Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Právě ,že jsem dnes potkal obyčejnou O3 z halogena a na první pohled jsem nevěděl jestli to je O3 nebo Rapid. O3 má jinak udělanou masku a světla jinak mě předek přijde úplně stejný. Velice by mě zajímalo jestli v salonech mají stát vedle sebe nebo každé v jiném rohu. Protože si myslým ,že když bude stát Rapid a O3 vedle sebe tak to pro O3 bude dost špatné. Protože když zákazník uvidí rozlišné cenovky tak bude koukat na rozdíl v autech a poté ho nebude zajímat že O3 je delší a šiřší .

Odkaz ke komentáři

Včera v salonu tahle auta za sebou stála, kvalita je nesrovnatelná, rozdíl je poznat už při chycení za kliku, Rapid je prostě stará technika v novém kabátu a úspora je znatelná, i Roomster je na tom vevnitř lépe, přesto neříkám, že je to špatně, to auto svou logiku určitě má a OIII nějaké zákazníky vezme, půjde to sice do stejný kasy, ale obávám se, že pak bude někdo tvrdit, že OIII už nebyla tak úspěšná jako OI a OII.

Upraveno uživatelem ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

to je uplne jedno spravne by totiz skodovka mela upravit cenik rapidu a pridat nejvyssi stupen vybavy nazvany O3. To je podobny az blivno a ten vnitrek je fakt peklo nekde je setreni mistama oci rvouci.

G7 jasna volba pro nekoho kdo chtel po OII jit do OIII, lidicky kdo chtel OIII nejak lip vybavenou jdete rychle objednat OII nebo kupte nejakou skladovku.

Odkaz ke komentáři

G7 jasna volba pro nekoho kdo chtel po OII jit do OIII, lidicky kdo chtel OIII nejak lip vybavenou jdete rychle objednat OII nebo kupte nejakou skladovku.

G7 není zas tak jasná volba pro někoho, kdo potřebuje větší kufr. Už teď mám občas problémy všechno nacpat do kufru O1 :-(

Odkaz ke komentáři

Včera v salonu tahle auta za sebou stála, kvalita je nesrovnatelná, rozdíl je poznat už při chycení za kliku, Rapid je prostě stará technika v novém kabátu a úspora je znatelná, i Roomster je na tom vevnitř lépe, přesto neříkám, že je to špatně, to auto svou logiku určitě má a OIII nějaké zákazníky vezme, půjde to sice do stejný kasy, ale obávám se, že pak bude někdo tvrdit, že OIII už nebyla tak úspěšná jako OI a OII.

tak nevím, asi jsem koukal na jinou OIII biggrin.gif, protože jedinej rozdíl při uchycení za kliku dveří byl v tom, že OIII má jiný tvar kliky než Rapid,

jsem zvyklej hodnotit objektivně, ale dveře - tapec Rapida a OIII je jeden a ten samej materiál a plast, palubka OIII není rozhodně proti Rapidu někde ÚPLNĚ jinde, naopak příbuznost mě doslova vyrazila dech (rozdíl měkčený a neměkčený plast není to podstatné), prostorově pro nohy vpředu i vzadu jsou na tom obě auta podobně, stropní lampička u OIII mě rozesmála, mezi předními sedadly je OIII o 1,5 cm širší (to je asi ten rozdíl pro snahu zařadit OII do střední třídy biggrin.gif) .... velikost otvoru do kufru je nachlup stejná s Rapidem,

za mě totální zklamání v souvislosti s tvrzením, že OIII je posun někam dál, naopak není, je to v mnoha místech podobné Rapidu a proti dosavadní OII posun není už vůbec nikam (argument prostoru na zadních sedačkách je trochu málo) a zadní kožené sedačky kombinované s plastovým krytem zadního podběhu mě dostal do kolen .... asi je ten příplatek za kůži nízkej lol.gif,

dovolím si tvrdit, že interier již dosloužilé G6 je někde dál než u OIII, o G7 ani nepíšu

prostě a jednoduše, OIII je větší Rapid, materiálově není odskok OIII od Rapida nějak výrazný, nakonec obě auta mají i kliku na zadní nápravě, prostorově opět není náskok OIII nijaký, za mě naprosté zklamání a OIII ve střední třídě? to se můžu jen smát, mimochodem

denní led svícení u bixenu ??? co to je? světelná trubice s pár LED diodama? ani to pořádně nesvítí, neskutečný ..... tohle používal Ford před deseti lety jako parkovačky rolleyes.gif

G7 není zas tak jasná volba pro někoho, kdo potřebuje větší kufr. Už teď mám občas problémy všechno nacpat do kufru O1 :-(

G7 Variant třeba ....

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Jar_da : bohužel s Tebou musím souhlasit, čekal jsem vetší rozdil mezí Rapidem a OIII ... asi koncem roku budu řešit co pořiditi místo sávajícího auťaku a jediné co mě láka na OIII je vzhled exteriéru a volant :-) . No nebude to lehké rozhodování do čeho jít ...

Zajímala by mne ještě jedná věc, nevíte náhodou, kde najít veškeré dostupné ALU kola pro OIII a Rapid?

