viteKH Odesláno Červen 18, 2013 Sdílet Odesláno Červen 18, 2013 Nevím jestli to tu ještě nebylo, ale německej konfigurátor OIII RS - https://carconfig.skoda-auto.de/Default.aspx?checked=1&mn=Octavia+III+Combi&eln= (jenom kombi) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Chci se zeptat, zda-li je k nečemu nutný označený plast na fotce. Můj záměr je takový, že bych čast tohoto plastu odstranil a umístil tam koncovky výfuku. Zase ale - nebude zbývajícímu okolnímu plastu vadit větší teploty z koncovek výfuku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 19, 2013 Sdílet Odesláno Červen 19, 2013 Práve že by to mohlo možno vadiť - pri testovaní RS, ktorá má tam koncovku sa im ten plast roztekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 (upraveno) http://www.novinky.cz/auto/testy/305352-test-skody-octavia-combi-1-8-tsi-nejvetsi-ve-tride.html zajímavý je názor s nejvíce kladnými ohlasy snad bych se k němu i podepsal Upraveno Červen 20, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 "1,8 TSI jede výtečně, spotřebu jako u TDI ale rozhodně nenabídne" kdo by to čekal, když TSI a TDI je uplně něco jiného :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 20, 2013 Sdílet Odesláno Červen 20, 2013 to je jako když tam u zemanovyho superbu psali vybavu L@K :-D vyhřívání čelního skla :-D to fakt hodně použijí když mají bufíka :-D a na solární kolektor nějak zapomněli novinky, fraška česky media... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 No nevím jak funguje vyhřívání čelního skla u koncernu, ale u Forda mám okno čisté za minutu až dvě, což bufík nezvládne, takže svůj smysl tak trochu má, podotýkám, že bufíka mám taky ... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 no jo tak ford, tam už je to standardní výbava jako ESP, nýbrž u škodovky si musel něco doplácet :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 No zaujímavé ceny a výbava keď to porovnám s Octou http://www.auto.cz/vw-golf-variant-ceny-75153 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 no jo tak ford, tam už je to standardní výbava jako ESP, nýbrž u škodovky si musel něco doplácet :-D o tohle mi vůbec nešlo, jen o to, že ač se to zdá zbytečné (vyhřívané čelní k bufiku), tak jsou chvíle, kdy to smysl dává 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 (upraveno) http://www.novinky.cz/auto/305483-skoda-auto-zacala-tento-tyden-vyrabet-nejrychlejsi-octavii.html hoši četl to někdo RS je o 12-13cm dole oproti normální ? ty vole to je bob s kolama ve vzduchu a ne auto .. :D edit: spatny odkaz Upraveno Červen 21, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mar13 Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Dnes se u nás začal prodávat nový VW Golf Variant - jak vidíte jeho konkureční "schopnost" proti Octavii Combi? V základu má mít multilink....ví někdo, jestli už má i Škoda představu, kdy by ho nabízela alespoň v příplatku např. na 1,4 kombíku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 21, 2013 Sdílet Odesláno Červen 21, 2013 Header : to bude v mm ane cm ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Dnes se u nás začal prodávat nový VW Golf Variant - jak vidíte jeho konkureční "schopnost" proti Octavii Combi? V základu má mít multilink....ví někdo, jestli už má i Škoda představu, kdy by ho nabízela alespoň v příplatku např. na 1,4 kombíku? AFAIK multilink stejně jako u hatche od 90kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Dnes se u nás začal prodávat nový VW Golf Variant - jak vidíte jeho konkureční "schopnost" proti Octavii Combi? V základu má mít multilink....ví někdo, jestli už má i Škoda představu, kdy by ho nabízela alespoň v příplatku např. na 1,4 kombíku? ještě jsem neviděl ceník, ale jestli bude kopírovat výbavou klasický Golf, tak bude lépe vybavený .