Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Tak slávnostne hlásim, že sú známe oficiálne ceny OIII pre SK trh :blink: Kompletný predajný program ešte nie je, ale základné ceny daných prevedení hej. Konkrétne čísla prezradiť nemôžem, ale v porovnaní s OII v podstate zdraželo všetko, niečo o pár sto eur, niečo o ešte viac pár sto eur :blink:

Pikoška - každý predajca zatiaľ dostal unikátny cenník s vodoznakom, takže ide identifikovať, odkiaľ by cenník unikol. Navyše na každom cenníku sú drobné rozdiely rádovo v desiatkach eur, takže ak aj niekto ceny opíše, bude sa dať identifikovať, ktorý dealer ich vyzradil. Neviem, prečo to taja ako plány atómovej ponorky, zostáva si už len povzdychnúť replikou z filmu Pelíšky, "A komu tím jako prospějete, co?"

Odkaz ke komentáři

V dnešním AutoBildu je srovnávací test nové OIII proti Passatu B7. S překvapivým výsledkem... Zítra dopoledne to sem zase hodím naskenovaný :palec:

Přikládám slíbený test z AutoBildu. Do večera sem hodím ještě alespoň hrubý překlad textu (bez tabulek atp.) Testované exempláře:

ŠKODA Octavia III 1,6TDi 77kW/105 PS Elegance GreenTec X Volkswagen Passat B7 1,6TDi 77kW/105PS BMT Comfortline

O3xPassat B7.pdf

BMT=BlueMotion Technology

Odkaz ke komentáři

Dnes 12:41 na R10 jsem potkal cosi, zepředu maskované jak OIII ještě než ji odhalili, zadek OIII a ty výfuky?? Když mě zmerčil, že kolem něj kroužím a připravuju telefon, abych ho vyfotil, tak dupnul na brzdy (milisekundu po tom co jsem ho vyfotil) a pak vypálil a ujel...to muselo být minimálně motor do nového RSa...

post-21543-0-19194300-1358857630_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kdyz ja furt tak nejak nechapu, jestli oni opravdu ty posledni testy musi delat v takhle pitome maskovanym aute. Proc kdyz uz je to auto venku nedaji na predek normalni OIII naraznik, nesundaji to kridlo a nejezdi jen s tim zadkem maskovanym na OIII.

Chapu ze potrebujou testovat ten zadek, ze tam maji problem ale podle me na sebe upozrnujou vic nez je zdravo.

Odkaz ke komentáři

že kolem něj kroužím a připravuju telefon, abych ho vyfotil, tak dupnul na brzdy

Co za dementov s tým jazdí

Aniz bych se chtel dotknout Michniho co za dementa ma co krouzit kolem maskovanyho auta a pripravovat si telefon, kdyz se ma plne venovat rizeni a obma rukama drzet volant.

Ti chlapi jsou normalne v praci a vsichni co se o tohle pokousi misto toho aby jeli dal ohrozuji jejich bezpecnost na silnici. A kdyby to do nej nakouril ze zadu tak je vinej ten vzadu, ten ridic toho auta klidne mohl brzit kvuli nejaky dire a ten vzadu se nevenoval rizeni. Takze idelane to nedelat vubec a kdyz uz tak si pak nestezuju.

Odkaz ke komentáři

Aniz bych se chtel dotknout Michniho co za dementa ma co krouzit kolem maskovanyho auta a pripravovat si telefon, kdyz se ma plne venovat rizeni a obma rukama drzet volant

Nikdo si nestěžoval...pečlivě si přečti předešlou konverzaci :palec:

Jo a Ondro já zapomněl, že ty bezvýhradně dodržuješ pravidla silničního provozu :lol:

Tak já se tedy omlouvám a raději se na to příště vys..u, sorry, zda jsem se někoho dotknul :huh:

Odkaz ke komentáři

Michi reagoval jsem na Nikiho a ne na tebe, ten si stezuje ....

schvalne jsem tam dal to slovo dementa a jeste cervene aby bylo videt s cim to spojuju a ze kazda mince ma dve strany. Znovu a opakovane rikam, ze tim se nesnazim rict, ze jsi dement to v zadnym pripade.

Jo a Ondro já zapomněl, že ty bezvýhradně dodržuješ pravidla silničního provozu :lol:

nikdy jsem to nikde netvrdil, nemam problem priznat ze jezdim podle me uz docela jako dobytek, a dokonce zacinam mit obavy v co to vyusti.

Odkaz ke komentáři

kdyz ja furt tak nejak nechapu, jestli oni opravdu ty posledni testy musi delat v takhle pitome maskovanym aute. Proc kdyz uz je to auto venku nedaji na predek normalni OIII naraznik, nesundaji to kridlo a nejezdi jen s tim zadkem maskovanym na OIII.

Chapu ze potrebujou testovat ten zadek, ze tam maji problem ale podle me na sebe upozrnujou vic nez je zdravo.

Klasicka skodovacka viralka, oni to snad ani jinak neumi. Vzdy naprosto stejnej postup. Ted se predstavi FL sup, pac ten uz ve skrabosce jezdi a za chvili nam zacnou jezdit novy fabie maskovany jako kralikarny :)

Odkaz ke komentáři

dokud ten model neni predstavenej ta bych to jeste pochopil presne jak rikas klasickej skodovackej virval a reklama, ale kdyz uz testujou derivat proc ten derivat neosadi aspon tim prednim naraznikem kterej zverejnili a jezdi jen s maskovanym zadkem, dyt to upouta min pozornosti.

Odkaz ke komentáři

myslím, že se už Xkrát řešilo, kdo s tím jezdí. A zpravidlo to nejsou žádní profíci. Většina z nich si, bohužel, myslí, že jsou něco lepšího, když sedí v autě s eFkovými značkami a že dělají psí kusy, je taky nezajímá. S tím vybržďováním... když byl jeden takový exot v bílém mercedesu před soudem, byl pranýřován (dle mého i právem) a ty se jich ještě zastáváte...je to stejná situace. Protože pokud je z videa (pomineme-li jakým způsobem bylo získáno) patrné, že před vozidlem se nenacházela žádná překážka v provozu, tak se jedná o ohrožení, možná i omezení jiného účastníka na silnici. Ale to jen tak jedna poznámka na okraj B)

Odkaz ke komentáři

Přesně tak :palec:

Kamarád jezdí jako testovací jezdec pro firmu, co testuje externě nové auta pro Škodovku. Nesmí o tom moc mluvit, ale když jdeme na pivko, tak se rozpovídá a nestačím se divit :wub:

99% to jsou mladý kluci, co se tam dostali přes známost a doporučení. Nové auta jezdí v noci, ty co jsou už v podvědomí přes den :)

Jsou placený za 1KM, za jednu směnu musejí ujet 700KM a je to náhodně - rychlostky, dálnice, různé cesty aj.

Nesmí mít nikoho jako spolujezdce, kvůli pojištění vozidla, jeho osoby a x-papírů, co museli podepsat o mlčení atd.. :(

Jinak bych sním jezdil když mam volno :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...