V konfiguratoru jsem něco našel, ale ty co byly vystavene na škoda parku jako komplet zimní kolo tam nejsou a nejsou ani v origo příslušenství ...nemáte nějaký tip?

Odkaz ke komentáři

Octavia byla pro mě vždy srdcová záležitost. Miloval jsem OI, miluji OII, ale po tom co jsem s klukama v sobotu viděl a pořádně prolezl OIII, tak mám pocit, že to byl jen špatný sen a pořád čekám, že se z toho proberu a uvidím skutečnou OIII a ne jen Rapida s lepší výbavou. Nerad to říkám, a když to píšu, tak se mi klepou prsty a mám slzu v očích, ale OIII je pro mě velkým zklamáním ve všech směrech :(.

Nejen, že jsem si několikrát zaměnil OIII (ve verzi s halogenama) s Rapidem, ale to co na mě čekalo uvnitř nemůžu rozdýchat. Pořádně jsem měl možnost prohlédnout OIII Elegance v kůži a různě jsme se střídali za volantem a na zadních sedadlech, kdy např. vpředu seděl P2P a Jarda a vzadu já s Petrem81. Ol@f tam pro jistotu nechtěl nastoupit vůbec. Nemohu říct, že bych v této sestavě pozoroval v autě dostatek místa. Všeho čeho jsem se v autě (kromě koženého čalounění) dotkl na mě působilo nepříjemně a lacině. Nemohu pochopit jak je možné, že když si člověk připlatí 40 tis. za kožené čalounění, tak má boky zadních sedadel z tvrdého plastu :wallbash:. O hnusolampičce nad zadníma sedadlama ani nemluvím. Dále nechápu jak někdo mohl homologovat přední denní Led světla, které jsou z boku strašně špatně vidět. Palubovka na mě působí mdle a neútulným dojmem. Stoupající lišta předních dveří zakončená kličkou, která tak nějak divně trčí ve vzduchu a není zespodu zapuštěná do výplně dveří na mě působila taky divně. Do zpětných zrcátek se mi taky nějak divně koukalo. Jsou vysoký, ale přitom strašně úzký.

Když jsme si pak všichni přestoupili do Rapida, tak rozdíl v prostornosti interiéru je téměř zanedbatelnej. Dokonce i tu zadní lampičku má Rapid hezčí. Vstupní prostor do kufru je taky podivně úzkej.

Když čtu některé pochvalné reakce, tam mám pocit, že jsme viděli asi úplně jinou OIII než ostatní ....

Odkaz ke komentáři

Kdyz si vzpomenu na predstaveni OII facelift, tak tady taky padaly hlasky typu, :" To je hnus velebnosti, korejska s*acka, atd .... ". Dnes si mraky lidi i tady z fora predelava OII na face .... . Nekdo potrebuje asi vic casu aby si zvykl a zacal uznavat novy smer. Taky mam vyhrady treba na prolisy kufru, ale celkove to jsou drobnosti, ktere najdu u kazdeho vyrobce.

Jinak nejsem zadnej naborovej pracovnik pro podporu prodeje Skodovky, ale proste mam prijemne pocity z jizdy, v aute se citim bezpecne a to je pro mne nejdulezitejsi. Dokazu si predstavit, ze dalsi auto bude lehce olitana OIII.

Odkaz ke komentáři

Jar_da : bohužel s Tebou musím souhlasit, čekal jsem vetší rozdil mezí Rapidem a OIII ... asi koncem roku budu řešit co pořiditi místo sávajícího auťaku a jediné co mě láka na OIII je vzhled exteriéru a volant :-) . No nebude to lehké rozhodování do čeho jít ...

Zajímala by mne ještě jedná věc, nevíte náhodou, kde najít veškeré dostupné ALU kola pro OIII a Rapid?

V konfiguratoru jsem něco našel, ale ty co byly vystavene na škoda parku jako komplet zimní kolo tam nejsou a nejsou ani v origo příslušenství ...nemáte nějaký tip?

post-980-0-82626200-1359915941_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bburago
Odkaz ke komentáři

Hele mě taky každý říkal ,proč si kupuju Rapida . Já můžu říct ,že jsem spokojený to auto má vše co od něho potřebuji. Musím říct ,že se dost lidí po autě ohlíží nebo na něj ukazuje. Již se mě několikrát stalo ,že když jsem šel k autu tak okolo něho stál hlouček lidí . Lidi které jsem v tom autě svezl tak říkali ,že je to prostě úplně normální auto pro normálního člověka. Když bude člověk chtít něco lepšího tak si prostě koupí Superba . Já myslím že si všichni na O3 rychle zvyknete až Vám bude stát v garáži. Hele já jsem taky říkal jaký to bude rozdíl když sednu z 2.0TDi 103 Kw na 1,2 Tsi 77 Kw a musím říct ,že mě oba motory připadají úplně stejné.

To mě jako chcete říct ,že O3 nemá čalouněné výplně dveří . To mě přijde dost krutý . Takže v Eleganci když tam bude například dřevěný dekor ,Alcantara tak bude mít celoplastové výplně ?

Upraveno uživatelem bburago
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...