sklopny LCD pod strechu tam se moc lidi nekouka pokud mas sibr tak si na tom jako ja a tato varianta nejde .. pak LCD v zpetnem zrcatku, protislunecni clone a nebo nejlepsi asi Radio s LCD mel sem Sencora 1 din bez navigace a couvani v poho i na tak malem LCD ted mam 2din radio a je to o trochu lepsi ..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...