jar_da Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 nikdy nesmíš být vázaný na jednoho dodavatele, je potřeba jich mít víc, z několika důvodů, jeden vyhoří, položí se, vymrzuje ... moje zkušenost a škola posledních dvaceti let :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 No moc se nesměj sice nedělám na OIII ale než sem odcházel z Automotive Lighting do MB tak sem dělal nějakej předvývoj světel na OIII a co mám poslední info z AL tak už maji první prototyp lampy za sebou... vzhled OIII se dost blíží tomu co tu je... :D směju se podání článku na novinky.cz :) Škoda Octavia Mk2 (1Z) Also called Škoda Octavia II, Škoda Octavia5, Škoda Octavia A5, Škoda Laura, Škoda Octavia Tour (pre-facelift version, from 2010) ;) nynější Octavia Tour = A5 před FL.. směju se tomu, že Tour "vychází" z A5 před FL :) Dodavatelé dílů jsou asi pořád více méně stejní, nebo je na veškeré díly taková konkurence, že si škodovka může vybírat? josu stejný, ale žádnej dodavatel nemá 100% produkce ;) vždy se to dělí např. 75/25 nebo 80/20... dodavatelé se pořád musí snažit nabídnout co nejlepší cenu a kvalitu a nesnažit se vydírat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Proc je puvodni tema Octavia III. zamcene??? Jsme tu na OC foru a pro nas ten nejdulezitejsi model a tema je zamcene :o To nejak nechapu, neni tam ani zadny duvod zamceni :( To se tu budem bavit o Fabijich nebo snad o Renaultech??? Tak ja teda oteviram pokracovani. treti-generace-octavie-uz-je-hotova-potvrdil-sefdesigner-kaban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 taky nechápu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 staci upozornit :) spojeno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 (upraveno) Neco od koleguu z oc.ru : OIII oc.ru Jestli bude vypadat tak jak na tech obrazcich tak to bude supr. Upraveno Září 21, 2011 uživatelem luban 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 uz aby bylo za tri roky a ja ji, da-li buh, mel jako sluzebni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Libi libi :) Vcera jsem nekde videl nakej seznam, s cim ma skodovka kdy prijit, a chystaji se to teda rozjet ve VELKYM stylu, nahradit roomstera, zmenit konecne fabku, atd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Nejaky novy spy fotos z cesany... Prijde mi to jako koncept zatim, treba vzadu pod naraznikem je to celo a bocnice zvlastne svareny, stejne tak tam chybi vypust vzduchu ktera byva v tehle mistech. :) Ale jinak pokud je to OIII kombi tak se moc tesim :P http://www.auto.cz/skoda-octavia-rapid-kombi-61927 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 jj cetl jsme to na novinkach, sere me jak nemuzu davat clanky na OC :D uz aby mi to behalo :) vypada to dobre ale 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Vypada to moc dobre, presne to, jaxe mi auta libi, hranatejsi tvary. To, co ma Skodovka ted, neni uplne vonco. Ale veskery studie, co se posledni dobou objevujou, je jedno vic podle myho gusta nez druhy, parada! Jestli takhle bude vypadat cela novinkova smrst, co chystaji, potes koste :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 at nemusime proklikavat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 zde nejaky dalsi info z auto.cz http://www.octaviaclub.cz/clanky/skoda-octavia-iii-prijde-na-konci-roku-s-technikou-noveho-golfu-455.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 obávám se velice, že motor 1,8 tsi už pro škodovku nebude, ani o něm dokonce nepíšou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 tak jako 125kW s 350Nm to uz je na skudku dost, to si nechaji pekne pro VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 jsem myslel že 320 Nm, bohužel to bude motor pro Audi a nevím jestli VW, spíš bych sázel na Seat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Uz je naplanovana vyroba SVETLOMETOV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 vypada to dost dobre ta karoserie tesim se na novou octavii 3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Tohle jsem taky videl v katalogu benetu ;) ale ten obrazek O3 je fakt vtipnej, prijde mi to jak O1 s cumakem z rapida :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 22, 2012 Sdílet Odesláno Červen 22, 2012 http://auto.idnes.cz/nove-skodovky-rapid-combi-09p-/automoto.aspx?c=A120622_123011_automoto_fdv "Nová octavia je hotová, všechno je připravené," potvrdil Kabaň. Teď probíhá náročné testování. "Octavia vypadá velmi sportovně. Myslím, že se bude líbit," dodává. "Vždycky, když ji vidím, jsem spokojený," říká s úsměvem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 jj Kaban OIII povazuje za velmi vydarene auto a plany skodovky s touto generaciou su velke, tak uvidime . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Bude to nadupana serie novej modelu!!Me se libi ten novej SEAT vypada jak ta octavie III akorad logo SEAT Vyfotim stoji u nas v bile barve! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Taky se na ní těším moje budoucí auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 24, 2012 Sdílet Odesláno Červen 24, 2012 Bude to nadupana serie novej modelu!!Me se libi ten novej SEAT vypada jak ta octavie III akorad logo SEAT Vyfotim stoji u nas v bile barve! Mas na myslli Exeo ? Nemyslim si, ze sa mu bude OIII podobat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 za dva roky mi dojde leasing, takze se take tesim jaka bude abych si ji mohl pak vybrat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 Mám obavu, že to bude mít stejně nafouklej "korejskej" předek jako OII FL, viď Chipe. Alespoň mi to tak připadá pod těma krycíma samolepkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 jo myslim ze exeo a nebo to je toledo nove?,exeo vim jak vypada to uz je stare ale ted to nove no vyfotim to a dam fotky tady! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 25, 2012 Sdílet Odesláno Červen 25, 2012 určitě si myslel Toledo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.