ajif Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 ale nemůže to začínat výš než Golf Trendline, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Základ je stejný,ale je tam víc výbavy ve všech výbavách.Nemělo by. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 už nám jezdí maskované kombíky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Dneska nazivo v Porsche Plzen, prvni 3 kusy sundavali z kamionu, mohl jsem prolezt jednu, ale nesmel fotit. Ve zkratce velkej Rapid s lepsima plastama. Personal rikal, ze lidi zatim moc nechytili, 80% soukr. zakazniku chce honem OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Dnes taky tri kousky v Olomouci, videl jsem jen na kamionu, ale prvni dojem nazivo a za me teda hodne dobry... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 V dnešním AutoBildu je srovnávací test nové OIII proti Passatu B7. S překvapivým výsledkem... Zítra dopoledne to sem zase hodím naskenovaný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 To prekvapenie dufam nie je v zmysle ze Oct porazila passata. Ked porazila skodovka naposledy passata bol z toho pruser 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 máš Bludišťáka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 "Mrdky mediální" potřebují skandály a poutavé titulky.. nic jiného za tím předpokládám není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Tak slávnostne hlásim, že sú známe oficiálne ceny OIII pre SK trh Kompletný predajný program ešte nie je, ale základné ceny daných prevedení hej. Konkrétne čísla prezradiť nemôžem, ale v porovnaní s OII v podstate zdraželo všetko, niečo o pár sto eur, niečo o ešte viac pár sto eur Pikoška - každý predajca zatiaľ dostal unikátny cenník s vodoznakom, takže ide identifikovať, odkiaľ by cenník unikol. Navyše na každom cenníku sú drobné rozdiely rádovo v desiatkach eur, takže ak aj niekto ceny opíše, bude sa dať identifikovať, ktorý dealer ich vyzradil. Neviem, prečo to taja ako plány atómovej ponorky, zostáva si už len povzdychnúť replikou z filmu Pelíšky, "A komu tím jako prospějete, co?" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 pokud by byla tohle pravda dalo by se o tom aute uvazovat, jak moc je to realne fakt netusim Kopírované z iného fóra, so súhlasom autora. Typy motorů O3.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 vzdy ma pri tych benzinoch zaujme EU2 :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 V dnešním AutoBildu je srovnávací test nové OIII proti Passatu B7. S překvapivým výsledkem... Zítra dopoledne to sem zase hodím naskenovaný Přikládám slíbený test z AutoBildu. Do večera sem hodím ještě alespoň hrubý překlad textu (bez tabulek atp.) Testované exempláře: ŠKODA Octavia III 1,6TDi 77kW/105 PS Elegance GreenTec X Volkswagen Passat B7 1,6TDi 77kW/105PS BMT Comfortline O3xPassat B7.pdf BMT=BlueMotion Technology 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Dnes 12:41 na R10 jsem potkal cosi, zepředu maskované jak OIII ještě než ji odhalili, zadek OIII a ty výfuky?? Když mě zmerčil, že kolem něj kroužím a připravuju telefon, abych ho vyfotil, tak dupnul na brzdy (milisekundu po tom co jsem ho vyfotil) a pak vypálil a ujel...to muselo být minimálně motor do nového RSa... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 kdyz ja furt tak nejak nechapu, jestli oni opravdu ty posledni testy musi delat v takhle pitome maskovanym aute. Proc kdyz uz je to auto venku nedaji na predek normalni OIII naraznik, nesundaji to kridlo a nejezdi jen s tim zadkem maskovanym na OIII. Chapu ze potrebujou testovat ten zadek, ze tam maji problem ale podle me na sebe upozrnujou vic nez je zdravo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Myslim ze to delaji hlavne kvuli tomu aby se ukazali a psalo se o nich.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 už nám jezdí maskované kombíky Já měl též červenou a vypadá to i na stejnou převozku :lool: pěkně mě vybrzdil... http://youtu.be/BbDGfy7-DAQ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Alebo mu to napikoval do zadu a potom počas čakania na Políciu by si ju ktokoľvek mohol vyfotiť jak na autosalóne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Kluci jsem se nevyjádřil přesně. On byl v pravém pruhu a já v levém a kolem nás nikdo nikde. On dupnul na brzdy, já ho tím pádem předjel v levém pruhu a pak jsem se zařadil do pravého a v tu chvíli on plnej knedlík do levého a byl ten tam. Žádná nebezpečná situace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 že kolem něj kroužím a připravuju