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mar13 Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 ještě jsem neviděl ceník, ale jestli bude kopírovat výbavou klasický Golf, tak bude lépe vybavený .... Tak jsem dnes zkoušel nový Variant v konfigurátoru. Jesliže chci porovnat motor 1,4TSi/103kW (u Octy v Ambiente, automat), tak musím sáhnout po VW v nejvyšší třídě Highline (jinak se nabízí jen 90kW). Rovnou jsem to zkoušel s 7DSG a světe div se - nejenom že je VW o 30 600,- levnější, ale má ještě plno věcí - v základu Climatronic, 16-ky kola Dover, zadní LEDky, střešní nosič, lepší rádio s barevným dotykáčem, 8 repro, vše okna v elektrice, start-stop, boční airbagy vpředu i vzadu, deaktivace spolujezdcova airb., řidičův kolenní airbag, sledování únavy,a ještě pár serepetiček ...není nutno dávat žádný příplatek. No a samozřejmě ten MULTILINK.... Je toho málo??? Asi je rozhodnuto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 podobně jsem dopadl já před dvěma roky při výběru OII a G6, stejná zkušenost, ... jo a velký kufr jsem nepotřeboval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 22, 2013 Sdílet Odesláno Červen 22, 2013 Zase je ale OIII hezci :) Nekteri za hezci auta utraceji miliony :lool: Je to ale individualni zalezitost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mar13 Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Zase je ale OIII hezci :) Nekteri za hezci auta utraceji miliony :lool: Je to ale individualni zalezitost. No hezčí...o tom se kdekdo dohaduje. Každopádně je OIII o 12 cm delší (hůře se parkuje) :lool: Na šířku je větší o 2cm a na výšku + 1cm.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 (upraveno) no jo tak ford, tam už je to standardní výbava jako ESP, nýbrž u škodovky si musel něco doplácet :-D Tak to nevím, kde jsi vzal, u Focusu za to musíš doplácet vždy (Octavia v paketu Elegance Plus) a v Mondeu až od výbavy Titanium S Plus (Superb od LaK, v Elegance Plus) Upraveno Červen 23, 2013 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 porovnávám vybavy elegenace s tou elegancí v mondeu... právě jsem se sousedem vybíral pro něj superba a on byl celkem dotčen, že musí doplácet ještě v skoro nejvyšší výbavě za ESP... nakonec ted zase pokukuje po novým mondeu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 23, 2013 Sdílet Odesláno Červen 23, 2013 Za vyhřívané čelní sklo jsi asi myslel, viď :) ale 99% zákazníků si vezme stejně paket Plus a tam už je. A že si připlatí 18000,- za paket, kde je výbava v hodnotě cca 65000,-, to by mu snad nevadilo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Chlapi, ve čtvrtek jedu na instalaci výfuku Laityng rovnou k výrobci a pořád váhám mezi koncovkou výfuku a nebo celý zadní díl výfuku. Cenovej rozdíl je zhruba 2-3tis. Od kompletu zadní části výfuku očekávám lepší zvuk. Ale zase nevím jaký to bude mít vliv na spotřebu. Otevřený výfuk děla dle mýho svý.. Rozhodně nechci, aby se třeba o 0,5l spotřeba zvýšila. Přimo firma Laitying tvrdí, že by se při běžném provozu měla spotřeba snížít (čemuž moc nevěřím). Jaký na to názor máte vy? Nechám si poradil, všechny názory beru ;-) Neuškodí to i časem jinak novému motoru? Jinak pouze koncovka by měla jen vizuální smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 25, 2013 Sdílet Odesláno Červen 25, 2013 Na koncovku kasli, jestli neresis penize, tak rozhodne (kvalitni, coz Layting je) ladak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Chlapi, ve čtvrtek jedu na instalaci výfuku Laityng rovnou k výrobci a pořád váhám mezi koncovkou výfuku a nebo celý zadní díl výfuku. Cenovej rozdíl je zhruba 2-3tis. Od kompletu zadní části výfuku očekávám lepší zvuk. Ale zase nevím jaký to bude mít vliv na spotřebu. Otevřený výfuk děla dle mýho svý.. Rozhodně nechci, aby se třeba o 0,5l spotřeba zvýšila. Přimo firma Laitying tvrdí, že by se při běžném provozu měla spotřeba snížít (čemuž moc nevěřím). Jaký na to názor máte vy? Nechám si poradil, všechny názory beru ;-) Neuškodí to i časem jinak novému motoru? Jinak pouze koncovka by měla jen vizuální smysl. proč to řešíš a nepočkals raději na RS? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Cjoctavian: pěkná kola. Připomínají mi Trinity ze Superba2FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 SK cenník Octavia RS http://www.skoda-auto.sk/SiteCollectionDocuments/cenniky/Nova_Skoda_Octavia_RS_cennik.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 proč to řešíš a nepočkals raději na RS? Protože si to rád upravuju podle svýho a pak taky je hlavně RS drahý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 David SK: na slovenske cesty radsej ani neponuknu 19"? Pánové, kdo jste psal že ta RS bude za nějakejch 25k euro, není to nějak málo? Tuším že dvojková OII RS byla tak nějak za 750-850, ne? No ako vidno, mal som pravdu - cena zacina na 24 960 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.