GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) Benzín má dvě větve výfuků, ale diesel jen jeden. U něj je druhá koncovka falešná. Mlhovky se zjišťují. DavidSK: bude jedna výbava, která bude jen pro tuto verzi. Nic velkého. Půjde o zvuk, což bylo i v oficiální zprávě. Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tie bočné otvory na nasavanie vzduchu sú akože kde, ved tam je všade plast tak kade tam pojde ten vzduch. Tak isto to mala aj predosla ORS...a aj 99% inych aut :) Tie bocne "otvory" su len pre design... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tak to je masakr falešná koncovka výfuku u auta které bude v plné náloži atakovat 1mil. kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) Alessi: z obchodního hlediska - Ty bys vyvíjel dva nárazníky? Zvlášť pro benzín a zvlášť pro diesel? Navíc u auta, který nebude objemovým modelem. Pořád si myslím, že je lepší mít dva laufy pro benzín a jeden falešnej pro diesel, než mít jeden všude. Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 líbí se mi jak si na fórech lidi stěžují na zadělaný díry pod mlhovkama, když chladič je v prostředku kde je díra a brzdy se uchladí jen od vzduchu kolem kol tak na co si stěžují? na lepší obtékání vzduchu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) U Liftbacku je ten zadek nic moc, nejak se mi to nelibi hlavně to křídlo,to je jak luk z lega :( , zalezi,jak to bude vypadat v realu,kdyz bude kara na 19"....Ale takovej bílej "avant"...Mnoooo... Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 GeorgeWWW: z obchodního hlediska by se to dalo pochopit, ale přece jenom RS je vrcholem nabídky a navíc je to sportovní verze. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale aby měla vrcholová sportovní verze falešnou koncovku je ubohost zavánějící tuzingem. Buď měl být duplex pro benzín i diesel a nebo výfuk na jedné straně pro obě verze . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Co znamena ten "vyrazny zvukovy projev" ? Kdy bude cenik nebo bude v konfiguratoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Rozhodně nečekejte žádné materiály před Goodwoodem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 RS se mi líbí , ani proti tomu křídlu nakonec nic nemám, je decentnější než na OI/OII, ale nevadí mi to. Jediný s čím mám problém jsou ty 19ky, za ty bych určitě nepřiplatil, design je už moc složitý a nějak mi nesedí k obvyklému stylu originálních kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Orientacne ceny: Benzin, manual: 25 500 € Benzin, DSG: 27 800 € Nafta, manual: 25 800 € Nafta, DSG: 28 200 € Farby: cervena, biela Candy, strieborna Brilliant, modra, siva Platin, cierna Magic Interiery: cierna/RED, Cierna/GREY Priplatok za 18" cca: 180 €, za antracitove 18" Gemini cca 290 € 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Nová Škoda Octavia RS: http://www.skodaoctavia.cz/magazin/nova-skoda-octavia-rs-2013 A víte to jistě, že ta koncovka je fakeová? To je docela trapas, když se to rozjede a kouří se jen z jedné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 a hele novinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Kazdopadne Rapid posobi viac agresivne, vyvazenejsie a pri Rapide Sport, ktory dufam, ze bude nakoniec RS,/alebo aspon niektore casti/, OIIIRS vyzera dost zle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 ale no tak, keby to takto urobili seriovo, povies, ze je to ako z DTM pre nejakeho boyracera... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 ne ne, ak by to urobili seriovo, poviem, dole klobuk, tomuto sa hovori ereso. ;) http://zen.e15.cz/au...so-rapid-993001 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 GeorgeWWW: z obchodního hlediska by se to dalo pochopit, ale přece jenom RS je vrcholem nabídky a navíc je to sportovní verze. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale aby měla vrcholová sportovní verze falešnou koncovku je ubohost zavánějící tuzingem. Buď měl být duplex pro benzín i diesel a nebo výfuk na jedné straně pro obě verze . Máš recht Aleši...A to mi potvrzuje jednu věc..Nafta do RS nepatří, neměli to vůbec kdy vyrábět a bylo by.. :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 kokám,že po zmačkaným zadku je i zmačkaný přední nárazník, jsem na tenhle detail zvědavý on-line :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) Informace k mlhovkám - pokud rozsvítíte mhlovky, svítí všechny 4 žárovky, pokud budou vypnuté a auto bude mít Corner funkci, při zatočení se rozsvítí vždy jen ta jedna na kraji. Niki: to, že se bude vyrábět auto na odkazu je asi tak stejně platné, jako že se bude vyrábět Fabia RS2000, která tam byla před rokem. Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Nejak nevim, proc nejakej cinitel ze Skody do TV pred casem vykladal, ze bude mit omezovac na 250. 6.8/100 - pruznejsi a rychlejsi je i nas krabicoidni Evoque s celorocnima gumama na 20". Jeden fake vyfuk je bizar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Tvar koncovek je moc pěkný, ale funkční by měly být u takového auta, když už to vůbec takhle vymysleli, opravdu obě, hlavně v zimě to bude vypadat blbě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Máš recht Aleši...A to mi potvrzuje jednu věc..Nafta do RS nepatří, neměli to vůbec kdy vyrábět a bylo by.. :P :lol: .... začínám mít podobný názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 George, to mi je jasné, preto som tam dal toho smajlika ;) Kazdopadne si myslim, ze ak bude Rapid ako RS, tak bude vyzerat lepsie, aj v beznej verzii posobi aspon na mna vyvazenejsie a dravejsie ako OIII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 V zime nebo za chladneho a destive pocasi to bude smesne, ze se coudi jen z jednoho..ale aspon pro zavodniky ukazatel, zda jde o benzin nebo naftu, jestli teda ma smysl se "pohonit" nebo ne :D Bude hodne predelavek podle me, ze si lidi nechaji dodelat duplex. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Niki máš pravdu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 (upraveno) .... začínám mít podobný názor Bohužel se mi tím tenhle názor opravdu pomalu nějak v rývá do mysli víc a víc... Upraveno Červen 5, 2013 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Až bude jedna koncovka zasratá od sazí a ta fakeová vyleštěná :lool: Má ještě nějaké auto fakeovou koncovku v sérii? Jinak se mi líbí hodně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Myslím, že Renault má nějaké falešné plastové koncovky výfuku na středu zadního nárazníku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Až bude jedna koncovka zasratá od sazí a ta fakeová vyleštěná :lool: Má ještě nějaké auto fakeovou koncovku v sérii? Jinak se mi líbí hodně. Tak to se to bude muset, co 20 tis.km prohodit no, aby se očoudily stejně, snad jsou aspoň symetrické, když už :D Tak pešek, prohodit nepůjdou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Červen 5, 2013 Sdílet Odesláno Červen 5, 2013 Myslím, že Renault má nějaké falešné plastové koncovky výfuku na středu zadního nárazníku :D Tak renault je celej fejkovej.. :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.