telefon, abych ho vyfotil, tak dupnul na brzdy Co za dementov s tým jazdí Aniz bych se chtel dotknout Michniho co za dementa ma co krouzit kolem maskovanyho auta a pripravovat si telefon, kdyz se ma plne venovat rizeni a obma rukama drzet volant. Ti chlapi jsou normalne v praci a vsichni co se o tohle pokousi misto toho aby jeli dal ohrozuji jejich bezpecnost na silnici. A kdyby to do nej nakouril ze zadu tak je vinej ten vzadu, ten ridic toho auta klidne mohl brzit kvuli nejaky dire a ten vzadu se nevenoval rizeni. Takze idelane to nedelat vubec a kdyz uz tak si pak nestezuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) za to já měl co dělat, zřejmě jsem se plně nevěnoval řízení... :lol: ale koukal by, kdyby mi navštívil kufr na konci dálnice, pač jak jsem ho předjel, tak se mě zase držel on... EDIT: no přesně jak říká Ol@f... Upraveno Leden 22, 2013 uživatelem LukynoDC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Aniz bych se chtel dotknout Michniho co za dementa ma co krouzit kolem maskovanyho auta a pripravovat si telefon, kdyz se ma plne venovat rizeni a obma rukama drzet volant Nikdo si nestěžoval...pečlivě si přečti předešlou konverzaci Jo a Ondro já zapomněl, že ty bezvýhradně dodržuješ pravidla silničního provozu Tak já se tedy omlouvám a raději se na to příště vys..u, sorry, zda jsem se někoho dotknul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Michi reagoval jsem na Nikiho a ne na tebe, ten si stezuje .... schvalne jsem tam dal to slovo dementa a jeste cervene aby bylo videt s cim to spojuju a ze kazda mince ma dve strany. Znovu a opakovane rikam, ze tim se nesnazim rict, ze jsi dement to v zadnym pripade. Jo a Ondro já zapomněl, že ty bezvýhradně dodržuješ pravidla silničního provozu nikdy jsem to nikde netvrdil, nemam problem priznat ze jezdim podle me uz docela jako dobytek, a dokonce zacinam mit obavy v co to vyusti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 kdyz ja furt tak nejak nechapu, jestli oni opravdu ty posledni testy musi delat v takhle pitome maskovanym aute. Proc kdyz uz je to auto venku nedaji na predek normalni OIII naraznik, nesundaji to kridlo a nejezdi jen s tim zadkem maskovanym na OIII. Chapu ze potrebujou testovat ten zadek, ze tam maji problem ale podle me na sebe upozrnujou vic nez je zdravo. Klasicka skodovacka viralka, oni to snad ani jinak neumi. Vzdy naprosto stejnej postup. Ted se predstavi FL sup, pac ten uz ve skrabosce jezdi a za chvili nam zacnou jezdit novy fabie maskovany jako kralikarny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 dokud ten model neni predstavenej ta bych to jeste pochopil presne jak rikas klasickej skodovackej virval a reklama, ale kdyz uz testujou derivat proc ten derivat neosadi aspon tim prednim naraznikem kterej zverejnili a jezdi jen s maskovanym zadkem, dyt to upouta min pozornosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 myslím, že se už Xkrát řešilo, kdo s tím jezdí. A zpravidlo to nejsou žádní profíci. Většina z nich si, bohužel, myslí, že jsou něco lepšího, když sedí v autě s eFkovými značkami a že dělají psí kusy, je taky nezajímá. S tím vybržďováním... když byl jeden takový exot v bílém mercedesu před soudem, byl pranýřován (dle mého i právem) a ty se jich ještě zastáváte...je to stejná situace. Protože pokud je z videa (pomineme-li jakým způsobem bylo získáno) patrné, že před vozidlem se nenacházela žádná překážka v provozu, tak se jedná o ohrožení, možná i omezení jiného účastníka na silnici. Ale to jen tak jedna poznámka na okraj B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Přesně tak Kamarád jezdí jako testovací jezdec pro firmu, co testuje externě nové auta pro Škodovku. Nesmí o tom moc mluvit, ale když jdeme na pivko, tak se rozpovídá a nestačím se divit 99% to jsou mladý kluci, co se tam dostali přes známost a doporučení. Nové auta jezdí v noci, ty co jsou už v podvědomí přes den :) Jsou placený za 1KM, za jednu směnu musejí ujet 700KM a je to náhodně - rychlostky, dálnice, různé cesty aj. Nesmí mít nikoho jako spolujezdce, kvůli pojištění vozidla, jeho osoby a x-papírů, co museli podepsat o mlčení atd.. :( Jinak bych sním jezdil když mam volno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Kluci, mám tu pro vás/nás nový fotky... zrovna odchycený na R10 směrem na Prahu Za kvalitu se omlouvám, focena mobilem a víte kdy :D Zejména mě teda zaujala ta modrá... Ještě sem hodím dvě videa, který jsem natočil B) Na tej modrej nebudu nahodou tieto disky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.